Solpleje i særklasse – en klasse med silke og luksus

Reklame

Solpleje i særklasse – en klasse med silke og luksus

Når man kan få ganske gode solcremer til 60 kroner, hvad skal vi så med nogle dyre nogen?

Jeg har lyst til at råbe så højt, så min mor kan høre mig oppe i himlen. For hun ville råbe retur til mig “luksus er skønt bare engang imellem”.

Vi har brugt meget solcreme hjemme ved mig. Min mor købte alt lige fra Coppertone kokossmør til Lancaster faktor 4. Vi brugte Matas sololie faktor 2, og vi brugte Coppertone sololie med faktor 2.

IDAG er vi heldigvis alle blevet meget klogere på solcremer, olier og slige. Vi ved godt idag, at der skal høj faktor til. Vi køber stadig Matas solprodukter, Derma’s og Nivea’s solcremer. Engang imellem, (hvis vi lige har lyst og synes det), kan vi give den gas og købe luksus.

Det er her Sensai kommer ind i billedet

Jeg vil dele med jer, at Sensai også laver solpleje, og at de i februar har lanceret tre nye produkter i deres solserie; ansigtssolpleje, kropssolpleje og en aftersun.

En cremet, vandresistent og let solcreme. Sun Aging Care Complex hjælper med fugt, beskyttelse og næring, mens ekstrakt fra hvid te hjælper med at modvirke oxidation forårsaget af UV-stråler. 

Den svedresistente formulering sikrer høj beskyttelse. Jeg er vild med konsistensen, der passer så godt til min vindtørre hud. Pris kr 769,95 50 ml SPF 30

En tæt og cremet multi-beskyttende solcreme med spf 50. En solcreme, der skaber et silkeagtigt slør for at beskytte kroppen mod UV-stråler. 

Det er en solcreme, jeg ville elske at bruge på Kreta’s strande. Åh, jeg ville elske det. Pris kr 674,95 for 150 ml

Forkæl huden med den fine glans fra silken i Sensai’s aftersun. Denne let glitrende creme beroliger samt fugter huden, mens den forfriskende duft af fersken skaber sommerglæde i duftorganet.

Formuleringen er udviklet med Sun Ageing Care Complex og antioxidanter samt Koishimaru Silk EX. Påfør en passende mængde på ansigt og krop efter solbadning – pris kr 674,95 for 150 ml

Dén aftersun ville jeg ønske at jeg kunne give min mor. Hun ville have elsket den, og hun ville have elsket at smøre mig og min far ind i den i Mallorcas aftensol i 70’erne og 80’erne– efter en dejlig lang solstegebadedag ved stranden… Kan varmt anbefales <3
Nyd foråret og den kommende sommer med enten Matas, Derma, Sensai eller noget, bare I husker at bruge solcreme på jeres smukke hud.

Stort møs fra Ibbe

https://www.matas.dk/sensai-silky-bronze-sun-protective-compact-spf30-light?shopping_product_id=659804&gclid=CjwKCAjwhOD0BRAQEiwAK7JHmBwa6kT81_lyIVa0UjELfZxxxFcnVKf0vHtz0q9bIMndbjH0MkYVphoCiXAQAvD_BwESensai har en hel solserie, og I kan købe Sensai’s produkter online hos Matas.
Sensais solserie <3
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.