Sommerfugleklanen – Pavens yndling

Sommerfugleklanen

Pavens yndling

Jeg så et indslag i Lorry om bogens forfatter (Troels M Palshof). Jeg hørte, at han ville være på bogforum, og Jan og jeg tog derud – på vores bryllupsdag. Vi stod i kø ved Troels‘ stand, vi ventede på en bogsignering. Vi ville give hinanden Pavens Yndling i bryllupsgave, og vi ville lige sige “HEJ” til forfatteren og fortælle ham, at vi synes, han var sej, sådan bare at udgive sin egen bog – uden forlag i ryggen – men på sit eget forlag…

Meget er sket siden (jvf Politikens Forlag – yeah)…

OM SOMMERFUGLEKLANEN  PAVENS YNDLING

“Et mærkværdigt nødopkald fra en mystisk butik i New York eskalerer og får brutale konsekvenser. Tristan og Clara fra CIA’s afdeling for Radikal Mønstergenkendelse overtager sagen, og de starter en global jagt på sandheden. En jagt, der involverer præsidenter og paver, urgamle kulturer og moderne teknologi. Ekstrem loyalitet, tvivl og dobbeltspil lurer konstant under overfladen, og sporene tager de to agenter fra verdens mest magtfulde menneskers soveværelser til civilisationens mest håbløse egne. De hvirvles ind i et spind af ældgamle hemmeligheder, mistillid og magt.

Den usædvanlige sag udfordrer ikke kun deres faglighed – den tvinger dem til at gentænke deres egen fortid og konfronterer dem med de mest eksistentielle spørgsmål. Men er de villige til at betale den ultimative pris for at finde sandheden????”

SOMMERFUGLEKLANEN – Pavens Yndling er det første selvstændige bind i en serie om Sommerfugleklanen.

Bogen i bidder

Sommerfugleklanen er en spændingsroman. Bogen rører noget indeni mig, der flytter på min opfattelse af verden, som den så ud FØR jeg læste den. Jeg har læst den i bidder, for ikke at gå glip af noget. Jeg har spist bogen, som jeg spiser Summerbird chokolade; inderlig nydelse og bittesmå stykker. Det er ikke bare en bog. Det er en bog, der helt sikkert en dag bliver en international spændingsfilm. Jeg ved det bare. Jeg tror sådan en ala Spielberg gerne vil have fingrene i  serien… 

Jeg har spist siderne, og jeg er blevet rørt over plottet, idéen bag og forført af sommerfugle. Jeg kunne næsten ikke bærer at læse slutningen. Den trak tænder ud, av.

Slutningen gjorde også, at jeg næsten ikke kan holde ud at vente på de kommende bøger i serien (og jeg tudede…)

Hvem kan læse den?

Sommerfugleklanen er en fortælling om det gode mod det onde. Ikke som Ringenes herre og LOST , men som sig selv. Sommerfugleklanen kommer vi til at høre meget til i fremtiden. Er jeg sikker på.

Dem, der kan læse denne bog, kan lide at læse storslået litteratur, der tør at være anderledes og innovativ. Jan skal igang med den efter mig, og han er spændt…

Mødet med fortiden

Da vi stod ved forfatteren på Bogforum, og vi spurgte om han ville signere bogen, kom vi ind på Ibbyheart. Jeg fortalte, at det bare var mit lille hjerteprojekt, hvor jeg delte min passioner og mit liv med ms (som handicappet). Troels kiggede mig i øjnene og læste derefter en dedikation op fra bogen, der rørte mig, så jeg fik “vind i øjnene”. Det handlede om Troels’ far, der var død året forinden og altid havde kæmpet for de svageste i samfundet.

Hele bogen igennem følte jeg at Troels’ far var med. Jeg kan ikke forklarer det, men jeg følte, at han var med. Det er nok for mig, og det gav hele læseoplevelsen en ekstra dimension. Tak for det Troels (og Torben Palshof).

Jeg tror på at håbet lever, og jeg tror nu på, at det vi får hvisket i vores ører, skal vi lytte efter med alle vores sanser åbne…

TAK for en vidunderlig, anderledes, smuk og helt særlig læseoplevelse.

Jeg er fan..

Ibbe (og jeg er ikke betalt af nogen for at sige dette. – jeg skriver på eget initiativ – på min måde).

2 Comments
  1. Kære Heidi
    Nu skal den bare købes. Jeg har kigget på den. Tak fordi du deler med os, når du finder gode sager.
    Glædelig jul fra Lene B

Leave a Reply

Your email address will not be published.