Sorte tænder bliver hvide igen

13680850_264462620591009_2279183280825951456_n-500x500Sorte tænder bliver helt hvide

Altså netop fordi jeg har en dygtig tandlæge, der siger, at jeg har stærke og sunde tænder*, så tør jeg prøve sådan noget som Charwhite. Jeg så det på Instagram og måtte bare prøve det sorte pulver…

Jeg har ikke gule tænder, men jeg har da kaffe- og te-belægninger, som så mange andre. Jan har gule tænder. Jeg kalder dem “mandig-rov-gule-handyr-tænder”. Både han og jeg har testet Charwhite.

For mig virker Charwhite rensende. Faktisk som at få en tandrens. Tænder bliver helt glatte og skide flotte faktisk. Jeg elsker, at det sorte pulver fjerner belægninger og smuds i min mund.

For Jan er det stadig tvang, når jeg siger til ham en gang om ugen; “så skal vi ha’ hvide tænder”. Han gør det kun fordi, han kan se effekt. Han siger (på jysk) “de er knap så gule og dejlige glatte”. Det er helt vildt, at han roser så højt og flot.

Jer der har købt “det sorte guld” efter videoen blev vist, har skrevet; “det gør i hvert fald min mund renere”, “det er perfekt, fordi jeg er veganer og ikke vil ha’ fluor” og “mine tænder og mund er renere” etc.

Whatever venner, jeg synes, at det er super cool, og selvom to af mine nærmeste veninder arbejder hos tandlæger og synes, at det er “vissevasse og kan ikke passe”, så kan jeg både se og mærke effekt, og det er godt for mig (og godt nok for Jan)…

OM CHARWHITE:

Charwhite er et meget porøst materiale med evnen til at absorbere og binde trælse ydre pletter og misfarvning på tænderne. Aktivt Coconut Shell Charcoal polerer tænderne, fjerner giftstoffer og styrker mundens hygiejne.

HVORFOR CHARWHITE**:

  • Det er helt naturligt, CHARWHITE giver en ren mund med naturlige og økologiske ingredienser
  • Charwhite er vegansk 
  • Fri for fluor-forbindelser 
  • Ikke-toxicsk, CHARWHITE er fri for enhver form for “frække” kemikalier eller kunstige tilsætningsstoffer. 
  • CHARWHITE er Cruelty-Free og tester ikke på dyr 
  • Ingen GMO 
  • Painfree, det er bare en sjov fornemmelse at rense med Charwhite, men det gør ikke ondt (ligesom dengang jeg fik bleget tænder hos tandlægen).

*Det er altid på eget ansvar, at prøve produkter som jeg anbefaler.

**Dette er ikke en reklame. Forhandleren aner ikke, at jeg skriver om Charwhite.

 

 

 

1 Comment
  1. Jeg syntes det virker rigtig godt for mig … Syntes selv at jeg kan se en ændring … Jeg kan ihvertfald mærke at det føles rigtig rigtig godt når jeg bruger det …

Leave a Reply

Your email address will not be published.