SPA OF THE WORLD fra The Body Shop

BS2PicMonkey Collage

SPA OF THE WORLD fra The Body Shop

Ud af kroppen oplevelse. Ud at opleve verden-oplevelse. En rejse ud i verden på badeværelset. Sådan er SPA OF THE WORLD.

The Body Shop er rejst ud i verden for at finde frem til gemte (ej glemte) skønhedsritualer. Den nye serie tager krop og sjæl med på en ultimativ sparejse, hjemme hos os selv…

Der er skønhedshemmeligheder fra bla Afrika, Thailand, Hawaii, Egypten, Polynesien og Japan.

The Body Shop gør, på bedste vis, en positiv forskel i verden,  og bla derfor er ingredienser til Spa of the WorldTM serien indkøbt i Afrika, Asien, Europa, og Sydamerika. Der er tale om Community Fair Trade ingredienser til hver eneste produktformulering. SPA OF THE WORLD-serien føles gode at anvende og købe på én og samme tid. BUM.

Emballagerne er jeg fan af – også. Meget eksklusivt look. Helt geniale gaveidéer. Produkterne drager. De er så delikate og indbydende. Og duftene – åh! – joy…

Vanda Serrador, ansigts- og kropspleje-ekspert for The Body Shop fortæller:

“Daglig forkælelse er regel nummer et for mig. Jeg tror på, at det er vigtigt at skabe balance mellem krop og sjæl. Det er noget, jeg anbefaler alle mine kunder, så de kan slippe fri for hverdagens stress. The Spa of the WorldTM er en perfekt serie til hverdagsforkælelse.”

BSPicMonkey Collage

Jeg går også ind for selvforkælelse. Der er 13 produkter i den lækre serie. Jeg har set på – rørt ved, brugt, duftet til og mærket fem af produkterne:

HAWAIIAN KUKUI CREAM 350ML 275,00 KR.

De hawaiianske kvinder har været eksponeret for den stærke sol i generationer og anvender derfor kukuiolie til at pleje deres hud. Olien er ekstremt fugtgivende og genskaber hudens smidighed og efterlader den velplejet og fuld af glød. Denne “bøtte guld” er my number one. I love it. Soufflé-luksus bodycreme, der gør huden silkeblød og velduftende. Nem at smøre ud – duften holder et par timer. Jeg har været på Hawaii – med min elskede Jan the Honolulu-man. Denne creme tager mig tilbage til vores drømmeferie (MAUI og OAHU), hvor vi var i de glade 90’ere.

 

AFRICAN XIMENIA SCRUB 350ML 250,00 KR.

I Afrika er ximeniatræet kendt som ‘livets træ’, hvis olie indeholder blødgørende egenskaber. Denne blødgørende skrubbecreme eksfolierer nænsomt huden og efterlader den glat med et smukt skær. Den minder mig om Karmameju’s lækre bodyscrubs. Meget lækker og plejende. Kommes på våd hud i cirkulerende, lette bevægelser. Skylles grundigt af efter brug. Huden er fri for døde hudceller, og har fået sunde nærende ingredienser tilført samtidigt.

 

HIMALAYAN CHARCOAL MASK 200ML 195,00 KR.

En asiatisk skønhedshemmelighed er trækul, som anvendes til at udvinde hudens urenheder – trækul kan fjerne op til tusind gange sin eget vægt i giftstoffer. Efter rens/bad, tør huden, fordel et tyndt lag body clay på huden, som tørrer i løbet af 10 minutter. Jeg lignede mor Barbapapa efter påføring (sort), og når det tørrer op er man helt askegrå… Husk at skylle grundigt efter med varmt vand og nyd den smukke glød. Huden er fornyet og glad. TIP: der skal kun et meget tyndt lag på, ellers er den lidt svær at få af igen – og se lige den her…

 

EGYPTIAN MILK & HONEY BATH 250G 165,00 KR.

Et afslappende bad med blødgørende mælk og honning, kendt som det skønhedsritual Kleopatra anvendte i det gamle Egypten. Hæld en skefuld af det cremede velduftende pulver ind under den løbende hane. Duften vil på et øjeblik få dig til at føle dig fuldstændigt afslappet. For at opnå et rent forkælende bad, som var en tidligere dronning værdig, hældes fem skefulde pulver under varmt rindende vand og røres det rundt, til det er opløst. Da jeg ikke har badekar, har jeg lavet fodbad til Jan (først – min dronning høhø) – og derefter til mig. Så sad vi der i stuen og legede Kleopatra, og hele hytten duftede af honning, så frækt og dejligt. Hvis jeg havde badekar ville jeg tage sådan et bad hver dag…

 

POLYNESIAN MONOI RADIANCE OIL 170ML 195,00 KR.

De polynesiske kvinder på Stillehavsøerne har anvendt Monoiolie, som er en blanding af kokos- og gardeniaolie, i 2000 år til at give glans til deres hud og hår. Det er et ægte vidunderprodukt, som masseres på fugtig hud eller redes i beskadiget, tørt hår. Duften er pragtfuld. Effekten helt herlig.

IB SYS’: Jeg synes, at The Body Shop har tryllet noget helt særligt frem med denne serie. Jeg vil klart gå i The Body Shop asap og mærke resten af serien (bla denne), tjekke det hele ud. I want more. Jeg synes emballagen er så smuk, og eksvis krukkerne er meget håndterbare. I stedet for en buket til en værtindegave er der muligheder i seriens repetoire for en lækker gave. Evt pakket i guldpapir med guld og brunt silkepapir omkring. Kan I se det for Jer?

Er i butikkerne nu…

Læs meget mere HER om SPA OF THE WORLD

 

#spaoftheworld #thebodyshop #fairtrade #kukuicream #bodyclay #værtindegave #smukemballage #polynesien #monoi #trækul #ximenia #vidunderprodukt #ibbyheart #kleopatra #milkandhoney

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.