Super Restorative er NU

Reklame

Super Restorative er NU

Det er ikke gået manges næser forbi, at jeg er voksen og lige er fyldt 50 år. Jeg synes tiden, (vi er i nu med pandemi og hjemme er bedst-ish) kalder på, at vi forkæler os med de der cremer og sager, som er lidt dyrere end “Striberne”…

Min anbefaling i dette felt går til Super Restorative-serien fra Clarins. Nogle af jer bruger den allerede, men det er en serie, jeg er hoppet med på i de seneste måneder, og jeg er begejstret – virkelig.

Jeg bruger både essens, dag og natcreme(som jeg fik i julegave af en veninde) samt Instant lift serum mask.

Just sayin’

Jeg har gennem mange år anbefalet serien, men er selv først rigtig kommet igang indenfor de seneste måneder. Min hud har fået en fantastisk glød igen, og sammen med en god olie jeg bruger (Silky Face Oil), så tror jeg på, at det er derfor, jeg med fedtet hår, på min el-scooter hørte fra en lille pige, der stod med sin hund og mor, ordene “pigen er sød mor”. Den købte jeg, selvom jeg godt ved, at jeg er en 50årig dame.

Det er de små ting, vi skal bærer videre ik? …

I hvert fald kæmpe anbefaling, hvis I som jeg er tæt på 50, og huden trænger til en kærlig bemærkning, for det får man hos Super Restorative;

 • pigmentpletter mindskes
 • fugten højnes
 • hudens glød genskabes (især med ROSA dagcremen) og essensen
 • det er bare kvalitet og drøjhed på et højt plan med Clarins – all ways

PS: Håndcremen er også over the top brilliant

Møs og kig efter tilbud

Ibbe

5 Comments
 1. Det kan du gøre selv – ganske let sku det være. Se nederst i den mail du har fået idag knus

 2. Tak for god deling og det er et gaveønske på min liste nu, med tør hud og psoriasis i hænderne så jo tak!
  Dejligt med sådan en frisk kompliment fra den ene pige til den anden 🙂
  Jeg synes du ser godt ud og yngre end de 50 år ;-D

  1. Lov mig dette, gå i Matas og bed om prøver på en dagcreme, håndcreme og natcreme i serien i restorative serien skatte og tak for søde ord

 3. Jeg er også nede på cremer ☺️ Den vil jeg gå ned at få en test på 🥰
  Tak for tippet 🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published.