SUPERSTART fra Elizabeth Arden

 

REKLAME

SUPERSTART fra Elizabeth Arden

Jeg måtte bare have den. Tror det var hos Anette i sin tid, at jeg havde læst om den. Så den kom herhjem. Har I også mødt den (prøvet den?) i beauty-junglen? En dag jeg var i Magasin’s Beauty-afdeling (inden Corona – for nogle år siden), og dalrede rundt og ledte efter skatte, mødte jeg en Arden-salgspige der stoppede mig og sagde “har du hørt om Superstart – ved du den forbedrer din hud? – og også booster alle de produkter du bruger over den?”. Hun prøvede den på min hånd, og jeg sagde “ih” og “hold da op”, og så fik jeg en prøve af hende, og gik videre…

Den endte herhjemme i fuld størrelse, og jeg har købt mange siden. For den er virkelig god. En serum, der bruges under en serum – altid nederst under alt andet EFTER afrensning morgen og aften – en slags “essens-serum”!…

Det med BOOSTERE stammer fra Korea, hvor kvinder bruger mellem 10 til 15 produkter på huden, inden de når til makeuppen. Seriøst. Trenden går stadig på noget teknisk i cremerne (boosterne), der booster de aktive ingredienser, der er i de andre plejeprodukter, der puttes over boosteren – forvirret? Vær det ikke, bare prøv den  – eller en anden essens. Jeg indrømmer, at jeg ikke var fan af essenser i starten, men det er jeg nu. For jeg SER, at det har effekt…

Gå lige til din nærmeste Elizabeth Arden-forhandler og bed om en prøve på SUPERSTART. Mærk den på. Kan du tåle den? Kan du lide at have den på? etc.

SUPERSTART Skin renewal Booster 30 ml kr 470 og kr 610 for 50 ml – jeg køber den ALTID når der er TILBUD

 

Konsistens: Let geleagtig

Duft: Mild duft

Meget drøj. 

OM:

 • Ansigts-serum, let i konsistens
 • Trænger lynhurtigt ind
 • Skaber balance 
 • Styrker mikrobiomet
 • Forøger hudens evne til at fornye sig
 • Fugter
 • Fuld af planteekstrakter og probiotika
 • Øger virkningen af dine andre hudplejeprodukter
 • Kan anvendes af mange hudtyper

Anvendelse:

 • Anvendes på ren hud
 • Påfør en lille mængde på fingerspidserne

#elizabetharden #superstart #skinrenewalbooster #korea #intensivedailyserum #booster

5 Comments
 1. Hvordan har de koreanske kvinder tid til alt det om morgenen. De må stå MEGET tidligt op hvis der også skal være tid til madpakker, to unger i tøjet, hundeluftning osv. 😀 Og beautybudgettet må også være enormt #whathappenedtolessismore 😉

 2. Først og fremmest; TAK for en dejlig blog! 🙂
  Dernæst; skal denne også bruges før Pudderdåsernes t-zone peeling? For med den hedder det sig jo, at dén skal på før alt andet…
  Og et lidt andet spørgsmål: jeg har investeret i Codage øjenserum nr. 11. Har jo set, at du har anbefalet den 😉 Men kan det passe, at den er EKSTREMT tyk i konsistensen? Synes det er en udfordring at få den op i pipetten – selvom jeg har læst det der med, at man skal holde dutten inde i 3 sek. inden låget løsnes osv.

 3. Jeg har også investeret i den – var heldig at få noget rabat!- og synes den er så lækker! Konsistensen er perfekt, og så håber jeg bare at den virkelig booster alle de andre gode sager der er i min serum og dagcreme.
  Rigtigt at den skal på før alt andet – så den jo netop kan booste – men jeg “mister” altså først – det giver bare mest mening for mig, at mist nærmest hænger sammen med rens. Lyder det helt forkert?

 4. Åhhh, Det lyder vel nok lækkert. Den vil jeg prøve næste gang jeg skal have noget extra til mig selv. 🥰 Tak for tip, Ib 😁😁😘👍🏼

Leave a Reply

Your email address will not be published.