Svigt førte mig til mit liv idag

Sætningen “Ingen kender dagen før solen den går ned” er bare så vedkommende – for os alle…

Jeg lærte, at disse ord er VIRKELIGE. Min mor døde, da jeg var 17 år. Jeg var nyforelsket, havde sommerferie, og min bedste veninde og jeg skulle på sommerferie med mine forældre – til Spanien. Den 2.juli 1988 døde min mor pludselig af en hjerneblødning. BUM. VIRKELIGHED. “Ingen kender dagen….” – ingen skulle på ferie …

Sætningen har “hjulpet” mig siden.

Hver gang jeg har stået ved en “skillevej”/en stor beslutning, har jeg tænkt;

“det er nu, eller det er aldrig, for ingen kender dagen…”.

Det har været ved beslutninger som

1.Skal jeg være lærer?

2.Skal jeg gå i lære i Matas?

3.Skal jeg rejse til USA?

4.Skal jeg “flygte” til København? etc etc…

Apropos den sidste (flytte til Kbh)

For 26 år siden i dag – helt præcis – rejste jeg i tog over til Kbh for at bo sammen med en veninde ude på Amager. Min store kærlighed – min kæreste – havde svigtet mig sammen med en jeg elskede højt. De havde haft sex, mens jeg boede i USA. Da jeg fandt ud af det – gjorde det så ondt – og jeg ikke kunne se dem mere.

Kit sagde “Ankersen så rejs med mig til Kbh, hvor jeg skal på Uni”. Sådan blev det. Og det hele blev arrangeret på et døgn. Jeg måtte bare væk – for ingen kender dagen – men når to jeg elskede så højt kunne svigte mig, så måtte jeg videre og væk.

Og nu har jeg en Jan og to børnebørn og hans børn og mine venner som min familie ❤️❤️🌸🦋 – og jeg er glad for, at det svigt af de to jeg elskede højt – som fandt sammen mens jeg var i USA – inddirekte gav mig mit liv i Kbh – for jeg kom hjem fra USA for at gå på seminariet i Esbjerg – og endte i Matas på Strøget …

Så deeeet.

Idag hurra for 26 år med København som mit hjem og hjerte – skabt af to mennesker, der svigtede mit..

For ingen kender dagen – og mennesker 😫♥️

3 Comments
 1. Kære Heidi,
  nej ingen kender vejen og hvad præsten prædiker kan vi ikke regne med!
  Utroligt at andres svigt kan sætte sig så dybt i en, men godt du kom hurtigt væk og fik skabt dig et nyt eventyr i København.
  Men jeg kan godt sætte mig ind i din situation.
  I mine unge dage havde jeg min ungdomskæreste, som jeg blev forlovet med og troede vi skulle blive gamle sammen. Men min søster snuppede ham.
  Så flyttede jeg fra Jylland til Sjælland og mødte en ny mand, vi blev gift, men også ham snuppede min søster.
  Jeg tog til udlandet nogle år og arbejdede, da jeg kom hjem fik jeg et nyt liv og mødte en ny mand.
  Gæt hvad min søster gjorde!!!!!!!!!!!!
  Så nu magter jeg ikke min søster mere og har ikke turdet folde mig ud i livet og finde en ny mand.
  Men jeg har skabt mit eget lille paradis omkring mig og ser til at nyde livet så meget som muligt og værne om mig selv.
  Så ingen kender den vej.
  Jeg kan kun tænke, hvad der får mennesker til at opføre sig sådant.
  Godt du kom væk, godt du har Jan og dine kære, pas på dig og dine og nyd dit eget paradis:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.