Tag med ud i solen

Tag med ud i solen

Reklame

Kom tag min hånd – den er lidt fedtet – for den har solcreme på…

Der har lige været nogle blogposts herinde, der har handlet om solprodukter og tips og tricks, når vi rejser (tak fordi så mange har læst <3). Solen ligger mig på sinde. Den giver glæde mest – og også sorger – hvis ikke vi passer på. Jeg er sådan en, der er meget glad for hverdage og sol, og derfor vil jeg lave en blogpost om solen – der skinner hver evig eneste dag…

Her er, hvad dermatologen siger om solen;

Dermatolog Søren Frankilds siger. 

  • Solens stråler har både gode og skadelige egenskaber
  • Solskader i huden, hudkræft og modermærkekræft forårsages af Ultraviolet lys
  • UVB og især UVA skader DNA, hvilket har stor betydning for valget af solbeskyttelse
  • Brug fotostabile solcremer med mindst faktor 30 og høj UVA-beskyttelse
  • Brug solcremer som passer til netop dig og dit behov
  • Brug nok solcreme og smør alle de steder, der kan blive soleksponeret  

Jeg var til et spændende event med Søren Frankild og La Roche-Posay. Det gav mig stof til eftertanke, og jeg er stolt af, at I er så mange, der har set de små videoer, jeg har lagt ud på Instagram fra timerne med Søren. Tak for jeres kommentarspor og fine indsigt – og mange spørgsmål. Jeg håber, at jeg har fået svaret jer alle sammen – fyldestgørende…

La Roche-Posay

Er der solprodukter, som jeg er meget glad for, så er det La Roche-Posay. Jeg har fået min far til at bruge serien, og han shopper på apotekerne i Esbjerg. La Roche-Posay er et apotekermærke, og skal I finde de rette produkter i serien, så spørge en apoteker – og husk at bede om prøver i god tid – inden solen rigtig brænder igennem. Hellere være i god tid – end miste tid i livet…

La Roche-Posay har i samarbejde med dermatologer udviklet hudplejeprodukter særligt velegnet til alle hudtyper (selv de mest sensitive) gennem mange år. Produkterne er klinisk testet for tolerance på atopisk og meget sart hud.

La Roche-Posay hudpleje er baseret på termalsk kildevand, der har en antioxiderende, beroligende og blødgørende effekt på huden.

Her er et lille udvalg

Herunder har jeg sat et lille udvalg af favoritter fra La Roche-Posay, som jeg har gode erfaringer med. I skal spørge på apoteket, ellers sender I bare jeres spørgmål om sol til mig, og så skal jeg svare efter bedste evne. Jeg tror stadig på, at sommeren er lige om hjørnet, og så skal vi huske at smøre os ind flere gange dagligt.

Vi skal ikke være bange for solens og dens styrke, men vi skal respekterer dens stråling og kraft. Kig lige en gang til på hudlægens råd – og husk så et af mine hele tiden; SPAR ALDRIG PÅ KVALITET ELLER KVANTITET, når I vælger solbeskyttelse.

Nyd sommer og sol og dyrk solens livgivende energi.

Sommermøs fra Ibbe

PS: Jeg har lige for 3.gang fået iset en skadet “solplet” væk i mit ansigt, og I ved, hvor meget solcreme jeg bruger, men skaderne i min hud er opstået, da jeg var lille og ung og kåd. Min læge sørger for at tjekke mine “solpletter” – og fjerner det der ser mistænkeligt ud. Gør din læge også det? Hold øje med din hud. Det er vores største organ, og vi skal passe på den hele livet. Søg læge ved tvivl.

Vandfast solcreme til ansigtet – kr 159
Solspray til børn, spf 50 kr 208,50
Farvet dagcreme, giver en flot glød og god beskyttelse
Matterende dagcreme – god til kombineret hud
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>