Tag med på ferie – tips til ferien

Tag med på ferie – tips til ferien 

Jeg er blevet spurgt, om jeg vil give nogle gode ferie-tips. Derfor laver jeg nogle fede blogindlæg over dét emne – i den kommende tid. I kan godt glæde jer. 

Jeg vil starte med at give nogle “fundamentale” beauty tips – lige nu og her…

Køb det nemmeste – og bedste

Køb noget rensevand:

Avène Micellar lotion er en skånsom og effektiv 3-i-1 renselotion. Den er genial. Kr 69,50 for 100 ml. Til en måned’s brug cirka. Avène Micellar lotion fjerner snavs og alle former for makeup på ansigt, øjne og læber.

Brug: Fordeles på huden med en vatrondel og tørres derefter af uden brug af vand. Afslut evt. med et let pust Avène Termalkildevand – min favorit kildevand  – der også er en musthave på ferier…

Køb en god dagcreme: JA, her køber I bare den, der skal på huden i ansigtet hele sommeren, hver dag. Jeg anbefaler; Pudderdåsernes Alt i en beskyttelse. Den indeholder en høj og bredspektret beskyttelse mod både UVA, UVB og infrarøde stråler. Alt i en beskyttelse indeholder et 100% mineralsk solfilter med en SPF40 samt en UVA-rating på PA++++. Indeholder hyaluronsyre og C-vitamin. Fugter, udjævner huden og beskytter mod solskader.

Alt i en beskyttelse er en let farvet dagcreme og ansigtssolcreme i et, der både kan stå alene som en meget diskret makeup eller som primer under makeup. Et hit er født…

Køb en god natcreme – find en på tube – evt Matas’ egen, der er skøn (om sommeren – bare husk en aktiv og god serum under)

Køb en god øjencreme: ELLER gå ind i en Matas eller i Magasin (ell.lign) og få en lille prøve på en øjencreme. Den kan medbringes og dermed testes. Findes den supergod, kan den købes, når I kommer hjem.

Køb en god deodorant

Køb en god badegele – find en i rejsestørrelse

Køb en lækker after-sun – evt en af Clarins’ nye – der er så skønne. 

I de kommende blogindlæg vil det handle om solcremer – både de billige og de dyre – og lidt om dermatologens råd til os – om solen…

Møs fra Ibbe

PS: Lov mig at tjekke den natcreme ud

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.