Tag med The Body Shop på “ferie”

PinitaColadaTheBodySHop

Tag med The Body Shop på “ferie”

Sådan har jeg det, når jeg dykker ned i de her fire frækkerter fra The Body Shop. Når jeg dufter til dem, sidder jeg på Maui, sammen med Jan. Vi er begge en del tyndere, og meget yngre. Jeg har min blomstrede Jackpot bikini på, og Jan str medium Adidas korte badebukser. Vi soler. Vi får Pina Colada’er i udhulede ananas’er – og vi får friske håndklæder hver gang, at vi har dyppet os i poolen…

Hawaii var en drømmeferie, vi aldrig glemmer. Hvis dette blogindlæg får 100 Facebook-LIKES (I kan klikke på FB ikonet under blogindlægget), så viser jeg et ferie-billede af Jan og jeg fra Hawaii… ANY WAY – lad nu bare det ligge da… Tilbage til emnet, dufte og drømme og beauty-stuff…

Da jeg en dag havde badet og skrubbet og smurt mig i Pinita Colada, kom en veninde til aftensmad, hun krammede mig, sniffede til mig, og hun sagde “du lugter som det værste knald i mit liv, som jeg scorede på Ibiza”. Så dufte af Pina Colada’er (ananas og kokos)  kan altså tage os lige fra a bad fuck til sun and vacation…

Når I kommer forbi The Body Shop, så lov mig at kigge på hele Pinita Colada-serien. Den kan tage os på ferie – og back in time den serie. Den er lavet som limited edition, og der er rift om den.

Lad dine sanser omfavnes af caribiske toner. Pinita Colada serien byder på et opfriskende strejf af kokos og ananas som slukker hudens tørst, når solen er på sit højeste:
Body butter 200 ml kr, 165,-
Showergel 250 ml kr. 65,- (et hit – en sikker musthave)
Sorbet 200 ml kr. 135,- (genial som aftersun!!!)
Body scrub 250 ml kr. 175,-

Læs meget mere om serien inde på The Body Shop’s hjemmeside.

Pinita Colada er tropisk kilden af alle sanser,

så du danser

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.