The Body Shop Vitamin E

The Body Shop Vitamin E

Mit absolutte yndlingsprodukt fra The Body Shop er deres lille lyserøde E-vitamin-perle af en dagcreme. Jeg plejer ALTID at købe en 50 ml. Den skal bare være herhjemme. Fordi den er så vidunderlig. Lige nu er der en 100 ml Vitamin E Moisture Cream Limited Edition ude i butikkerne med flag på. Den var jeg selvfølgelig nødt til at eje. Den findes også online i 50 ml med Englands fine flag.

50 ml Vitamin E Aqua Boost Sorbet faldt jeg også over. Som ekspeditenten sagde “den må du bare eje. Det er sorbet til huden og sommervarmen, der kommer om lidt”. Hun var en dygtig sælger…

Den kostede kr 155 – og den er pengene værd. Den laves i Limited Edition med det fine flag-  så skynd Jer – hvis I skal prøve lyserød sorbet pakket ind i Union Jack –  der fugter huden og dufter så de lyserøde fede basuntruttende engle synger. MUSTHAVE.

28 ml Vitamin E Overnight Serum-in-Oil har jeg fået sendt til test. Endelig skulle jeg prøve den, og jeg er ikke skuffet. Åh, det er natte-lir i særklasse. Hvedekimsolie og serum og let-olie konsistens der trænger ind i huden til natten, så jeg om morgenen vågner op med silkebløde basunkinder, eller… Åh, den er skøn, også selvom jeg ikke er en engel…

Hvis I endnu ikke har prøvet et produkt i E Vitamin-serien, vil jeg på det varmeste anbefale alle at prøve det nu. Start evt med SORBET-sagen. Den er så pragtfuld.

#thebodyshop #evitamin #aquasorbet #overnightseruminoil #hvedekimsolie #musthave #fejringafetikonprodukt

2 Comments
  1. Det er heldigvis kun indpakningen der er limited edition, Aqua Boost Sorbet kan man købe hele tiden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.