Tid til sundt hår med Björn Axen

Annonce

Tid til sundt hår med Björn Axén

Det er nu – tid til sundt hår…

Alle der kender mig – sådan virkelig kender mig, ved, at jeg aldrig går ned på god shampoo. Jeg går mere op i shampoo – end balsam. Jeg ved, at håret er gladest, hvis det også plejes med balsam, men jeg gider ikke rigtigt…

Dog har jeg een gang om året, hvor jeg går all in på shampoo og balsam af de plejende typer. Dem, hvor håret kan føles lidt tungt, hvis ikke den rette styling tilføres…

Den tid på året er nu, efter efterår og vinter – i foråret – SUNDT HÅR – inden solen rigtig brænder ned (altså normalt i Danmark – ikke hvis vi tager sidste år – men fordi jeg ved, jeg skal til Kreta i juli)…

Repair-serien fra Björn Axén

I pr-teksten fra Björn Axén, står der, at serien er perfekt til sommerhår, hvor håret er udpint efter klor, saltvand og UV-stråler. Jeg vil hellere have, at vi tænker forebyggende, og sørger for, at håret har en sund struktur, når vi går i bølgerne, i poolen – i solen. Så kan det modstå mere, derfor begynder jeg NU.

Jeg fik sendt denne serie fra Björn Axén, og jeg blev så glad. Det kunne ikke passe bedre.

Shampoo, balsam samt hårkur.

Seriens kerneingrediens er økologisk argan olie. Derud over indeholder serien gode alger, der sørger for fugt til håret. Ja, vores hår har brug for fugt, for ikke at ligne hø.

Repair-serien består af;

Shampoo 250 ml til kr 115 (god pris – for en drøj shampoo, der også plejer hovedbunden – husk at massere godt ned i hovedbunden ved brug)

Conditioner 250 ml kr 125 (fin pris – for proteiner fra havet, der er med til at genopbygge en tør og træt hovedbund)

Repair Deep Conditioner 200 ml kr 170 – hårkur, der sparker nyt liv i håret. Kommes i nyvasket hår og sidder cirka 10-15 min.

Björn Axén forhandles både i Matas og Magasin. Nærmeste forhandler oplyses på

tlf 28352532

Repair eller la’ vær’

Bliv inspireret til at tænke over dét med hårshampoo og balsam, der gør lidt ekstra. I behøves jo ikke vælge BA, hvis I synes, at det er for dyrt, svensk eller noget. I kan også vælge et hav af andre mærker. Jeg kan bare stå inde for dette sæt, da jeg selv har testet det – og er vild med effekten, og vil bruge serien en god stund endnu, før jeg vil lade en veninde bruge resten (hendes hår trænger helt vildt grundet stress bla)

 

Hårlak med bedste effekt, jeg længe har prøvet

I har set mig bruge denne hårlak et utal af gange. Det er blevet min yndlings holdbare lak, og jeg har anbefalet den til mange af jer. Vil bare lige vise jer her, at den findes i to størrelser, og hvis I er til hårlakker, der holder på håret ved brug af meget lidt, SÅ SKAL I KØBE DENNE HER. Prøv den lille til en start. Jeg lover jer, I bliver afhængige. Jeg køber dem, når de er på tilbud. Priserne er for rejsestørrelsen kr 55 og den store kr 120. Alle LAK-typer vil forstå min begejstring <3

Björn Axén er en af Sveriges største frisørvirksomheder med fire saloner – og salg af produkter til mange lande – deri blandt Danmark, hvor brandet er super populært. I get it.

Knus fra Ibbe

VIGTIGT:

PS: tjek også deres tørshampooer ud. De er gode og efterlader IKKE et hvidt skær i hverken hovedbund eller hår.

2 Comments
  1. Vi ELSKER den serie;-). Og kuren må hjertens gerne bruges i hovedbunden også.. Det er ikke tit en kur må det… SÅ fantastiske produkter MUMS:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>