Tidsfordriv der forskønner DEL #1

Picture

TIDSFORDRIV DER FORSKØNNER DEL #1:

Jeg vil i den kommende tid komme med nogle Ib-tip til gode køb, til tidsfordriv der forskønner, i denne herlige ferietid, hvor vi har TIDEN til at være ekstra gode ved os selv og HINANDEN. Det er mit bidrag at dele mine erfaringer herinde – med hinanden …tihi

Jeg starter med et af mine gamle trylleremedier, nemlig denne negleolie fra Herôme. Den er lige blevet relanceret med en ganske genial ny skumgummi-dut i enden, der gør hele “natteroderiet” (jvf videoen) en kende lettere…

I videoen viser jeg hvordan man bruger den – herunder kan du læse, hvad negleolien gør:

Negleolien fra Herôme er både til negl og neglebånd og har en dybdevirkende effekt, der nærer og styrker.

Den virker lynhurtigt, allerede efter første påføring syner negle og neglebånd sundere og smukkere. Den indeholder mandelolie, citronolie, vitamin E og F.

Det gode råd i videoen om at dryppe olien om bag neglen således, at neglen suger indefra og olien lægger sig indvendig i neglebåndskanten, fik jeg af Birthe Due Herself for mange år siden. Det er et fantastisk tip.

Husk du kan følge Herôme på Facebook lige HER
Olien kan du bestille på Herôme Danmarks fine webshop HER

HUSK AT FORKÆLE DIG SELV OG DINE KÆRE – LET THE SUN SHINE IN…


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.