Tilbage med en GoodIB-bag

Reklame

Tilbage med en GoodIb-bag

Det er første gang i december, at jeg skriver et blogindlæg. Så har det bare også at være godt. Det er det…

Jeg har brugt tiden på at tænke lidt over, hvad jeg ønsker med min blog, og jeg har spurgt jer til råds i tråde bag væggen. Jeres ord har rørt mig og flyttet mig hen til stedet, hvor jeg er nu. Jeg vil gerne blogge og fortsætte med at være IB by heart…

Jeg elsker at fortælle om mit liv – på mine betingelser. Jeg holder af at fortælle om hudpleje og makeup, og der vil ske nogle ændringer i det nye år. I kan godt glæde jer. Der er nye tiltag, og de er rigtig sjove og helt nye (bla inviterer jeg en følger herhjem hver anden måned til en kop te eller kaffe og en snak om livet og makeup. Yeah – det er JERES idé – og det bliver sjovt og særligt – på MINE BETINGELSER dvs tidsberammet og med helt klare retningslinjer)…

GoodIb-bag

Et nyt tiltag er også en GoodIb-bag. Det er en pose med ting, jeg har herhjemme af Beauty-stuff, der er klar til et nyt hjem. Der trækkes een heldig vinder, når jeg har noget…

Det har jeg i disse dage…

Jeg har bla haft to superlækre kalendere fra hhv Clinique og Clarins – og en masse andet TO GIVE TO YOU.

Derfor kan en af jer få en GoodIb-bag. Hvad der er I, er en hemmelighed, men jeg kan fortælle, at der er nogle af de fine produkter I ser på billedet.

Det eneste I skal gøre er at skrive en kommentar, hvor I skriver enten:

 • hvad I kan lide HERINDE på Ibbyheart
 • og/eller hvad I kunne tænke jer skulle ske herinde??? (nye tiltag? – ændringer i layout – bedre søgefelt eller lign)
 • – og hvad der ikke fungerer så supergodt herinde?

Jeg trækker en heldig vinder af den første GoodIb-bag den 1.januar.

Alle med dansk postadresse kan deltage. Der kan deltages på bloggen.

Jeg er spændt på, hvor mange der er tilbage herinde efter min lange pause.

Er I her endnu???

Møs fra Ibbe

161 Comments
    1. Hov, den forrige blev sendt for hurtigt.
     Jeg vil rigtig gerne læse om en opdatering på dit brug af lash serum M2! Har selv købt den, da jeg havde nogle vipper der var knækket. Men de vokser ikke på trods af serum.
     Derudover synes jeg du har en fantastisk blog, hvor du for min skyld ikke behøves at ændre noget. Tak for dit, Ibbe og tak for, at dele ud af dit univers 🌺

   1. Ja! Jeg er her også endnu! For det er så hyggeligt at følge med hos dig i med- og modgang. Du er skøn, og det er dejligt med et nuanceret billede af livet hos en fellow kroniker (+ masser af skønhedsprodukter) ❤

  1. Jeg elsker at få ny inspiration. Mange produkter har jeg købt efter at have læst dine beskrivelser. Har enten søgt på Google og kommet ind på din side eller fulgt med via din nyhedsmail. Dejligt med varierende indlæg og at du sætter pris på dine læsere med giveaways indimellem.
   Måske indlæg hvor man kan stille spørgsmål som du besvarer.

 1. Jeg kan rigtig godt lide at du er autentisk og tør indrømme at du er ked af det og ting er svært når det er det. Du tør vise alle aspekter af livet uden at dvæle i selvmedlidenhed.
  For det meste har du dit skønne smil på og en smittende glæde til makeup og livet i det hele taget.
  Det er dejligt♡

  1. tak fordi DU SER MIG – og ser det vigtigste for mit liv – nemlig ikke at drukne i selvmedlidenhed – og dermed bevarer ens sjæl og hjerte som autentisk taaaaak ULLA

 2. Jeg elsker din lige til og meget kærlige væsen du er du er meget åben om din sygdom det er super flot du har en stor kærlighed til din søde hund og andre det elsker jeg. Du giver masser af kærlighed til andre søde dig jeg kæmper med angst depression jeg kan bruge dit pragt eksempel på at livet skal leves på trods af sygdom. Stort knus og kram til dig fra Hanne

   1. Ja da, er her da stadig og følger dig i både med- og modgang ❤️
    Elsker din ærlighed og din skønne optimisme trods sygdom.
    Er selv kronisk syg og de dage hvor det er rigtig slemt og jeg er i dårligt humør, kan jeg godt lide at smutte fordi den blog.
    Der henter jeg inspiration til både produkter og livet og elsker dine historier om Fjolle og Jan 😊

 3. Elsker at høre om din dagligdag ❤️og hvad der lige er fremme nu, du ved bare så meget og er så god til at fortælle om det der virker og ikke bare salgs minded, du er så hudløs ærlig ❤️❤️❤️ du er så meget med hvor der sker nyt, og igen ikke så opblæst men ærlig ❤️ det er ikke påtaget med af interesse du ønsker at formidle, for at give din viden videre ❤️ det elsker jeg dig for❤️❤️❤️❤️og for den person du er du har min respekt fordi du er en dejlig personlig og du er uddannet og fyldt med viden, den stopper ikke fordi du har det dårligt..du vil bare dele….❤️❤️❤️❤️❤️❤️de kærligste hilsner og tak fordi du ikke stopper,😘😘😘😘

 4. Selvfølgelig er jeg her, endnu! Jeg elsker at du er så åben og ærlig! Lort er lort, og lagkage er lagkage! Så elsker jeg dine gode tips! Jeg har godt nok fundet mange gode råd hos dig! Nu har jeg jo også fulgt dig virkelig længe, så du er virkelig en del af mit liv, på den måde. Står jeg i Matas, eller andre steder, hvor jeg skal købe et eller andet beauty-relateret, er du som min indre stemme, og så er du også én, jeg elsker at nørde parfumer med! Parfumer, som jo er en ret stor passion for mig/os, og som vi ikke altid er ens med, i forhold til, hvad vi kan lide, men jeg har også tit udfordret mig selv på min smag, gået ind og duftet til en parfume, som ikke har lydt som noget, jeg ville kunne lide, men så har jeg elsket den lige så højt som du

 5. velkommen tilbage dejligt at se nye indslag igen altid så hyggeligt ville elske den lækre gave og så bliver den udtrukket på min fødselsdag, ønsker dig og de kære en fortsat glædelig jul <3

 6. Jojo, jeg er her også endnu og glæder mig over dine mange gode råd og anbefalinger af produkter; du har engang skrevet om make-up til voksne – jeg kunne godt tænke mig at du skrev noget om hudpleje til meget voksne, altså mindst +50. Hvad dur til ældre hud, behøver det være dyrt, er det af og til brandet vi betaler for i dyre domme – sådan noget.
  Klø på med alt du brænder for og ha’ et godt nytår.

 7. Uha, det er da et super lækkert tiltag. Let it Come 😉
  Jeg holder af at læse om dig, din iver til livet, til hunde og til Jan. Og ja, det er hverdag med ups and downs – men sådan er vi mennesker. Ikke alt det det glamour og glansbilleder og Barbie look a like el retouche billeder. Be yourself and let it Come 2020 HAPPY NEW YEAR 🍾🍾🍾

 8. Jeg følger dig fordi du er ægte. Jeg har fuld tillid til at du er ærlig og fx kun anbefaler produkter når du rent faktisk mener de har noget at byde på. Jeg har ingen ønsker til ændringer…. Bare mere af dig!

 9. Jeg elsker din personlighed! Jeg har fulgt dig i en del år efterhånden og føler at din livsglæde smitter af på mig ❤️
  Del hvad DU har lyst til. Del din hverdag, din glæde og sorg. Del og fortæl som du plejer… det elsker jeg ❤️

  Vi har alle perioder hvor vi er mere stille på de sociale medier og det skal der være plads til – du slipper ikke for os af den grund 🥰

  Hav nogle rigtig dejlige juledage 😘

 10. Elsker alle dine tips til skønhedspleje og specielt fordi du både anbefaler dyre og billige produkter 😀💝
  Og så er det jo ekstra bonus når man vinder en give away 😜🎁💝🙏

 11. 🙂 dejligt du er tilbage… JEG er her i hvertfald stadig. Kigger også med på dine livevideoer.. Bliver i så godt humør

 12. Jeg kan lide du fortæller om hudpleje til voksne – at du er så sød og sjov, især med Jan The Man og om forholdet til din sygdom!
  Glæder mig til at følge med i 2020 også

 13. Kære Ib by Heart det er en super ide med den give away. Jeg synes faktisk det er mest spændende når det handler om hudpleje og makeup. Men også rart at kende personen bag ved bloggen så bare Blu ved.
  Knus og glædelig jul

  Pernille juul

 14. Du skiller dig ud fra de “typiske” beauty bloggere ved at være 100% autentisk og også dele andre ting. Det vil der altid være plads til.
  At kunne le og græde sammen, dele sorger og glæder.
  Godt kommet igen ❤️

 15. Jeg nyder, at du er så ærlig i dine anmeldelser. Bliver virkelig inspireret til nye produkter ved at følge dig. Og så er du bare nede på jorden og har et livsmod jeg beundrer. Rigtig glædelig jul til dig..

 16. Jeg kam rigtig godt lide din positive og ærlige indstilling til tingene og dine gode råd om produkter, der virker 😍 nu er det jo hudpleje og deslige du har mest af herinde (og som jeg elsker!), men flere gode tips om hårplejeprodukter modtages også med kyshånd i fremtiden 😊

 17. Kære Ib rigtig glædelig jul ❤️
  Jeg ææælsker at følge dig, gør brug af dine super gode make up råd, og du har gjort, at jeg bruger op!!!! Har en lille bøn🙏 … når du fortæller og lægger flot make up, vil du vise produkterne, hvis du har mulighed for det eller lægge produkterne op bagefter din live.
  Super ide at dine følgere kan få mulighed for at besøge dig – det ville jeg føle som en fantastisk mulighed for at møde dig. Hvor har jeg dog tit leget med tanken om, at vi følgere fik mulighed for at møde dig et sted, hvor vi kunne være, men du har så mange følgere, så det er en udfordring at finde et sted – tanken har jeg stadig. Vi er mange, der ville være lykkelige for at møde dig og sige dig tak for super gode råd og samtidigt sige tak for dig – du er sgu en super sej kvinde.
  Glæder mig til at se, hvad du har i ærmet i det nye år.
  Rigtig godt nytår 🥂🍾

 18. Jeg elsker at du med dine videoer på IG kan gøre os kloge på, hvordan man bruger produkterne…. Dab Dab med kosten og så rundt i hovedet i 3-taller😊
  Jeg elsker at blive inspireret til nye produkter på din blog og blive lidt mere modig, når jeg ser dig bruge det først😊

 19. Jeg kan mega godt lide din personlighed. Du er hudløs ærlig, sådan opfatter jeg dig i hvert fald, skriver om din hverdag hvad der sker- også de trælse og tunge ting der sker. Det er for mig en god blogger, en jeg kan relatere til( jeg lever selv med kroniske smerter til daglig og prøver at være mig frem for mine smerter selvom nogle dage er det bare arbejde også i seng). Så forsæt, du endelig med det du gør, det virker, i hvert fald for mig🥰. Glædelig jul og rigtig godt nytår♥️🎊✨

  1. tusind tak og tak for ord om dig og ja mig tak – smerter skal smadres bum – nogle dage kan de bekæmpes andre dage er de frække – sammen klarer vi det

 20. Først og fremmest glædelig jul ❤️. Jeg er vild med din usnobbede formidling af beautystof hvor der også er anbefalinger af meget tilgængelige produkter, både ift pris og hvor de kan købes. Og jeg synes du byder ind med både personlige og nærværende indlæg. Og så har du er dejlig ærlig og fornuftig tilgang til sundhed.

 21. Jeg syntes, at det der skiller dig ud fra andre beauty influencer/eksperter indenfor skønhed, er at du er ægte og ikke har filter på billeder/video. DI giver meget af dig selv, hvilket er særligt for bloggen. At dele sit liv på godt og ondt på de sociale medier er ikke en selvfølge, da du giver meget af dig selv. Du er et spejl og et forbillede for os der følger dig. Af hjertet Taak ♥️ Fantastisk ide at invitere hjem…! Jeg glæder mig til at følge med i de nye tiltag 👏

  1. jeg er så taknemmelig for at du SER MIG – og anerkender mit drive og min lyst til med dét jeg har og kan, at gøre bare en lille forskel i verden taaaaak kære L.E.A…

 22. Kære Ibbe. Hvor dejligt at du igen har overskud til at skrive til os. Hvad jeg godt kan lide herinde er dig, og din ligefremme ærlige og kærlige måde at skrive og formidle på. Din uhøjtidelige men professionelle tilgang til beauty. …og så elsker jeg at se og høre om Fjolle mus 🥰🥰🥰

 23. Jeg sætter pris på den åbenhed du har haft omkring din sygdom. Du er med til at fjerne det alt for pyntede ideal hvor at alle skal være perfekte konstant. Tak for dig.

  1. jeg elsker at fjerne det perfekte for jeg sys ærligt det ødelægger billedet af et rart liv/ægte liv
   det er dejligt du ser mig og med taaaak

 24. Jeg følger dig fordi du er ægte. Jeg er vild med din personlighed, du er oprigtig ang. hvordan du har det mht din sygdom. Du er et forbillede for mig, som også har ms og ved hvilke udfordringer vi kan stå med. Jeg elsker du elsker din hund og andres hunde❤️ Du kommer med gode tips ang. makeup og creme, som jeg kan bruge😄
  Er fuldt ud tilfreds og glad for at følge dig❤️

 25. Hvad I kan lide HERINDE på Ibbyheart:
  Jeg elsker at du er så ærlig i dine indlæg, når du anmelder produkter. Man ved altid at der ikke er penge i klemme og at du ikke “tjener” på at anbefale ét produkt fremfor er andet. Din uforbeholdne mening bliver altid skrevet. Det synes jeg er dejligt. Så jeg har somme tider bestilt produkter uden at prøve først, men alene på baggrund af din anmeldelse. Specielt er du ofte god til at tippe om værtindegaver, som bare falder i god jord

 26. YEAHHHH jeg er her endnu IBBY 🥰🥰🥰🥰
  Jeg elsker din blog
  Du er så dejlig naturlig ❤️
  Lige fra hjertet ❤️ Ikke noget krukke her
  Så mig slipper du IKKE af med
  Glædelig jul og godt nytår 🥳🥳🥳🥳🥳

 27. Elsker at læse din blog, hvor du fortæller om stort og småt – fortæller når det går godt og og ind imellem når det ikke går så godt. Dine skønhedsråd/tips har jeg lært en del af og finder dem inspirerende.
  God jul Ib og hav et fantastisk nytår❤️❤️❤️😊

 28. Elsker din ærlighed. At du også fortæller alt det uden glimmer. Er vild med din humor og at du altid er klar med et godt råd, helt fra toiletpapir til hårprodukter ❤️ Jeg når ikke altid at læse alle dine post, men nu var det godt nok længe siden 😳 Godt du er tilbage 🙏

 29. Hallooo ja vi eller jeg er herude 🙂
  Dejligt at høre fra dig 🙂
  Jeg var vild med dit Headerbillede nogle år tilbage med den flotte bil.
  Så ny Header.
  Jeg kan lide din blog som den er, men du kan jo altid prøve med ny farve i baggrunden og sådan.
  Lyder godt med GoodIbBag og hjemmebesøg, det ville jeg håbe på kunne blive mig en dag.
  Det er nok bedst du blogger som du selv føler for, det tror jeg bliver mest ægte og mest på dine vilkår, vi følgere skal nok blive hængende 🙂
  Tak for mange gode indlæg i år og jeg ønsker dig et spændende 2020 🙂

  1. hvor er du dejlig og sikke flotte ord – og du har ret med den bil – overvejer tak – ny farve trænger jeg til vil spørge min svigersøn tak – fedt du kan lide de nye tiltag taaak

 30. Super fedt tiltag.
  Jeg elsker at du er så hjertevarm og jordnær.
  Du er dig og man kan følge sig på helt tæt hold med op- og nedture.
  Meget personlig.
  Mere af det. Mere af dig.
  Og glædelig bagjul og godt Nytår til sig og dine kære❤️

 31. Jeg holder meget af at følge din hverdag og kamp med sygdom.
  Dejligt med en “tænker”, der får dig til at tænke over, hvad du har lyst til.

  1. årh dén ser jeg som ærefuld og du kan tro jeg forstår DIG og ved hvad du mener taaaak kære seje Maria

 32. Kære Ibbe
  Jeg har kigget hver dag om du skulle have skrevet noget spændende, men du skal jo også ha´ fri.
  Jeg kan godt li’ når du fortæller, om dine oplevelser og når du på trods af udfordringer, alligevel finder
  En løsning, frisk mod fremad.
  Ha´ en dejlig dag
  🍃🌸🍃
  Anette Ninon

 33. Hej Ibbyheart ❤❤❤
  Glad for ,at du er tilbage.
  Jeg mangler ikke noget på din blog,er total amatør mht hudpleje / makeup. Men har lært lidt allerede fra dine videoer og anbefalinger ❤❤
  Du er min ynglings blog ( og eneste )
  Godt nytår til dig og dine ❤⭐🙏

 34. det er skønt du fremviser nye produkter, kunne dog godt tænke mig om der ikke også findes nogen i den billige ende, der er vær at prøve, et pip fra en med ikke så mange penge:)

 35. Glædelig jul- vi er her endnu :).

  Jeg er vild med du deler alle mulige ting om din hverdag. Gode skønheds fif, nyt på markedet og også at du engang imellem ligger et billede op af alle de søde hunde du møder på dine ture.

  Rigtig godt nytår til dig, Jan og Fjolle ❤️

 36. Jeg ELSKER din åben- og ærlighed, og så har du en fantastisk humor (og humør). Derfor er det også svært at sige, hvad du kan gøre bedre, for jeg synes, at du gør det SÅ flot. Så mit eneste forslag er, at du bliver MEGET MERE AKTIV på bloggen ❤️ Mht. det, som ikke fungerer, er der kun en lille ting: Jeg har endnu ikke vundet en af dine skønne konkurrencer 😜 Ønsker dig et smukt og lykkebringende nytår, jeg glæder mig til at følge med 💖🎊💖

 37. Jeg elsker clarins og clinique, var desværre ikke ligeså heldig som dig.
  Jeg kan godt lide hudpleje tips og snak, jeg er ikke så meget til jul. 😊

 38. Jeg læser stort set alt hvad du skriver om, uanset om det er makeup, familie og helbred, så jeg vil fortsat følge din blog og facebook uanset hvad retning du selv vælger.

 39. Min mor har sclerose, så for mig er det rigtig rart at høre din historie, hvordan du oplever sygdommen og håndterer den, for det gør at jeg bedre kan forstå min mor.❤️
  Jeg er desuden vild med hudpleje og hunde, så alt der har med det at gøre, elsker jeg også bare.😍🙌🏼
  Glædelig Jul 🎄

 40. Selvfølgelig er vi her 😘
  Jeg er vild med din fortæller-stil når du skriver – det føles som om du taler direkte til mig👌🏾

 41. Følger med og bliver ved, da alt skrives og fortælles uden omsvøb. Livets skyggesider eller når tingene “bare er”. Bliver inspireret og hvis faret vild i skønhedsjunglen er det let at finde brugbare råd og tips 😊

 42. Jeg elsker især dine lives på IG – selvom jeg sjældent har tid til at se dem live 😉 Jeg synes der er en super fin balance mellem sjov og alvor – og du har en skøn humor! Det eneste jeg savner er nøjagtige navne på de yndlings produkter du viser – det er jo spejlvendt for os og så hurtigt kan jeg ikke nå at notere mig de ting jeg så gerne vil undersøge nærmere 😀 Dit nye tiltag lyder som en fantastisk idé – jeg vil i hvert fald følge med i 2020 😀

 43. Jeg elsker, når du kommer med anbefalinger af et produkt og ærlige testresultater.
  Jeg er lidt udfordret i disse dage og det gør ud over min hukommelse og generelt hjerneaktivitet, så kan klare spørgsmål 2 & 3, håber det er okay.
  Rigtig glædelig bagjul og et godt nytår til dig og dine

 44. Jeg er her og jeg kan ikke forestille mig andet. Jeg elsker at følge dig og dit liv. Mest af alt elsker jeg dog det indtryk du efterlader hos mig. Inspiration, empati, fjolleri (elsker også Fjolle), menneskelighed, kærlighed og ikke mindst ærlighed. Tak for dig. Lets grow oooold together. Kram

 45. Kære Ibby. Jeg er glad for at læse om dit liv med ms. For os som kæmper os gennem livet med ms. Er det rart at læse om hvordan andres liv er.
  Jeg er glad for at læse om dine råd til hudpleje og make up. For snart 5 år siden fortalte du om Goodiebox på din blog. Den har jeg fået hver måned
  siden. For nogle uger siden kom jeg på Instagram og blev også her en af dine følger. Tak Ibby fordi du deler dit liv med os.
  Med venlig hilsen Janne Bodil Hansen

 46. Jeg er vild med din ærlighed og din måde at være på. Syntes nogen gange at jeg kender dig… At du er en gammel veninde der lige skriver en hilsen.
  Jeg ønsker mig at du bare er dig <3

   1. Elsker at du viser igen og igen at livet er værd at leve, selv på dårlige dage, og at du sætter ansigt for alle os der lever med skjulte sygdomme 😉
    Nytårskram til dig fra Odense 😉

 47. Jeg kan rigtig godt lide, at du bare er dig. Men alligevel gerne vil høre om vi har nogle særlige ønsker. Jeg har egentlig ikke rigtig noget jeg vil gave at du laver om. Bare fortsæt det gode arbejde😉

 48. Jeps er her stadig😊 Ærligt kan jeg faktisk vildt godt lide dit kærlige syn på livet og alt hvad der rører sig. Jeg er helt ok med at du har de pauser du har behov for. Når du er klar får jeg en lille mail/nyhedsbrev og det er så fint.

 49. Jeg nyder at følge dig ❤ Du er hudløs ærlig og deler ud af både glæder og sorger.
  Derudover er du bare en engel til at hjælpe, når jeg har spørgsmål til hudpleje.
  Julekram til dig 😍

 50. Jeg er vild med anbefalinger og god råd til hudpleje og makeup. Og så er det dejligt du giver lidt af dig selv, din hverdag og dit liv!

 51. Glædelig jul! Jeg kan godt lide når du tester produkter. Du giver altid din egen mening og anbefalinger til, hvem der kunne få glæde af dem. Kh. Birgitte

 52. Jeg synes at din blog er dejlig – Jeg kan mærke at det er et menneske med noget på hjerte og som har nogle ting, som du brænder for og vil dele med os på både godt og ondt.
  Tak for at du er dig!

 53. Elsker dine skøre/skønne videoer på IG, men går kun ind på bloggen, hvis du linker til noget interessant. Godt nytår!!!

 54. Hej ☺️
  Jeg synes dine Live videoer er så dejlige, du er sjov og ærlig og lige ud af posen og dine make up og hudpleje tips er virkelig anvendelige 🥰
  Du sætter ord på dine tanker og det er så dejligt fordi du ofte rammer ind i noget jeg selv går og tænker på og så er det hyggeligt at grine og græde med dig 😘
  Knuuus Inez 🙏

 55. Jeg kn godt lide at siden er personlig. At der er nemme løsninger og både det enkelte og det pyntede look.

  Jeg kan godt synes at dine videoer nogle gange er for lange og så savner jeg et par gode tilbud. Du har mange lækre sager men mange af tingene er for dyre til min pengepung.

 56. Jeg ELSKER at du er så tilgængelig som du er,med gode fif og ideer.
  Layout osv synes jeg fungere fint, men flere farver ville være skønt 🎉
  Nogle flere videoer med makeup læring eller lign kunne også være lækkert.
  Synes ærligt ikke at der er noget der ikke fungere 🙏

 57. Dejligt du har en blog, der er nede på jorden og du viser det ikke kun behøver være pis og lort at kæmpe med sådan en fandens sygdom. Men der også er plads til lækkerhed 💪

 58. Det jeg godt kan lide ved din blog er at du er så “ægte” du fortæller også om de ting der er svære og maler ikke kun et glansbillede. Jeg er selv kronisk syg og er meget inspireret af dit positive syn på tingene trods sygdom og så er det nogle gode skønheds, og produkt tips du kommer med. 🙂 syntes ikke noget skal ændres ❤️ Godt nytår💃🍾🥂🌟

 59. Jeg elsker specielt dine videoer og dit smittende gode humør ❤️ Jeg har lært mange ting om ansigtspleje, make up og hvordan de forskellige produkter skal anvendes og ikke mindst de links du lægger op, så man ved hvor tingene kan købes 🙏🏻 Der er intet negativt at sige om det du gør herfra 😁

 60. Jeg elsker din måde at skrive på – trods modgang i din hverdag er det altid med smil og glæde <3

  Jeg holder mest af at læse dine anmeldelser som giver god inspiration 🙂

 61. Rigtig Godt Nytår til dig om dine 🍀

  Umiddelbart har jeg ikke forslag til ændringer, din blog er rigtig god, hyggelig, nærværende & informativ 🍀

  Ihhh… så lækker Goodib bag vil jeg blive rigtig glad for, synes jeg trænger til forkælelse 🍀

 62. Jeg elsker din måde at skrive på – trods modgang i din hverdag er det altid med smil og glæde <3

  Jeg holder mest af at læse dine anmeldelser som giver god inspiration 🙂 (og gode videoer om brug!)

 63. Elsker alt ved denne blog og får mine daglig grine flip når jeg følger dig på den gode måde ❤️ du elsker livet med det gode og det sure og det kunne mange lære af inkl mig selv 🥰 godt nytår

 64. Hej IB ❤
  Jeg er fuldstændig vild med dit ærlige sind og gode humør, som kendetegner dig så fint.
  Jeg har intet negativt at sige. Har fulgt dig gennem lang tid og det vil jeg selvfølgelig fortsætte med.

  Godt Nytår til dig, Jan The man og din skønne vovse ❤🐾🥂🍾
  Kh Gitte

 65. Kære Ibbe. Jeg sætter så stor pris på din ærlighed omkring produkter og hudpleje. Her kan vi alle være med, og det er til stor glæde, så bliv ved med det 😊
  Jeg savner sådan set ikke noget på siden; er kun glad for dine anbefalinger til unge og ældre. Dejligt inspirerede.

 66. Hej Ibbe
  Jeg sætter stor pris på din ærlighed og kærlighed, som når ud gennem skærmen til os som læser (og ser) med hos dig. Du er altid klar med et tip eller en ide; hvis man spørger dig til råds❤Og så din skønne humor på dine IG live videoer 😀Er vild med det. Bare fortsæt på samme måde, så følger jeg gerne med i hvert fald ❤

 67. Elsket dit gode humør, og elsket at høre om skønne produkter, som du anbefaler. 😊

 68. Ja, vi er her da alle sammen 😊
  Elsker at følge dig ❤️Du er så herlig, skøn og ægte også elsker jeg din positivitet som altid smitter af på mig.
  Rigtig godt nytår til skønne dig, Jan the man og Fjolle 🥂🎉

 69. Kære Ib …. selvom jeg allerede har skrevet Godt Nytår ønsker jeg dig og Jan jer det igen🥂🍾
  Som jeg også allerede har skrevet til dig, så kunne du da give en en skræk i livet, da du sagde, at du overvejede at stoppe😫 Heldigvis har du valgt helt rigtigt, nemlig at fortsætte😘 Jeg ser, at du live idag sagde, du viser produkterne, du bruger – det har jeg efterspurgt, så YES, det glæder mig, tak Ib.
  Jeg er sikker på – din egen opfordring – at du hører fra alle dine følgere, hvis nogen har noget på hjerte af ændringer / tilføjelser, vær vis på det. Ellers tak for dig, håber snart du bliver fit-for-fight igen🙏
  Knus

 70. Jeg elsker dine opslag, som giver mig meget inspiration til at prøve noget andet end det, jeg plejer.
  Derfor følger jeg dig ❤️

 71. Jeg synes det fungerer godt når du giver ny inspiration til nye og gamle produkter og anvendelse. Det er altid ærligt og ukrukket♥️

 72. Som relativ ny med MS er det super dejligt for mig både at læse om op og nedture i forhold til MS.
  Der er så meget at lære, og det er rart at se man ikke er alene når man er trist og ked, og omvendt at man heller ikke er alene om at være glad ❤

 73. Jeg elsker at følge dig og dine søde/sjove oplæg fra din hverdag – ikke mindst pga din ærlighed, din dejlige optimisme og din “nede på jorden” måde at være på. Jeg ved ikke selv meget om skønhedsprodukter, men synes det er fedt at jeg kan spørge til råds når mine store piger snakker om noget jeg ikke ved hvad er. Så herfra ønskes bare at du fortsætter med at være skønne DIG ❤️

 74. Søde Ibbe!
  Jeg har fulgt dig i årevis, og jeg tror, at du var den første, som jeg bemærkede var “helt sig selv” – altså ærlig og ligetil med både op- og nedture – men også de tips du giver. Jeg elsker din hygge om os! ♥️
  Flere gode tips om alverdens mærker, altid gerne goodies og giveaways.
  Hmmm, dårligt? Not so much.
  Godt nytår!
  Kh. Helene

 75. Hej Heidi.

  Jeg lever et liv meget anderledes fra dit, men jeg har altid lyst til at hoppe und på dine lives eller læse et opslag. Hvorfor? Fordi du er så ærlig og straight forward uden noget som helst bull shit.

  Så kan jeg høre at du ved hvad du taler om rent fagligt og det er jeg vild med.

  Selv om jeg slet ikke kender dig så skal du vide at jeg ofte sender dig en tanke, både når du er i modgang eller når du har fået mig til at klukke af grin af et eller andet åndsvagt 😂

  Tak for det og tak for dig♥️

  Kærligst Charlotte

 76. Hejsa
  Jeg kan rigtig godt lide dine fortællinger om kampe, sejre, hverdag og gode produkter, jeg har bl.a fundet ud af at den naturbaserede smertecreme, du anbefalede for 2 år siden, også er god til at forebygge kramme om natten, jeg havde været ude at gå langt og vidste st jeg ville vågne med krampe, da mine lægge var godt ømme,jeg smurte cremen på og undgik sørme nattekramperne og har undgået det siden med hjælp fra cremen, så tusind tak for anbefalingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.