Ting at gøre – med stor effekt – for huden

EAT YOUR WATER

Ting at gøre – med stor effekt – for huden

Reklame

Hvis nu jeg stod bag en disk, og stadig var en Mataspige, så ville jeg kunne se jer – hjælpe jer rent fysisk…

Det kan jeg ikke. Jeg kan ikke vide, hvor meget eller lidt makeup I bruger – om I drikker nok vand og får omega 3 nok. Jeg kan ikke vide, om I hver dag kommer foundation på, øjenskygge og bronzer? Om I husker jeres fisk? eller jeres hørfrø? Jeg kan ikke vide, om I hverken bruger cremekosttilskud eller makeup. Det ved jeg dog lidt om alligevel, fordi I er så gode til at skrive til mig, og til at spørge om råd og vejledning. Det vil jeg sige jer tusind tak for.

Der er dog nogle vigtige ting, jeg ved om hud og det at trives med vores største organ – det gælder såvel udenpå som indeni…

Det er bla; at huden har et skide godt, når den er godt gennemfugtet. Jeg ved, at huden er glad for fugt.

Jeg ved, at huden er ret ligeglad med glød udefra, men jeg tror på, at får vi nok vandholdige grøntsager og masser af vand, så gløder den indefra…

Det tredje er, at huden har brug for lipider – gode fedtstoffer. Om I sørger for omega 3 nok hver dag, eller I drikker eller spiser kollagenpiller, så ved jeg – og tror på, at vores hud får det godt af det.

Jeg ved, at vi skal passe godt på solens skadelige virkning, og nyde den gode effekt.

Udenpå

Udenpå er der tre ting (der er flere- men her er tre), som vi selv kan gøre, for at huden (og vi i ansigtet) ser lidt friskere og spiffe ud.

  • brug en sort mascara – billig eller dyr, bare en, der er god for DINE øjne, og som løfter vipperne, så de (og øjnene) får et lille løft
  • brug en bronzer – primært om sommeren og en smuk blush om vinteren – lær at komme de to produkter på, så ansigtet får LIV OG GLØD
  • brug en skøn farvet dagcreme/BBcreme/CCcreme – for ensartethed og beskyttelse. En god farvet dagcreme gør dét, at huden er godt fugtet og beskyttet hele dagen – og samtidigt får ansigtet en overflade, der giver GLØD og “pifter ansigtets look lidt op”…

Læberne

Sommer kalder på sommerudgaver af læbestifter, gloss’er og læbepomader med solfaktor. Læberne er sarte og KRÆVER beskyttelse. Her er tre varianter, jeg kan anbefale;

Og med et afsluttende kys til alle med ønsket om en herlig sommer, vil jeg sige tak fordi I lader mig være jeres “lille hud-trold” – selvom jeg ikke står bag en disk mere…

Ibbe (serviceinfo; ved at klikke på billederne, kan I se, hvor produkterne kan købes, og jeg får ikke noget for at sætte det ind til jer)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>