Et tip til energi for under 100 kroner 

Klik på billedet for mere info

Reklame

Et tip til energi for under 100 kroner

Et godt helsetip; til hud, negle og energi – prøv en halv brusetablet i et glas vand hver morgen en uge og tag så 1 hel brusetablet en uge og mærk om de også gør det for dig. Jeg kan mærke effekt efter få dage, og se på huden i ansigtet, at den bliver pænere – helt seriøst – efter en måneds indtag. Berocca er fri for koffein, sukker, kunstige stimulanser og konserveringsmiddel. I stedet for indeholder Berocca en unik kombination af B-vitaminer, C-vitamin og essentielle mineraler, som kan hjælpe med, at frigøre energi og derved hjælpe din krop – og hjerne.
Dette er ikke spam – just a tip – med mine ord – min erfaring.

Jeg har brugt Berocca-fiffet igennem mange år.

PRØV DET VENNER.

Jeg køber de to rør til under en hund (kr 100), når jeg ser dem på tilbud. I må selv lede efter dem til under en hund, ellers kan de fås til vejl udspris kr 129,95 i bla Matas.

Hvad er det?

Berocca brusetabletter er et multivitamin-og mineraltilskud, som du kan tage i din hver dag. Berocca brusetabletter med appelsinsmag indeholder vigtige vitaminer og mineraler der alle er samlet i én brusetablet. Jeg starter med en halv i et glas vand – i een uge, og trapper op til en hel derefter. Smagen er fin – appelsin og sådan saftevandsagtigt.

Sådan tager du Berocca brusetabletter:

 • Tag 1/2 tablet om dagen i et glas vand om morgenen – den første uge
 • Tag eller 1 hel tablet periodevis (jeg anbefaler dem IKKE hver dag)
 • Berocca er bedst at indtage som det første gøre om morgenen for at få mest ud af den kommende dag – gerne sammen med et morgenmåltid
 • Berocca skal ikke erstatte en velafbalanceret kost eller sund livsstil – de er tilskud – til MERE ENERGI – periodevis – især ved årstidsskifte

Hvorfor så tage Berocca brusetabletter?

Jeg gør det – fordi de giver mig energi – mere overskud. Til, når jeg føler, jeg har brug for lidt energi – ET BOOST.

Glem energidrikke – NOT A FAN, da de ofte er fyldt med sukker og kunstige stimulanser. Et sundere alternativ ville være at vælge et stykke frugt SÅ…

Denne ok-stærke dosis af vitaminer styrker min koncentration og mit overskud (overblik)… PUNKTUM.

Hvorfor dette blogindlæg?

Fordi det er et tip, jeg engang fik af en dygtig naturlæge, der vidste ALT, og ikke anbefalede hvad som helst. Sådan vil jeg også gerne anskues…

Prøv det, hvis I synes I drikker for meget kaffe, for at holde dagen kørende – og har brug for noget andet, der giver energi – nu og her – og på sigt

Prøv det, hvis I synes, jeres hud er blevet kedelig, brugt, grå og trist

Prøv det, hvis I skal “performe” og ikke synes, at I har overskud og energi

Prøv det, fordi det ikke er en kæmpe udskrivning (der kan også købes et rør for 70 kroner med 15 stk).

Prøv det, fordi det er dejlig nemt, og vi ikke altid orker at juice noget friskt frugt og grønt, så er det dejlig nemt at kaste en tablet i et glas vand – og drikke “energien” den vej

Mærk efter og se om dette indlæg har ramt hovedet på sømmet, og kan bruges I jeres liv – eller lad være…

Dejligt at være tilbage fra tre ugers ferie.

Er I her stadig???

Møs og ha’ en dejlig dag

Ibbe

I kan læse mere om Berocca på deres danske hjemmeside. Hvor alle varianter er beskrevet.

Produktet er egnet til veganere.

20 Comments
 1. Jeg er kæmpe fan af Berocca 🙂
  – og hvis man er sådan en som nogen gange kommet til at tage en ordentlig tur i byen med alt for meget vin og gin, så kan det også redde dagen derpå. Jeg drikker et glas den dag jeg skal til fest – og et mere når jeg står op dagen efter 😄 så er man virkelig så god som ny igen 💪🏼

 2. De er bare rigtig gode👍 jeg har samme vinkel på dem som du har ikke alt muligt skrammel bare nogle gode vitaminer og mineraler 👍 som virker👍 har givet det videre til mine voksne børn som heldigvis bruger dem istedet for “de mega usunde energidrik”💖💖 håber din mandag er god og solen skinner til dig og Fjolle💖

 3. Dejligt du er tilbage. Håber du har haft en dejlig ferie. Jeg har nogen der ligner købt i Tyskland, så måske jeg skal prøve disse, det lyder som noget for mig.
  Knus….

 4. Det skal prøves 😊 Jeg vil gerne trappe ned på kaffe og endnu bedre lokke kæresten væk fra Pepsi max

  Tak for tippet 😘

 5. Dine tip er jo altid gode. Hvis jeg ikke havde forhøjet B12, var jeg sust lige ned i Matas efter dem. Kunne godt bruge den ekstra energi.

  Velkommen tilbage fra ferie!:-)

 6. Hej Heidi.

  De skal helt sikkert chekkes ud og prøves. Det er hårdt igen at være i gang efter ferie..👏👏
  Tager lige et skærm print, så jeg ikke glemmer hvad de hedder

  Knus Heidi.

 7. 15 stk prøvet og så ville jeg gøre status.. Det havde jeg ikke tid til for jeg skulle købe en stor pakke.

  Jeg har os MS og er normalt på noget der er stærkere end gult saft, men det er bare en ond cirkel at komme ind i (rolig, rolig, det er lægeordineret doping 😉 )

  De her brusetabletter har virkelig gjort en forskel. Mit hoved er slet ikke så tåget som før.

  Tusind millioner tak

  Lav endelig flere “reklamer”

  Hilen en zombie i bedring 😀

 8. Selv har jeg taget et tilskud af B vitamin i mange år for at styrke bl.a. hår og negle; kan bekræfte at det virker (min frisør så forandringen i mit hår efter kort tid). Efter min erfaring er billigste mulighed at bruge Apovit B-combin, Stærk – du får 250 filmovertrukne tabletter for ca. 120 kr. og behøver kun at tage 1 stk. om dagen, der glider ned med lidt vand. Indeholder bl.a. B1, B2 og B6 i samme eller højere styrke end produktet i annoncen.
  Fås bl.a. på apoteket.

  1. Det du fortæller om er ikke det samme som det omtalte produkt men du har ret i en kombi b er god

Leave a Reply

Your email address will not be published.