Top fem masker med effekt

Reklame

Top fem masker med effekt

Jeg går aldrig ned på masker. Jeg hader at klæde mig ud, og dukker og masker (i ved hvilke), men jeg stor-elsker gode ansigtsmasker. Jeg har et hav af forskellige masker og midt i denne tid, hvor jeg ser SELVFORKÆLELSES-NØDVENDIGHED, pipper jeg hermed om fem masker.

Denne tid byder både på en kommende valg (SHIT), og mors-dag. Kig på disse fem og beslut hvilke I synes, at I kunne have nødvendige derhjemme og som gave til mor.

  1. Clarins’ SOS COMFORT er en nærende og beskyttende maske med mangosmør, der giver næring af huden – i dybden. Påfør masken, lad sidde i 10 minutter (eller sov med den om natten) og rens herefter af. Huden efterlades smidig med en behagelig følelse – og det set at huden er mæt. Jeg køber den altid, når der er tilbud. Den er en MUST HAVE, hvis I har tør hud, som jeg har. Super gave-idé. Kr 295 for 75 ml – mega drøj i brug. Find den på tilbud (husk byttemærke, hvis mor skal ha’ den)
  2. Algenist laver en af mine yndlingsmasker, hvor der tydeligt ses effekt efter brug. Den koster kr 265 for 50 ml. Det er en innovatiov maske i en skøn crememousse konsistens, med prebiotika og probiotika fra alger, der hjælper med at opnå og bevare den sunde hud, ved at genoprette balancen i hudens mikrobiologiske tilstand. Hvis huden mangler glød, kan det skyldes; skiftende hudtilstand (tør, skallende hud, tilstoppede porer), hormoner, vejret etc etc Masken kan ikke trylle, men den kan afhjælpe en hud i UBALANCE – og så er den så delikat at bruge (skifter fra grøn til lyserød ved brug). Huden elsker denne maske. God til de fleste hudtyper. God gave idé. Parfumefri og vegansk.
  3. OSKIA renæssance maske har I sete mig bruge gennem mange år, og skal mor have luksus med stor udbytte, skal I købe denne maske. Den fås hos Mette. Det er masken, der indeholder frugtsyre, og giver den smukkeste glød. Den koster 545, og mor vil elske jer. Har I ikke selv prøvet den endnu, så køb to (en til mor og en til jer selv). Det er “life changing” at bruge den. Læs om den hos MM.
  4. Avéne Anti-redness Soothing Mask 50 ml er brilliant. Selvom jeg ikke har særlig meget rødme i huden mere, bruger jeg denne maske, fordi den er så god for min hud. Beroligende og reparerende ansigtsmaske til rødme, ubehag, stramhed, varme, irritation og blussen. Kr 189,50 for 50 ml på apoteker, der fører Avéne.
  5. Sidst men ikke mindst skal I høre om denne her; Filorga NCEF-Night Mask. Det er en regenererende maske til brug om natten. Den er simpelthen så vidunderlig. En blød gel-creme til hud i søvnunderskud, træt og/eller stresset hud. Har I stress og ubalancer i jeres egen hud? Har mor? Så er denne maske sagen. For en mere udhvilet og frisk hud om morgenen – samt en glattere hud med synligt forbedret hudkvalitet. I skal bare prøve den – find en prøve i en butik. Jeg lover jer, at den gør underværker. Prisen er kr 545 for 50 ml.

Så er der lidt at vælge imellem

Nu kan I vælge lidt imellem disse fem (eller lots of andre). Jeg er bare vild med de her fem masker, og jeg har prøvet dem i lang tid og vendt tilbage til dem – fordi de har effekt. Måske I eller jeres mor også har brug for et maske-indslag i ny og næ, så vi kan huske os selv – hinanden og at pleje vores hud, så den ser sund ud.

Ha’ en dejlig dag

fra Ibbe <3 (husk at være gode ved jer selv – og hinanden)

1 Comment
  1. Lækre masker🌼😊 Min absolutte favorit er tryllemasken OSKIA Renaissance Mask 🧡 Filorga masken har jeg ikke prøvet endnu men har forelsket mig i Algenist SPLASH Repleneshing Sleeping Pack💙

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>