Tre favoritter fra Ecooking

 

Reklame

Tre favoritter fra Ecooking

Jeg slår lige et slag for disse tre. Det gør jeg, fordi det er tre produkter, der virker – er produceret i Danmark – og jeg har GENKØBT alle tre produkter…

Bodylotion med B3 og Hyaluronsyre

Det er en bodylotion, jeg har brugt hen over sommeren – også som skøn aftersun. Den er let. Den trænger lynhurtigt ind, og huden får en dejlig blød overflade. Denne type bodylotion fås også uden parfume… 

300 ml koster kr 199,95 – og jeg har købt den på tilbud til cirka 150.

Produktet er meget drøjt, og det vil være ideelt, at bruge lige NU, hvor kroppens hud er en kende træt af sol og sommer.

Fugtmaske med Hyaluronsyre

Denne fugtmaske har jeg vist jer mange gange på Instagram, fordi jeg er så vild med den. I har også købt (mange af jer) den – og jeg får positiv feedback. Ansigtshuden trænger også til masser af fugt efter sommersol, så det er en god idé at bruge fugtmaske (eller i hvert fald serum) – lige nu. 

50 ml kr 269,95.

TIP: Fugtmasken kan også bruges som “sovemaske”, og så vågner vi op med total fugtmæt hud næste dag. Det er så lækkert.

Den vigtigste maske

Peel masken er ubetinget den vigtigste maske, vi kan byde vores største organ; huden. Det er masken, der fjerner døde hudceller på en både effektiv og blid måde. De døde hudceller “løftes” af/væk, og vores hudpleje virker optimalt, når det ikke skal “forcerer” et skjold af grå og tætte hudceller.

Det kan være den bedste investering at købe denne maske (den er også god til manden!! – og teenageren!).

Prisen er 269,95 for 50 ml.

Hele serien fås i Matas – bla <3

Ha’ en herlig mandag. Jeg er tilbage efter en dejlig lang sommer, og jeg har masser af skønheds-snak og nyheder i hjertet til jer – IB by HEART

Ibbe

2 Comments
  1. Jeg er vild med peel masken , de andre produkter prøvet , men ikke genindkøbt.
    God dag…..
    Kh Berit

Leave a Reply

Your email address will not be published.