True North er testet

Reklame

Reklame True North – produkter sendt til test

True North er testet

Jeg fik via et PRbureau mulighed for at teste nogle True North-produkter af. I har spurgt mig om brandet i et stykke tid, og derfor sagde jeg ja til at teste.

Det er en dansk serie, der har fokus på at afstresse huden. Serien forhandles bla online HER: http://www.truenorthcosmetics.com/.

Det er ikke en serie, der vælter sig i dyre ingredienser – de er mere sådan en serie ala Plaisir og Nilens Jord (dog er Nilens Jord uden parfume!), synes jeg. Det er fin kvalitet til priserne, og så er det cool med den app, de har lavet. Det er rene råvarer som ingredienser, og de er mikset fornuftigt – så de tager sig bedst ud alt efter din hudtype.

Min ven Jeanette fra QLAND, har lavet et overskueligt skriv om True North og app’en MYSKINCOACH (den er gratis og findes i APP store og på Google Play). Kig lige forbi QLAND og læs om produkterne og app’en (det er sådan nogle skønne og forståelige fotos).

Her er True North-produkterne, der matchede min hudtest/analyse via app’en

Der var et rensesæt med rensemælk ( let konsistens nem at bruge og jeg er vild med pumpesystemet) og skintonic (den er skøn og faktisk lidt gel-agtig – ikke bare vandet).

De-stressed milk 1.1 + De-stressed tonic 1.2 (pr stk kr 195)

Serum (gel/let mælket formular) og Dagcreme (tæt og rar og god til min tørre hud)

De-stressed serum 2.1 + De-stressed day creme 3.1 (pr stk 345)

Sleeping mask 4.2

Denne her sag var min yndling. Der var ikke eet eneste af de fem produkter, jeg ikke kunne lide, men masken gjorde bare lidt ekstra for mig. Det er en maske, der kan bruges til natten, og huden slubrede den i sig… Pris kr 270

Gel-konsistens – meget drøj.

Til kroppen fik jeg også tre produkter – og der var bodylotion rigtig rar – en der trak hurtigt ind og duftede dejlig mildt. Jeg elsker den røde emballage…

True North er en serie, der er mere end Striberne og mindre end Lancôme. Det er en RIGTIG god serie, hvis behovet er, at huden har det ok – men blot lige skal afstresses og fugtes. Jeg er glad for, at jeg fik det testet igennem, og dermed kan anbefale jer serien NU, hvis I spørger til True North – og huden hungrer efter fugt.

Møs og god dag fra

Ibbe

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>