Trylledråber giver glød fra Clarins

 Trylledråber giver glød fra Clarins

RADIANCE-PLUS GOLDEN GLOW BOOSTER er et hit. Hos mig og mine to hjerteveninder (Bodil og Kit). Hvor er det altså bare smart. Især for dem der ikke tåler så megen forandring, da dråberne kan kommes i vanlig dag-eller natcreme. Tre dråber med naturlig DHA og vupti er der glød i huden. Selv lys hud oplever den fineste glød. Den er bedre end Vita Liberata’s, meget bedre.

Jeg har set det ved selvsyn. Det er Gradual Tan, som I ved jeg er stor fan af, stille og rolig farve til ansigtet. I det tempo der passer ind for D I G.

MUSTHAVE

RADIANCE-PLUS GOLDEN GLOW BOOSTER er et musthave til dig der ønsker en sund og strålende ansigtsglød.

“Radiance-Plus Golden Glow Booster er en banebrydende og unik patenteret innovation fra Clarins Laboratories, der blot ved tilføjelse af et par dråber til din dag- eller natcreme giver dig en gylden glød året rundt.”

BRUG: Bland 2-3 dråber Radiance-Plus Golden Glow Booster med din daglige hudpleje i håndfladerne og påfør med lette tryk i ansigt og på hals. Husk at vaske hænderne bagefter.

HVEM ER DEN TIL:

Til dem der ikke vil bruge en decideret selvbruner, men selv vil være “alkymisten”. Til dem der elsker Clarins, er den bestemt et musthave. Til dem der elsker glød, og gerne selv vil doserer mængden af glød til ansigtet. Til dem, der er sarte, og gerne vil bevare den almindelige plejerutine blot ved at komme et par dråber i dag- eller natcremen.

VIGTIGT:

Den er meget drøj i brug. Tåles af de fleste, men ikke af alle (som med alle andre DHA-produkter), men denne her er helt særlig da den består af så få komponenter/ingredienser som muligt.

DIMS: Emballagen er så sød – en lille 15 ml dims med dråbetrykketælle-mekanisme. Ren alkymi at stå og mikse. WE love it. Resultatet er uovertruffent.

Nøgleingredienser: Naturlig DHA, erythrulose og aloe vera-ekstrakt.

15 ml kr 225 Kan købes hos alle Clarins-forhandlere – bla online lige HER

Clarins-Radiance-Plus-Golden-Glow-Booster-Promo

8 Comments
  1. Ja, den er god, jeg har den også. Den var besværlig at få fat på sidste år så jeg købte to når jeg fandt den =)

    Nu findes der vist også en til kroppen-det er smart så man kan bruge favorit lotionen til benene og få gløden oveni! Den skal snart prøves!

  2. Jeg har brugt den i nogle måneder, og er ret glad for den 😃👍🦋🍀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>