Tulasãra betyder at bevæge sig hen imod balance

Tulasãra betyder at bevæge sig hen imod balance

Tørbørstning og harmoni

Aveda er ikke bare lige noget, alle sådan lige kan få fat i**. Der findes få udvalgte forhandlere i Danmark. Aveda er dog værd at lede efter. I ved, at jeg har købt serien igennem mange år. Jeg har været heldig, at en veninde der rejser meget til USA har kunnet provide mig. Nu kan jeg selv forsyne mig med Aveda hos Salon Palma. De her produkter jeg omtaler i dette indlæg har jeg fået tilsendt. Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg tror ikke, jeg ville have spottet serien, sådan umiddelbart Der skal ligesom også noget forklaring til før man kaster sig ud i det.

Jeg vil give jer en kort introduktion af serien Tulasãra nu;

Det starter hver morgen (eller om aftenen for mit vedkommende) med en tørbørstning med Aveda Tulasara Radiant Awakening Ritual børste. Det er den fineste lille børste, lavet af nylonhår (vegansk sæføli’). Den er så blød, og giver den flotteste glød. Den købes i et sæt med Tulasara Radiant Oleation Oil. Sættet koster kr 750. I kan få børsten alene til kr 350 (ønsk jer den! – nu!).

Tørbørstning af ansigtet er en gammel ayurvedisk tradition, som er kendt for at skabe “liv” samt eksfoliere huden blidt. Desuden øger tørbørstning mikrocirkulationen i huden, der dermed syner sundere.

Efter tørbørstning med Tulasara Radiant Facial Dry Brush i ét minut på både bryst, hals og i ansigtet***, masseres Tulasara Radiant Oleation Oil ind efter samme opskrift. Herefter vaskes olien af (med mindre man har MEGET tør hud og kan lade den sidde, som er det jeg gør). Derefter kommer jeg min natrutine på (lige nu stadig Bioeffect 30 dages kur). Hvis I vælger at gøre det om morgenen, er det samme rutine.

I Tulasãra-serien findes;

  • Et sæt bestående af tørbørste og “velvære-olie” 50 ml til kr 750 (kan fås individuelt også)
  • Tre serums, der kan bruges efter lyst, behag og smag; en BRIGHT, en FIRM og en CALM. Jeg har brugt alle tre, og har ingen præference. Det er alle tre superskønne serums. 30 ml koster kr 650.

Jeg tørbørster min krop hver morgen med denne børste. Det har jeg gjort i tre år nu. Så for mig er det en lise at også ansigtet hver aften får en tur. Karmameju har også en børste til ansigtet. Den har jeg ikke prøvet. Jeg er så glad for min Aveda-børste. Den varmeste anbefaling herfra.

IB TIP: Kom igang med tørbørstning. Det gør så meget godt, og især er følelsen efter en omgang tørbørsning (krop eller ansigt), at man lige har fået en omgang selvforkælelse og tiltræng MIG-TID. Ta’ tid til jer selv. Jeg er ligeglad med hvilket mærke i bruger, men brug ordentlig kvalitet lavet til formålet. Karmameju og Aveda har godt værktøj til tørbørstning.

****Læs mere om AVEDA HER

***Se denne video venner.

**Få oplyst nærmeste forhandler på tlf. 3325 5900

*Tulasāra™ ansigtsbehandlinger fra ca. kr. 800 eksklusivt hos Aveda spaer.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.