Ud i det blå

Ud i det blå

De her fire blå kan noget. De er unikke på hver deres felt. Den ene er til luksusdyr, den anden er “livets olie”, den tredje er fugt til et lille område – og den sidste er hud-fornyende i verdensklasse.

Skal vi kigge på dem…

ESTÉE LAUDER  Double Wear Remover Wipes kr 270 for 45 wipes

Effektive renseservietter fra Estée Lauder, helt nye. Er på disk fra den 30.januar. Det er Roll’s Roycen indenfor renseservietter. Blærerøvsservietten. Cool lige at hive op af fitness-tasken eller bare hive op, hvis nogen siger “er der nogen, der har en renseserviet?”. “Ja, det har jeg, de nye fra Estée Lauder”. Jeg har fået dem tilsendt, og da jeg jo har købt og købt Clinique’s (i lufthavnen), kan jeg såmænd også godt se mig selv købe de her. De gør jobbet. De dufter skønt (BERGAMOT, JASMIN, ROSE) og har altså mega pæn blå emballage. Kan købes HER (HUSK tjek ingredienserne hvis du har allergier)

OSKIA RESTORATION OIL KR 599 30 ML

Englands “rose” – OSKIA.

 • Forbedrer hudens udstråling og udjævner hudens tone.
 • Forbedrer hudens elasticitet og reducerer forekomsten af ​​fine linjer og beskadiget hud.
 • Giver masser af fugt, udglatter og beroliger huden og beskytter samtidigt mod frie radikaler.
 • Kan anvendes morgen og aften alene eller over/under en plejecreme.
 • Indeholder ikke mineralsk olie.

Dufter vidunderligt. Meget drøj i brug – 2-4 dråber til ansigt og hals.

 

SALLY HANSEN MOISTURE REHAB KR 89,95

Er neglene og neglebåndene tørre og triste? Er du klar til en god uges tid uden lak. Så SKAL du prøve denne her fra Sally H.
Sally Hansen Moisture Rehab™ Overnight Negleserum hjælper med at genskabe stærke negle med et skønt ”bedtime boost”. Den fugtgivende negleserum plejer negle og neglebånd intenst med næringsrige, vegetabilske ekstrakter fra sort orkidé, acai og alger.

HVORDAN:
Brug serummet på hele den rene, tørre negleplade samt neglebånd og massér blidt. Brug gerne serummet hver aften for optimalt resultat. En uges brug og neglebånd er bløde – og neglepladen sundere.

TIP: tag en pause fra lak engang imellem – og styrk neglene på både fingre og tæer. Det er en velfortjent pause for vores negle. Jeg gjorde det, og det gav effekt. Skøn applikator i øvrigt. Nem at påføre, og lækker at massere ind.

COMFORT ZONE PEEL PAD AHA 14 STK KR 325

Frugtsyre Pads, som virker cellefornyende og forfiner hudens struktur. De her (og JUICE BEAUTY’s) er mine klare favoritter.
Udjævner lette pigmentforskelle og minimerer porer, linjer og ældningstegn.

14 stk Pads, hvor hver enkelt pad har en glat og en ru side, for at kunne kombinere en mere eller mindre polerende peeling effekt. Frugtsyrerne kan prikke lidt i de første minutter.
Brug et stk hver anden aften efter afrens og før natpleje.
Brug denne kur i en måned og hold derefter pause en lille måneds tid før du tager en ny kur.
Huden kan blive lysfølsom, så anvend altid sol-beskyttelse i forbindelse med denne behandling. DET ER EN EFFEKTIV COCKTAIL – med flot resultat til følge. Jeg er lige gået igang med min 3.omgang af kuren, og jeg er så vild med det. BARE PRØV DET EN GANG. Husk efter påførsel skal det ikke skylles af…

BLÅ TIMER

SÅ fik I lige fire “blåligheder” at kigge på, blive inspireret til – og af. Måske der er noget, I lige kunne tænke jer at lege med?. Måske ikke? I kan i hvert fald altid finde links i mine indlæg, og de er ikke affiliated (hvis de engang bliver det, skal jeg selvfølgelig nok oplyse det til jer).

Ha’ en dejlig dag venner. Solen skinner. Himlen er blå. Jeg har ondt i kroppen idag, men min sjæl skal plejes med vennehygge og fire hunde, så hav ikke medlidenhed med mig.

HEJ HEJ

lad verden glimre fra Ibbe

#sallyhansen #oskia #comfortzone #esteelauder

2 Comments
 1. Synger: “Nu skal jeg i matas – nu skal jeg i matas – nu skal jeg i matas – nu skal jeg …” etc. etc. 😀 😀

  Tak for tip, Ib … om Sally og blå pads :*

  Ha’ en dejlig weekend <3

  Kh
  Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>