De unge kan – og en gør det for Doreen og Joyce

Matte lips 001 Doreen

Sponsoreret

De unge kan – og en gør det for Doreen og Joyce

Hør her, vi hører så meget om de “slemme unge”. Hold op med det. Kig ud og smil med dem, se dem og forstå dem. De lever i en tid, vi som voksne ikke engang selv forstår…

Da jeg fik to læbestifter sendt fra Gosh Copenhagen og Kristine Sloth, kunne jeg have valgt at bruge dem til mine spejle, hvis jeg ville skrive noget sødt til Jan. Så ville jeg kaste dem i en skuffe, og det var det…

For jeg har ingen BETALTE indlæg på min blog. Det har jeg ikke, fordi jeg ikke lever af at blogge. Dem, der lever af det, har fine betalte indlæg på deres blog, seje reklamer og så’n.

Jeg har valgt this for the girls

Jeg har valgt at fortælle om de her to læbestifter, og hvad de kan, fordi jeg også hepper på seje unge piger i Kenya…

Jeg vil meget gerne bakke op, når andre unge bakker andre unge op. Ikke? Det kan vi lide. Jeg kan lide, når de unge influensers bruger deres “magt” på at gøre en aktiv forskel. Dét er GIVENDE i min bog – for min sjæl, for andre unge, for Joyce og Doreen og for pigers rettigheder…

OM

I april 2017 var en af Danmarks store influencers og PLAN-ambassadør Kristine Sloth i Kenya for at møde nogle af de unge piger, hun støtter.
Denne rejse gjorde et stort indtryk på Kristine og særligt to piger, Joyce og Doreen, berørte hendes hjerte dybt.

I samarbejde med GOSH COPENHAGEN har Kristine udviklet to nye GOSH
Liquid Matte Lips – helt fra bunden. Farverne, som hun selv har blandet, kaldes selvfølgelig ta daaaa; “Joyce” og “Doreen”. En kærlig hyldest til de kenyanske piger.

For hver solgt “Joyce” og “Doreen” Liquid Matte Lips donerer Kristine og GOSH 10 kr. til PLAN Danmark og kampen for pigers rettigheder.

 

002 JOYCE

Prisen er kr 109,95. Det er en helt skønherlig gaveidé. 

Mit gudbarn

Jeg håber, at Doreen og Joyce er elsket. Alle børn skal mærke kærlighed. De skal elskes. Idag bliver mit yngste gudbarn 10 år. Jeg var med til hans fødsel, og det er den største oplevelse i mit liv – den smukkeste gave.

Idag, den 5.nov kan I købe disse læbestifter online på Matas.dk. I butikkerne kan I finde læbestifterne fra den 8.nov. På GoshCopenhagen kan I købe “Doreen” og “Joyce”.

Vi kan ikke være GUDMØDRE til alle børn i verden, men vi kan give, hvad vi kan, for at række ud og støtte LIDT. Det kan vi hjælpe PLAN Danmark med sammen med Kristine Sloth, Gosh Copenhagen og to læbestifter, der lyder navnene på to seje piger i Kenya, Doreen og Joyce.

PS: Farverne er jeg vild med, og jeg er blevet stor fan af Doreen

#støtpigerne #goshcopenhagen #ungegiver

3 Comments
  1. Hvor er det sejt, og en god måde at bruge det at være influencer på! Jeg må se nærmere på Doreen. Er de meget matte, Ibbe, sådan tørre-matte? For det er mine læber ikke så glade for..
    Jeg synes Plans arbejde for verdens piger (og børn) er så sejt og vigtigt, og støtter dem derfor også allerede.
    God weekend derude 😙

  2. DET er godt nok også delikate og tidstypiske farver, selvom jeg kender nogle bloggere der er så træt af nude-bølgen. Det er vi andre ikke, for nude passer så fint til alle lejligheder uden at give et ‘pyntet’ look, hvis man som jeg fx ofte færdes i en renskuret jysk svigerfamilie, der kun nødtvunget kommer den blå Nivea i ansigtet.
    Men Doreen og Joyce er da vist i det mindste nude m et twist. Tror, jeg går efter Doreen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>