Urban Decay Sheer Revolution på læberne

 

urban-decay-sheer-revolution-lipstick-reviewimage 2

Urban Decay Sheer Revolution på læberne

Jeg synes, det er så pænt med farve på læberne. Til alle. Alle kan finde en farve, der er pæn. Til deres læber. Jeg kan lide næsten alle pink, lyserøde og røde farver. Jeg er ikke til nude, mørke og brune farver. Nu i mit liv. Det var jeg i 90’erne, hvor jeg gik med mørk lipliner og nude “streg-læber”. Jeg så ikke pæn ud, men jeg følte mig så hip. Nu er jeg mere Ib, og går op i hvilken farve der passer til dagen, humøret, anledningen, mine tænder og mine læber. Jeg har altid NOGET på mine læber. Nogle gange blot en naturlig læbepomade, men oftest en farve…

Sheer Revolution Lipstick er inspireret af de mest eftertragtede farver i Revolution Lipstick-serien. Denne lyselilla frækkert er en blanding af en lipgloss og en holdbar læbestift. Det er en nyhed, som jeg har kigget nærmere på.

Den er lige mig. Minder om Nilens Jord’s Lip Shine (dog ikke helt så blød, men mere holdbar). Prisen er kr 145, og den forhandles i Magasin, og heldigvis for mig (der er vild med online shopping) lige HER, hvor de ti farver kan ses tydeligt.

Urban Decays Sheer Revolution Lipstick har alt det den originale Revolution Lipstick –har, men har samtidig en transparent og glansfuld finish.

Alle farverne har en lækker, cremet konsistens og en fantastisk, glansfuld finish. Ligesom Urban Decays originale læbestift føles denne transparente version blød som smør på. Et hit er, at den aldrig føles som om den løber (ud i rynkerne). Urban Decays Pigment Infusion System™ giver Sheer Revolution Lipstick en supercremet konsistens, suveræn farvefordeling og ekstra lang holdbarhed.

Indhold: Bla C- og E-vitamin, sheasmør, olivenolie, jojobaolie og babassuolie.

Konsistens: Meget blød og blid. Nem at påføre. Læberne er bløde og ser velplejede ud.

Emballage: Lyselilla metallic look. Slankt hylster. Farvekode i bunden. Nem at åbne og lukke. Ligger perfekt i hånden. UD graveret i toppen.

It-faktor: God It-faktor. Fås online eller i Magasin. Smart at se på. Hip-faktor = 10 og Ib-faktor = 10

Jeg har NAKED lipgloss’erne (fem farver), og mine Sheer Revolution-favoritter er klart: Sheer Anarchy (fuchsia), Sheer Obsessed (baby lyserød) og favoritten Sheer Streak (koral pinkish).

Jeg kalder denne lyselilla sag fra USA A MUSTHAVE FOR A DANISH GIRL, især en som mig, der elsker lilla, læbestift og Urban Decay.

Har du en favorit-farve blandt de ti? Bruger du læbestift? Lipgloss? Læbepomade? Skriv gerne i kommentarfeltet. Tak venner og lad os kysse (og møde) verden med bløde, skinnende læber.

#sheerrevolutionlipstick #urbandecay #usa #magasin

 

Master_sheerlipstick

image 3

Jeg har fået tilsendt læbestifterne fra Urban Decay til test. 

4 Comments
 1. må straks eje Ibbe

  Vil have den mørkerøde og den er lige bestilt online

  Tak for tippet søde

 2. Hvor er de lækre! Ja, jeg gør – læbepomade og -stift. Jeg har faktisk altid en læbestift liggende, til når læberne er peeled 😉 Den er lilla-agtig – næsten samme farve som mine naturlige læber, men den giver lige lidt shine 🙂

  Jeg kan godt lide røde, blanke læber, men bruger det mest, når husbonden skal være glad. Han elsker røde læber og røde negle – på mig, altså 😀

  Tak for tippet. Måske skal man lige shoppe lidt inden sengetid?

  <3

  1. Mette – de er så skønne altså – <3 Sig til hvis du beslutter for rød - <3 høhø Må vide om glad mand

Leave a Reply

Your email address will not be published.