Uundværlige skønhedshjælpemidler; spejle

Tweezerman_Tweezermate_10x_Lighted_Mirror_DKK199
Spejl 1

Uundværlige skønhedshjælpemidler; SPEJLE

til rejsebrug – i tasken …

Jeg har været inde på området skønhedshjælpemidler før. Vi har haft lange og mange tråde om emnet på min FB-side. Det var en af Jer (tak Karen), der anbefalede mig de her darlings. De er blevet uundværlige herhjemme. Ja, jeg er gammel, altså 45 år. Mine øjne har brug for hjælp for at finde skæg. Altså overskæg og vorteskæg og skønhedsplethårstrå og øjenbryns-hårstrå-afvigere etc etc…

Noget af det smarte er, at det ene spejl er til rejsebrug, og det andet spejl er i min yndlingstaske, lige til at nuppe frem – altid…

Spejl 1: Optisk korrekt 10X forstørrelsesspejl med lys, så man kan se – helt klart. Det perfekte spejl, når der skal plukkes øjenbryn, lægges makeup og tages kontaktlinser på. Sugekopperne kan sættes fast på alle glatte overflader. Kan bruges derhjemme eller på rejsen. Mål: 8,5 cm x 8,5 cm
Pris kr 199. Kan bla købes i Magasin

Tweezerman_LED_Lighted_Compact_Mirror_DKK289Tweezerman_LED_Lighted_Compact_Mirror_Side_DKK289

Spejl 2: Nyd at lægge makeup (har også et ståspejl til i hverdagen ved mit sminkebord – kun med x5 forstørrelse dog) eller benytte en pincet både hjemme – og især på farten. Det er et lille og kompakt 10xforstørrende spejl med lysende klart LED lys – – ingen “uperfektheder” vil blive overset. Brug den anden side af det kompakte spejl, og se en direkte afspejling og optimal klarhed over skønheden med spejlets 1xforstørrende spejl.  Dag eller nat, regnvejr eller solskin, Tweezerman hjælper med at reflektere, oplyse og forstørre den naturlige skønhed – og alle de hårstrå, der skal væk…
289 kr. vejl. Forhandles bl.a. i Magasin.

Yderligere forhandlerinfo: ring 4026 1911.

IB SYS’: Jeg havde en lang snak (skriv) med en anden kvinde, der også er bærer af lorte-ms. Vi snakkede om hjælpemidler til makeup. Hun havde sendt mig en lang mail og forespurgt på handicapvenlig makeup. Jeg lavede en liste på fem produkter, der kunne opfylde hendes behov, og hun bestilte dem med det samme på hhv Matas’ og Magasin’ hjemmeside. Alle produkter hun købte er i brug hos hende hver dag, og hun har kun en arm, der er brugbar (den anden er så spastisk, at den ikke kan bruges). Hende og jeg kom efterfølgende til at snakke om spejle, og det var hende (tak Karen), der fortalte mig om de her.

Hvis der er nogen, der er interessede i, at jeg poster den liste på de fem produkter, der kan udgøre en hverdagsmakeup, når man har lidt travlt, har balanceproblemer og kun en arm, der er brugbar, så pip endelig til mig venner, så laver jeg en blogpost (og en video, hvor jeg kun bruger en arm), hvor jeg kommer der på…

Jeg har nogle Tweezerman pincetter, men har aldrig vidst, at de lavede sådan nogle smarte små hjælpemidler…

Gode spejle er uundværlige. Jeg kan anbefale et kig forbi Matas’ udvalg. De har nogle seje bud på hjælpemidler… Jeg er vild med dem fra Gillian Jones.

Skønhedshjælpemidler

 

 

2 Comments
  1. Du har ganske ret Ib, synet er ikke hvad det har vejret. Mine ms øjne vil sikkert glæde sig over disse smarte spejle – tak for tippet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.