Væk med de døde hudceller

Sponsoreret

Jeg vil gerne fortælle, hvorfor de døde hudceller skal væk

Jeg vil fortælle det, fordi mange af jer glemmer det. Jeg har endda veninder, der glemmer det. De håber, at jeg ikke ser det, men pludselig har de mig oppe i deres ansigt “husker du at fjerne døde hudceller” skriger jeg hahaha.

De døde hudceller skal væk, fordi de hindrer huden i at tage sig smukkest ud.

De døde hudceller skal væk, så vores dyrt købte cremer og serummer bedre har mulighed for at virke.

Hvis de dyrt købte (eller billigt købte – potato potato) cremer skal på en hud oven på de døde hudceller, så trænger de ikke ligeså godt ind, og har et lag af døde hudceller de skal kæmpe med for at do their job. Det er da dumt…

Væk med de døde hudceller.

Hvordan kommer de døde hudceller så væk Ibbe? Skal vi bare skrubbe med en hamphandske i ansigtet?

NEJ DET SKAL I IKKE. I skal bruge peeling produkter, peelende renseprodukter og peelende masker og cremer.

Jeg har nogle forslag, og jeg starter med at vise jer fem muligheder (flere muligheder følger i den kommende tid). Vi skal have styr på dét med døde hudceller…

Døde hudceller

Hudcellers livscyklus er ca. 28 dage. Ikke alle hudceller følger den samme cyklus, derfor er nogle celler ældre end andre.
Hvis vi fjerner de døde hudceller, er resultatet en smuk hud med glød og et veludhvilet look.

Fem af de gode til at fjerne døde hudceller – til inspiration

Comfort Zone Essential Peeling 60 ml – mild og effektiv med  todimentionel mekanisk peeling. Naturlig og vegansk. God pris. Kr 245 Købes bla i Magasin – også online.

DR.Jart + DERMAclear Micro Milk Peel og pads 100 ml – de unges favorit (og jeg elsker, at de bruger den). God gaveidé til unge, der døjer med uren hud, der blusser. Købes i Sephora.

Zinobel Organic boost sensi Peel luxery exfoliation 75 ml – dansk, vegansk og økologisk peeling med lidt korn og ellers enxympeeling. SÅ GOD, SÅ EFFEKTIV. SÅ MEGET GO GET IT GIRLFRIENDS. Musthave – og skøn gaveidé til en hudnørd. Prisen er skøn-fremragende;  kr 199. Lov mig at klikke på linket og læse om HVAD og hvor meget den kan. Bla indeholder den gurkemeje hurra…

De sidste to

The Body shop Chinese Ginseng and Rice polishing powder wash 33 g har jeg ikke set i butikkerne endnu, og jeg er først ved at teste den, men jeg synes, at I lige skulle se den, for den er K-beauty-inspireret og det er sat’me in do’…

Codage Micro peeling maske 50 ml kr  485. Her har I luksus-udgaven af “væk-med-de-døde-hudceller”. Jeg er så vild med den. Den sparker rø.. Faktisk på en ret så blid måde – uden rødme i huden. Den sidder tyve minutter og vaskes af. Afsluttes med cremepleje. Ah, blød hud, der er uden døde hudceller. AHA BHA -frugtenzyme – indeholder alt det, vi ved virker…

YEAH.

Hør her

Min varmeste anbefaling får de produkter, jeg selv har brugt, som har effekt. Det være sig Clinique’s, Ole Henriksen’s, Clarins’ og lign. Jeg har valgt disse fem, fordi jeg har rigtig gode erfaringer med dem. Jeg har både selv brugt dem, brugt dem på Jan og på mine veninder – med kæmpe stor og god effekt.

Spørg mig – pr.mail eller her i kommentarfeltet, hvilken jeg vil anbefale jer. I skal bare skrive lidt om jeres hudtype, hudtilstand og renseritual. Så kan jeg pejle mig hen på et godt bud på et godt produkt til jer – enten en af disse fem – eller et helt andet, der gør det samme. Spørg mig venner. De døde hudceller skal væk – kontinuerligt. Så vil I se en kæmpe forskel I jeres huds struktur og udstråling. Jeg lover jer det.

Knus fra Ibbe – og husk at december står for hygge mere end gaver og penge. HYG JER, kys meget, kram meget og giv af jeres tid til dem I elsker, der elsker jer…

6 Comments
 1. Hjælp 😊 Har super sensitiv hud. Vinteren er meget hård ved min hud så jeg undgår som regl at peel
  Jeg renser min hud morgen og aften . Bruger serum dagligt under min ansigts creme. Er ikke stor fan af masker 😟
  Hvilke scrub/ peeling anbefaler du mig ?
  Tak for en skøn blog som jeg læser dagligt og glædelig december

  1. Når du ikke er fan af masker så vil jeg ikke anefale dig det da – men hvad med en natcreme, der arbejder om natten og fjerner de døde hudceller, mens du sover???? Så har jeg et godt bud – pip, hvis du tænker, at det lyder godt, så sætter jeg link ind. Tak for søde ord, og tak fordi du er her

 2. Jeg er så hys med peeling, for min hud kan altså ikke li’ de skrappe kure… (For)kinderne er så tynde og sarte, at bare det mindste omslag i vejret får det til at stramme, svie og rødme…
  Så…. Hvad gør en klog? Mekanisk peeling ville jeg aldrig kunne få mig selv til, men hvad vil du anbefale? Har sandsynligvis en snert Rosacea, da jeg ofte får små papler på den bagerste del af kinderne (op mod tindingerne)…
  Kys til min heltinde 😘😘😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.