Vegansk makeup, Uffes fødselsdag, en bustur og så på en mandag

Vegansk makeup, Uffes fødselsdag, en bustur og så på en mandag

Idag tog jeg en taxa til event in the city. Det var tidligt morgen, sød chauffør og kroppen fulgte ok med hjernens beskeder.

Det var den første event i år. Jeg havde sagt nej til andre events, da jeg lige skulle samle kræfter efter julen til at komme ud i livets “fast lane” igen – hashtag; #oldbloggerwithms

Pür Cosmetics

Ved eventet skulle vi møde mineral makeup-brandet Pür Cosmetics. Jeg kendte det kun fra Instagram, og jeg glædede mig. Mine forventninger blev indfriet. Jeg blev forelsket. Produkterne virker så spot on geniale, og jeg glæder mig til at teste løs, og derefter viderebringe mine erfaringer til jer. HOLD ØJE med PÜR COSMETICS derude venner (Pür findes bla hos udvalgte kosmetologer og salon’er).

Bustur hjem

I ved godt alle sammen, at jeg er kognetivt udfordret pga sclerosen. Præcis derfor er jeg ikke god til offentlig transport. Der er for mange mennesker, der bevæger sig…

Pga sparetid valgte jeg at satse på en bustur hjem, fremfor den nemme, trygge løsning, som en taxatur er. Det gik ok, men jeg er ikke fan. Jeg havde så meget kvalme, at jeg takkede de højere magter for, at jeg altid har hundeposer i min lomme (jvf brugbar til brækpose også!). Jeg nåede hjem, og Jan gav mig en krammer og high five…

Uffe bliver 9 år idag

Lige efter jeg var kommet hjem fra event, og havde fået tørret mig om munden – kom Uffe til føs’da – hundefødselsdag. Han fyldte nemlig 9 år idag. Fjolle og jeg havde købt gave til ham (tre pakker af de der lækre treats fra Rigtig Hundemad). Han blev så glad. Jeg elsker bare den skønne vaps. Han er en lille, kærlig engel (samme race som Blop og Fjolle PBGV – Petit Basset Griffon Vendeen), og han er altid velkommen i vores hjem.

GODNAT

Nu er det aften, og jeg er træt – men jeg er glad. Jeg er tilbage i bloggerlivet, og jeg kunne lide at være i det. Det er så dejligt at høre til, at være med. Min sjæl har brug for at mærke BYENS PULS, og bloggerlivet giver mig den mulighed.

I GIVER MIG DEN MULIGHED, fordi I er så mange der læser med hos mig. 1000 tak endnu engang venner. UDEN JER var det ikke en skid sjovt at skrive. TAK.

Nu vil jeg kaste mig på sofaen med en kop te og bare stene. Natnat og vi ses herinde imorgen, hvor jeg har spændende nyheder at fortælle om…

 

 

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>