Velvet-sager fra Clarins

fra venstre mod højre – 01-02-03-04

Reklame

Velvet-sager fra Clarins

Clarins kan det der med sager til læberne. Det ved I, at jeg synes. Jeg har anbefalet jer at købe Instant Light Lip Perfector helt fra jeg startede bloggen. Den er bare GENIAL.

Fra uge 24 kan den fås i en ny udgave, der hedder VELVET (“She wore velvet”)…

Farverne hedder som følger;

01 NUDE VELVET

02 VELVET ROSEWOOD

03 VELVET RED

04 VELVET RASPBERRY

Prisen er kr 160 – den er OGSÅ (som den alm. Instant Light) fuld af sheasmør. Det gør den glider hen over læberne på den dejligste måde. Holdbarheden er god, men vær obs på rynkerne omkring munden. Den kan godt glide lidt ud i RILLERNE, men pyt for vi kan bare komme primer på og en læbeblyant.

Sjovt jeg lige siger læbeblyant da, for da kommer der også lige en ny LÆBEBLYANT fra Clarins…

Joli Rouge Crayon

Det er en så fin og særlig blyant da. Det er en 2 i 1’er med MAT finish. Den kan anvendes som alm læbeblyant – I ved til contouren omkring læberne ELLER som læbestift. Den har indbygget blyantspidser. Joli Rouge Crayon koster kr 170.

Farverne hedder som følger;

705C Soft Berry

742C Joli Rouge

744C Plum

757C Nude Brick

Læbeblyanten kan lige være i tasken og bruges som touch-up i løbet af dagen. Den er så nem at bruge – og blød blød blød UDEN DEN FLYDER UD.

Hvis I er til matte læber så tjek udvalget ud. Joli Rouge Velvet-læbestiften er der også – og der er også nye farver fra uge 24.

Jeg elsker mat nogen gange. Ellers er jeg mest til gloss, da mine læber har brug for optisk snyd fra gloss’en til at virke bare lidt større end de er. Dog elsker jeg matte læber med lidt gloss på – for holdbarheden. Jeg er god til det matte look, når jeg ved læbestiften blot skal sidde max en time, så jeg har tit matte læber, når jeg går tur med Fjolle. Han er super ligeglad, men jeg vil gerne pynte mig lidt, når jeg flasher ham i mit hood…

Møs og tjek alle nyhederne fra Clarins ud hos en forhandler af Clarins nær dig

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.