Vender altid tilbage

Reklame

Vender altid tilbage

Vi har talt meget om Bioeffec EGF-serum på FB og IG. Det har været fedt. Jeg er overvældet af jeres tilbagemeldinger og kæmpesucces med EGF-serum. Jeg er meget stolt og taknemmelig for, at I gennem tiderne har lyttet til mig, og har købt EGF-serum – de fleste af jer periodevis og andre af jer TIL DAGLIG BRUG TIL NATTEN.

Jeg er stolt af, at jeg har givet jer tippet om EGF-serum fra Bioeffect, og så inderlig taknemmelig for at I HAR EFFEKT og KAN SE OG MÆRKE FORSKEL.

Tak for jeres tilbagemeldinger og tillid.

Masketid

Hvis I har lyst til at prøve andre gode sager fra Bioeffect, (og måske ikke er nået til det endnu?) så vil jeg lige tippe jer om ØJENMASKERNE og HYDROGEL all face-maskerne fra Bioeffect. Jeg køber dem, når de er på tilbud hos Magasin (det kan være på Goodiedays)…

Maskerne optimerer vores huds “tykkelse” og fugtindhold.

Med øjenmaskerne følger en lille serum, der kommes under øjnene inden masken kommes på. Ansigtsmasken kommes ovenpå enten Bioeffect essensen eller EGF-serum. Dét boost huden får er maskerne, er som at have været til en GOD ansigtsbehandling. Huden er simpelthen glad efter brug – og det ses.

Bioeffect

En af mine dejlige veninder arbejder i beauty-branchen (bagved en disk står hun). Hun har fortalt mig, at kunderne køber LUKSUS til dem selv. De køber ikke bare håndsprit, hygiejnebind og coldcreme.

Det blev jeg rigtig glad for at høre. Hvis I tilhører dén gruppe?, der forkæler jer selv med hud-forbedrende gode sager til ansigtet midt i en udfordrende tid, så har jeg lige fortalt jer om nogle af de bedste på markedet.

Det er luksus-produkter, der kan mærkes og ses efter brug.

Magasin forhandler Bioeffect, det gør CompleteME også.

Priserne kan I se HER – husk at holde øje med tilbudene. De kommer oftere og oftere. Eller støt forhandlere I ved kæmper hårdere end andre…

Stort knus fra Ibbe

Nærmeste forhandler anvises på tlf 26823011

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>