Verso serum fugt med havre og B3

 

 

 

 

Sponsoreret

Verso fugtserum med niacinamid og havre  (giveaway!-også)

Jeg har engang selv købt en serum fra Verso, der hed noget med Super serum med Retinol. Den var SÅ god. Jeg købte den (sammen med en veninde), da vi var inde i STRØM. Vi var begge meget begejstrede for den serum. Siden har jeg primært brugt Bioeffect, Clarins Double Serum, Apivita, Ole Henriksen Truth serum og andre dejlige serummer.

Så fik jeg fat i to nye fra Verso, og den ene vil jeg starte med at dele med jer

Verso Hydration Serum med Niacinamid kr 795 for 30 ml

Åh, det ér en skøn serum lige præcis med alt det, jeg holder af som hudgode ingredienser (Anette har lært mig nogle ord og om nogle ingredienser). Den er som skabt til min tørre hud, der altid (fordi den er så meget ude i al slags vejr – og så meget inde – bag en skærm) bliver så tør og grålig, hvis jeg ikke fodrer den med DET BEDSTE.

Verso fugtserum med B3 er en fugtgivende og barriere-reparerende serum, der giver langvarig hydrering af tør hud samt forstærker hudens barriere. Ved effektivt at forebygge, at huden udtørrer, sørger den for at holde huden smidig og fuld af plump-effekt.

Prisen er kr 795 for 30 ml

How og hvorfra

Formlens unikke mix af hvede-lipider og olier modvirker irritation i huden forårsaget af tørhed. Niacinamid(B3) styrker hudbarrieren, reducerer fine linjer og minimere synligheden af store porer. Resultatet er en glattere hudtekstur og en hud, der ser yngre ud.

Anbefalet brug: Påfør et par dråber af denne lette gel-serum i ansigtet morgen og aften under cremeplejen. Produktet er meget drøjt i brug. Flasken er med den fineste pipette – se foto nederst.

Serien stammer fra Sverige. I kan kigge lidt på deres hjemmeside, og finde info og blive inspireret. Ligeledes er Verso at finde på Facebook og Instagram.

Dele

Nu hvor jeg indledte med at skrive; “dele med jer”, så mente jeg det faktisk. Hvis I er nået så langt ned i teksten, så kan een heldig faktisk vinde sådan en serum. Det eneste I skal gøre er at skrive en kommentar ved dette indlæg. Vinderen trækkes tirsdag den 24.oktober.

Yeah, alle med dansk postadresse kan deltage.

Værdi kr 795.

Der blev i snydt hva’?. Dette er både et blogindlæg og en giveaway.

Kærlig hilsen Elements Group & Ibbyheart.

NB: Jeg har ikke fået penge for at skrive dette indlæg. Elements Group står for at sende præmien til den heldige vinder. Præmien being HYDRATION SERUM med B3 og HAVRE. God til den tørre hud.

Verso forhandles bla hos Magasin også online

66 Comments
 1. Dejligt med en overraskelse med en giveaway 🙂 Med denne årstid vi går i møde ville det være dejligt med en serum til den tørre hud.

 2. Sikke en lækker give-away 😘😘😘
  Har tør grim hud øv øv
  Då jeg kunne godt tænke mig at prøve Hydration serum med B3 og havre
  Tak for medlemskab af en skøn blog drevet af en endnu skønnere hundekvinde 😅😅😍😍
  Liket og delt

 3. Lækker præmie ❤Håber jeg er heldig. Min hud (og jeg….) har nået en alder hvor der er brug for mere pleje end jeg er vant til. Så jeg “trækker” et lod og krydser fingre 😊

 4. Nøj, en fin præmie og superaktuel med den forestående vinter. Min hud bliver også som et ørkenlandskab på denne tid af året, og jeg har endnu til gode at finde det helt rigtige serum – måske Verso er løsningen. Jeg gad ihvertfald rigtigt godt prøve den – også fordi flasken bare er så fin😊

 5. Har tit overvejet om jeg skulle prøve Verso, men det er indtil videre blevet ved overvejelserne. Lyder rigtig spændende…..så måske med en hulens masse held, ku det blive nu. 🤞🏻🍀😉

 6. Hehe, hvor fint med sådan en “gemt” overraskelse, Ibbe – og så endda én af de helt gode, for det serum lyder bare toplækkert! Min hud er riiigtig dum og tør og mærkelig for tiden, som om vinteren allerede var her..så jeg håber på B3-og-barrierestyrkende-hjælp 🙂

 7. Vil være skøn forkælelse til min tørre, triste og sarte hud og de fine linjer må da meget gerne også blive reduceret…

 8. Den lyder rigtig god, specielt når huden nu bliver udsat for lidt mere kulde her i efteråret. Så jeg krydser fingre 🤞🏻

 9. Det lyder da virkelig som et skønt serum! Min hud spasser også altid helt ud efterår/vinter. Bliver tør, trist og – som du skriver – nærmest grålig og sørgelig. Ja, tør er den jo basicly hele året rundt, men det er bare værst på denne årstid.
  Så jeg smider da et lod i puljen! Og håber i øvrigt, du har det godt 😊

 10. Wowww VERSO!!! Jeg ville blive helt vild glad og yderst taknemmelig, for at vinde den!!!! <3 🙂
  Mange tak for en meget inspirerende og lærerig blog Ib. <3

 11. Juhu…. Så blir det måske alligevel en dejlig efterårsferie…. Håber så meget det blir mig 💕🙏🏽

 12. Åh den gad jeg godt vinde. Har på et tidspunkt købt et lille rejsesæt fra Verso… Det var skønne ting :O)

 13. Altså det er DIN skyld jeg kom ind på bioeffect afhængigheden og i øvrigt også ibu actin. Inden længe også jade rullen da jeg ikke kan få den ud af hoved 🙂 Jeg er dig taknemmelig for at dele det hele med os. TAK Denne kunne godt være et godt bud på noget der skal prøves. Er en tør sild.

 14. Synes en god serum er noget af det bedste for den tørre hud. Desværre er de også ret dyre. Så håber det bedste🤓🎶

 15. Den lyder virkelig lækker og lige noget for min tørre, irriterede og kløende hud. Hvor er du sød at dele med os. Du gir og gir af give aways og gåde råd og alle os, der ikke har haft heldet med os, kan hurtigt få håbet og drømmene igen😊

 16. Jeg er desværre ikke så god til give min hud ekstra opmærksomhed i den kolde vintertid som kommer nærmere og nærmere. Derfor vil jeg ønske, at jeg kunne få mulighed for at opleve den effekt,som denne serum kunne gøre for min hud. 😀🍀❤🙏

 17. Da jeg ikke er særlig god til at give min hud ekstra opmærksomhed i den kolde vintertid som kommer nærmere og nærmere. Så kunne jeg godt tænke mig at prøve denne lækre serum og se hvad den kan gøre for min trætte vinterhud. 😀🙏❤🍀

 18. Jeg vil elske, hvis mine porer an blive mindre synlige. Derfor vil denne serum lande et godt sted, hvis jeg bliver den heldige vinder 🥇 😍

 19. Jeg kender slet ikke dette mærke, men det ville da være fantastisk at prøve serummet! Det er så lidt småfarligt, hvis nu man går hen og bliver afhængig 🙂

 20. Wauh Ibby ☘️☘️☘️Den vil jeg gerne vinde, så jeg skynder mig hermed at lægge et lod i suppeterrinen, lige om lidt er der julehandel i min bogbutik og det er i den grad udtørrede med alt det indeliv og radiatorvarme ☘️☘️☘️

 21. Min hud plejer at brokke sig, når det bliver lidt koldere i vejret. Mon ikke denne serum ville kunne hjælpe 🙂

 22. Min hud får sådan et tørt pergamentagtigt look i starten af de kolde måneder. Hvis jeg kunne slippe for det, så ville jeg blive mere end almindelig glad!! Den serum vil jeg frygtelig gerne have ansigtet i. Lyder som det helt rigtige for mig.

 23. Super giveaway ❤️
  Krydser fingre og håber at min tørre hud kan få lov til at prøve en ny lækker serum ❤️
  Tak for en god blog ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>