Vi har nogle hårfavoritter

Reklame

VI HAR NOGLE HÅRFAVORITTER

Björn Axén favoritter – jeg anbefaler igen og igen

“Ib, skriv lige et indlæg om den shampoo og hårlak, for jeg køber bare igen og igen, og det er dig, der tvang mig til at købe det sidste år, og jeg har anbefalet det til mine veninder, og alle er så begejstrede. Få det skrevet ned til alle…” skrev Dorthe til mig. Hun havde sidste år spurgt mig til en shampoo, der giver volume, der virker og en hårlak der holder. Det måtte ikke koste “det hvide ud af øjnene, men det SKULLE VIRKE”…

Jeg anbefalede hende Björn Axén volume shampoo og hårlakken, der hedder Fixing Hairspray Strong Hold. Som I kan høre, så blev hun hooked…

Hermed giver jeg mit råd videre;

Björn Axén – mine favoritter

  • Shampoo Volumizing – perfekt hårshampoo til skandinavisk “fe-hår”, som skal have fylde. Jeg er vild med duften, vild med at den er så drøj, og så har den super god effekt. Der kommer volume/fylde til håret. Jeg køber Axén, når jeg ser det på tilbud i Matas eks.vis
  • Fixing Hairspray Strong Hold er bare min favorit hårlak. Jeg vender tilbage til den, hvis jeg har været “væk”. Fordi den dur’. Den holder godt uden at stive håret så voldsomt af, at jeg ligner Krystle fra Dollars. Den kan bruges med føntørrer for øget hold og volume. I love it.

Priserne er gode, fordi kvaliteten er så høj – og produkterne så drøje.  Shampoo kr 115 for 250 ml og hårlak kr 120 for 250 ml – fås bla i Matas.

Jans Axén-favoritter, som han er kæmpe fan af

Jan er jyde, og han plejer at bruge dét Gitte frisør giver ham med hjem. Han køber hårstyling hos Gitte. Så udgik det produkt, han plejer at bruge – og han kom kravlende hjem til sin kone “Ib, har vi noget? buh hu”. Jeg gav ham de her to fra Björn Axén, som han nu KUN vil bruge. Han fik dem sågar i fødselsdagsgave – også, fordi han “bare måtte have nogle på lager, hvis de nu udgår”. Det gør de ikke, for jeg ved heldigvis, at begge produkter har kæmpe succes. Jeg har lagt link ind ved navnene på produkterne, Jan bruger, så kan I kigge “dybere i flasken” høhø… (det er ikke aff.link – så bare kig helt roligt)

Jeg bruger også de to af Jans yndlings “som bare er uundværlige”. Er I klar over, hvor store ord, det er for Jan?? Intet andet dur. I er nødt til at undersøge de her to produkter – og deres anvendelsesmuligheder…

Om Björn Axén

Björn Axén er et af Sveriges bedst kendte varemærker inden for hårpleje. Produktudviklingen startede allerede i 1984, og alle produkter udarbejdes den dag i dag i et tæt samarbejde med virksomhedens frisører. I sortimentet er der over 50 pleje- og stylingprodukter, alle med ingredienser som tager hensyn til både mennesker og miljø.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.