Vind Darphin’s nye gyldne dråber m.m

Skal rystes før brug – bruges efter serum før creme

Reklame

Vind Darphin’s nye “gyldne dråber”

Jeg har testet disse to fra Darphin, for I ved, at jeg aldrig sender noget UD herinde fra, som jeg ikke er vild med. Disse to luksussager skal hjem til en af jer, åh hvilken glæde – de er begge to helt vidunderlige…

OM

Det drejer sig om en olie, der er så luksuriøs. Den indeholder fine “guld-partikler”, og skal altid omrystes før brug. Den skal bruges efter serum og før creme. Den dufter vidunderligt, og er en blanding af de fineste olier og aromatiske olier. Jeg vil så gerne have at en af jer skal prøve den (m.m).

Prisen for een olie er kr 1.669…

Sådan har jeg det også med Correcting foundation fra Darphin. Den er simpelthen ligeså mageløs på sin måde, som olien er… I har set mig bruge denne foundation på Instagram, og I har købt den efterfølgende (og er også fans).

Darphins Melaperfect Anti-Dark Spots Correcting Foundation giver så fin en dækning. Den dækker eksvis pigmentpletter eller rødme. Jeg er så vild med denne foundation. Den er behagelig at have på – hele dagen, og huden ser naturlig og “glød-fuld” ud.

Den er beriget med skønne plejende ingredienser, og er en af de drøjeste foundations, jeg ejer. Den fås i tre farver IVORY, BEIGE og HONEY (og vinderen kan vælge dén farve, der matcher vinderens hud). Jeg bruger farve BEIGE, og den er perfekt til min hudtone. 30 ml kr 359

Huden kommer til at stråle takket være flager af 24K guld, der fra første touch spredes ud over hudens overflade. I skal bare have chancen for at vinde denne olie samt denne foundation.

“Hvordan vinder vi sådan et sæt Ib?”

 • skriv en kommentar her i kommentarfeltet, hvor I svarer på dette spørgsmål;
 • Indeholder 8-Flower Golden Nectar A: 24K guld eller B: 88K sølv???
 • vinderen findes mandag den 14.oktober
 • alle med dansk postadresse kan deltage
 • I kan få et ekstra lod i puljen, hvis I også deltager på Facebook-opslaget om giveawayen.

Darphin

Darphin er en serie, der får mit hjerte til at hoppe rundt, som en delfin, der laver små ballet-trin på bølger i glæde. Jeg er vild med brandet. Det er en serie, der står mig meget nært. Jeg elsker deres Melaperfect-serie, deres INTRAL øjencreme, deres essens, ansigtsolier generelt og så har de en af mine yndlings-vintercremer (PRÉDERMINE) etc etc. Der er så mange produkter fra Darphin, som jeg er fan af, og jeg er stolt af, at jeg kan lave denne giveaway og at en af jer får mulighed for at prøve to af mine favoritter (olien er helt ny på markedet).

Møs og lad verden glimre fra

Ibbe

137 Comments
 1. Hej IbbeHar aldrig prøvet deres produkter så det må da snart være på tide 😍 lyder vanvittige lækre. Svaret er A: guld

 2. 24k guld! Ville være så vildt at få lov at prøve sådan et luksus produkt😍 krydser fingre🤞🌺🍀

 3. Wuuuhuu hvor vildt lækkert 💓💓 Vil jeg da eeelske at vinde så min hud kunne få lidt fugt og samtidig dække mine pigmentpletter 🌸🌸 Krydser fingre 🍀🙏🍀
  SVARET er A 🌹🌹

 4. Svaret er A: 24K guld 💓💓💓💓💓💓 Det ville være så skønt at vinde, og jeg krydser alle mine fingre 😃

 5. Åhhh altså hvor du er dejlig, og så midt i det dumme attack. Det er naturligvis A, 24K guld der er i de gyldne dråber.
  Håber jeg er heldig, men håber mere at du vågner i morgen og føler dig som 24K, helt frisk.
  Kys og kram fra Vibe i Rom ❤

 6. Den indeholder da 24 K guld og lyder usigelig lækker 😁Håber jeg bliver en af de heldige vindere 🙏

 7. Svaret er A 😍 24 karat guld 😍
  Og sikke da en skøn præmie 🥰
  Her krydses alt 🍀

 8. A) 24 karat guld😍 jeg krydser og håber på at blive den heldige kartoffel, der vinder de skønne dråber. Min hud kunne godt bruge lidt forkælelse🙏❤️

 9. Årh, hvor er den smuk og lækker. Kan huske jeg som helt ung SU-modtager fik luksuriøse Darphin-prøver, så for mig står mærket også som noget særligt
  Den indeholder 24 K guld💗

 10. Lækker give away <3 Tak til Darphin og IbByHeart <3 Svaret er A: 24 karat guld 🙂

  Kh
  Mette

 11. Den lækre olie indeholder A: 24K guld og jeg vil krydse alle mine små tykke fingre og håbe heldet smiler til mig 🤸‍♀️

 12. Det var en af de svære 🤪 jeg gætter på guld😍 og krydser fingre for det lyder virkelig skønt. Kh Pernille

 13. Svaret er 24k 🤞 Det kunne min hud virkelig godt trænge til 😩 så jeg krydser alt hvad jeg kan 🤞🙏❤️

 14. God formiddag søde 🙂
  En total gylden luksusoplevelse, den ville jeg gerne forkæle mit ansigt med 🙂
  Den indeholder: A)24 karat guld.
  Min hud er lidt grå kedelig og død i sværen!
  Kunne godt tænke mig smidighed og glød, så xér 🙂
  Rigtig god dag ønskes herfra bøhhlandet 🙂

 15. Den indeholder 24karat guld…..og hold nu op hvor vil jeg gerne vinde disse skønne sager. Ivory lyder som den rigtige farve til mine blege kinder, som dsv. Er dækket af en del pigmentpletter. Døjer også med karsprængninger og rødme rundt om næsen. ❤️🤞🏻🙏🏻🍀

 16. Wow! Sikke en skøn give-away 😍❤️
  8-Flower Golden Nectar indeholder 24 Karat guld ❤️❤️❤️

 17. A 24 k guld ❤❤❤❤
  Fantastisk give-away, du forkæler dine følger, du skønne kvinde 😁🙏👍💋🧚‍♂️🤶👠🤶🤶

 18. ✨ Åh, tænk, at kunne blive forgyldt med 24 karat… Ægte guld – Jeg er parat! ✨

 19. A: 24K guld
  Lækkert lækkert. Jeg er også stor fan af brandet og dufter er helt fantastisk 🙂

 20. Uh…. Jeg elsker også Darphins produkter❤️
  8-flower golden nectar indeholder A:24 karat guld.
  Den vil jeg gerne prøve. 🤩🍀

 21. Den indeholder A. 24 K guld. Og den lyder da fuldstændig forrygende! Jeg vil elske at få funklende smuk hud – og tænk, hvis det så endda kan lade sig gøre med to små børn… ❤

 22. Det lyder jo fantastisk!” 8-Flower Golden Nectar” fra Darphin indeholder 24 Karat “guld-partikler”, og mon ikke det hjælper gjløden på vej,- endvidere er det en blanding af de fineste og aromatiske i olier, og når der så også følger en “Melaperfect Anti-Dark Spots Correcting Foundation” med, kan jeg kun sige tak for en flot “giwe-away” og krydse fingre for de skønne produkter havner på miin hud.

 23. Svaret er 24 karat guld . Og sikke da en luksus at smøre i ansigtet. Det gad jeg virkelig godt prøve 😍

 24. A: 24K guld

  Krydser fingre for en seriøs omgang efterårsheld.

  Tak fordi du forkæler os, Ibbe! ❤

 25. Indeholder 24 karat guld ❤️❤️❤️❤️
  Tænk for en lækker ekstra fødselsdagsgave 😍😍😍😍

 26. A: 24K guld
  uh krydser fingre for at vinde denne luksus til min hud 😍🤞🍀
  og i øvrigt tusind tak for at dele din erfaring med smertelindrende øko naturcreme sidste år, den er fantastisk også ved kramper fandt jeg ud af, ikke kun “almindelige” smerter og så dufter den væsentligt bedre end mange alternativer til den.

 27. WOW….. du forkæler os Ibbe❤️ Svaret er
  A: 24K guld. Hvem vil ikke gerne eje lidt guld til ansigtet. ✨LET IT SHINE✨

 28. 24 K guld
  Kunne virkelig godt bruge lidt selvforkælelse efter at have miste min svigermor i fredags efter få dages sygdom

 29. Jeg trænger til noget glimmer i hverdagen. Så sådanne dyre dråber må da lige være det jeg skal bruge for det ekstra pift i hverdagen ✔️

  8-flower nectar indeholder 24 karat guld flager ret vildt på den gode måde 🤩🤩🤩

 30. Olien indeholder 24 karat guld.-Jeg vil vildt gerne vinde, cremen skal være farven HONEY, jeg er meget gylden i huden, så mon ikke den vil passe til mig. Begge produkter lyder fantastiske. Jeg krydser fingre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.