VIND en eventyrlig behandling

               jp_lift

VIND en eventyrlig behandling hos Cosmo&Body:

Mette Brandt er indehaveren af Cosmo&Body på Østerbro (2100 Ø). Jeg er fast KUNDE hos Mette, LÆS HER.

Hun sagde “Ib, jeg vil gerne give nogle af dine følgere mulighed for at vinde en Japansk Lifting behandling i min klinik”. Jeg sagde “Jamen Mette, det er da smukt. Lad os finde ud af en måde at gøre det på”.

Tre heldige følgere af Ibbyheart kan vinde en times behandling i klinikken på Østerbro (2100 Ø)

For at deltage i konkurrencen skal du gøre flg:

 • Skriv en kommentar, hvor du kort fortæller, hvorfor du har brug for en Japansk Lifting-tur
 • Følg Cosmo&Body HER og Ibbyheart HER

Konkurrenceregler:

Tre vindere. Vinderne får en mail tilsendt, som I enten skal printe ud eller vise (på mobilen) til Mette, når I møder til behandlingen. PRÆMIEN SKAL BENYTTES INDEN DEN 1.OKTOBER 2015. Behandlingen ombyttes ikke til kontanter. Jeg har ingen indtjening ved konkurrencer eller giveaways på min blog. Al kontakt angående tidsbestilling og andre spørgsmål angående behandlingen står Mette Brandt for  via dette link. Jan the Shogun-man trækker tre heldige vindere mandag den 24.august. Vinderne modtager en mail (præmiebeviset) samme dag, og kan derefter kontakte Mette Brandt, Cosmo&Body.

OM Japansk lifting:

Japansk Lifting er den helt store trend i Japan og bruges af både mænd og kvinder i alle aldre.

Japansk Lifting er udviklet af Lone Sørensen, og det er den originale behandling Mette udfører.

Det er en fantastisk behandlingsmetode, der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Behandlingen er meget behageligt og afslappende (jeg kalder behandlingen eventyrlig og sjæleknusvenlig). Behandlingen kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet men også kroppen.
Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk Lifting som nævnt reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Ibbyheart LOVES Japansk Lifting, og jeg er sikker på, at I også vil elske Mette Brandt og hendes fantastiske energi.

Må de tre heldigste vinde.

Kig forbi Mette’s hjemmeside HER, og ta’ et kig ind i et Univers med velvære, der også består af eyelash extensions og andre skønlækkerheder.

Skærmbillede-2015-05-08-kl.-12.00.23

 

43 Comments
 1. Jeg har lige født mig en lækker baby. Efter graviditet, fødsel og nu med lange nætter, trænger jeg i den grad til at få lidt afslappende og foryngende

 2. Synes jeg trænger og har fortjent det….. Har 5 skønne og til tider krop umulige børn i alderen 1 – 12 år. Og mange siger jeg ser træt ud. Så Derfor!

 3. Åh……bare tanken er fantastisk , det ville være vidunderligt at prøve at blive forkælet og sætte sig selv øverst på dagsordenen. Lidt uvirkeligt, faktisk….

 4. Jeg er utrolig stresset for tiden pga af manglende arbejde, og det kan desværre ses på min hud, både ved flere rynker og rødmen/udslet.

 5. Drømmer – det ville være über skønt at blive forkælet og få spartlet lidt på de fine linier 🙂

 6. Den skal min kære moder have hvis jeg er den heldige! Hun mener selv hun er begyndt at se træt og halv-gammel ud, så det kunne være fedt at overraske hende med en behandling 🙂

 7. …det må være fantastisk, tror det vil være godt for mig og fjerne noget af min træthed og affaldsstoffer. Er så småt i gang med at omlægge kosten til MS kost og det vil være skønt med en belønning 🙏🌸😀

 8. Jeg vil elske at prøve sådan en behandling og lære mere. Mine poser under øjnene er så store som Bilkaposer trods sund kost og søvn. Udrensninger, afgiftninger har ikke gjort synlig forskel.

 9. Jeg drømmer om sådan en behandling da med to børn er der ikke så meget tid til forkælelse og ansigtpleje. Så hvis jeg vandt havde jeg ingen undskyldning ikke at bruge lidt tid kun på mig selv 😉

 10. Det er en lækker, lækker præmie! Jeg håber, at jeg er en af de heldige vindere, der kan forkæle sig selv 😊 Tak for en god blog!

 11. Åhh ville elske at vinde denne fantastiske præmie! Trænger virkelig til en god omgang selvforkælelse 🙏😍

 12. Ja tak til eventyrlig og sjæleknusvenlig behandling. Trænger vildt til lidt velvære efter 3 års kronisk hovedpine, og udtrætning, der efterhånden har sat sine spor.

 13. Vil vældig gerne vinde sådan, en behandling nu man er over 40, er det blevet sværre at skjule poser under øjnene. Man vil jo gerne se pæne ud, og gættes ynger, og er bestemt ikke til botex.

 14. Årh, det ville min 44-årige hud med både rynker, kæmpe poser under øjnene og bare sådan almindelig slidthed elske! Og jeg ville elske at føle mig møgforkælet på den sådan helt egoagtige måde (det er ikke det, der bliver prioriteret højest i hverdagen 😉 ). Så uuuuh, jeg ville blive en glad dame, hvis jeg skulle være blandt de heldige! 🙂

 15. I sidste halvår blev min ansigt et pår år ældre desværre. Håber at afslutte snart min sygemelding, så det kunne være dejligt at har opfrisket fjæs til at vise frem 😄

 16. Årh der lyder vel nok godt 💕
  Kroniske smerter og træthed gør huden trist og rynket. For meget sengeliggende gør huden bleg grå uden glød.
  Ku derfor være så skønt at vinde, da et bedre og friskere udseende kvikker både fysisk og psykisk 😊

 17. På min dåbsattest står der at jeg lige omlidt er et halvt år hundrede.
  Men hvis man ser på mig, vil man tro at jeg er noget ældre.
  Jeg har de sidste 20 år kæmpet for at få den hjælp som vores 3 børn med forskellige autisme spektret diagnoser, angst, depression og andre psykiske problemer.
  Det er virkelig en svær kamp, og oveni er jeg selv syg.
  Jeg har efterhånden fået en del forskellige diagnoser, hovedsageligt i mit bevægeapparat, og også her må jeg kæmpe for at få hjælp.
  Alt dette og meget medicin, sætter sine spor og jeg ser meget ældre ud end jeg er.
  Jeg kunne virkelig godt bruge lidt forkælelse og lidt tid helt for mig selv og til mig selv.
  Derfor lægger jeg et lod i “suppe terrinen” hvor jeg tror at “Jan the man” vil være den der trækker vinderne.

 18. Livets modgang har givet mig en del rynker så denne skønne behandling vil give mig friskheden og gløden tilbage :)) og vil være en skøn forkælelse for mig og min hud.

 19. Et hjørne er netop rundet, og det kan naturligvis tydelig ses… Det har også taget mig 40 år at kommer hertil, og nu er det helt bestemt tiltrængt med lidt opstramning hist og her 😉 Naturen har det jo med at lade tingene hænge lidt med tiden ☺️

 20. jeg er lige blevet behandlet for hudkræft i ansigtet og skal til kontrol i sep, så det ville være lækkert med en skøn behandling til den skadet hud og min ældre gør det jo ikke beder, jeg ville blive oven ud lykkelig vis jeg vandt

 21. Hej Ibbe.
  Jeg synes bare jeg har fortjent det fordi der har været så mange ting i mit liv som måske godt kunne have været undværet. Og pga alt det skidt jeg har måtte fylde i min krop er jeg sikker på mit ansigt ville blive glad for sådan en behandling 🙂

 22. Jeg fylder 48 år om 2 måneder og prøver absolut ikke at løbe fra det. Dog må jeg erkende, at ligemeget hvor meget man plejer sin hud efter alle forskrifter, så har den lidt sit eget liv, som ind i mellem trænger til mere hjælp, end jeg lige kan bidrage med 🙂

  Jeg har hørt så meget godt om denne slags behandling og kunne dælme godt tænke mig at prøve det på eget ansigt.

 23. Hvor skønt!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig sådan en behandling og få en følelse af total afslapning og velvære. Det ville være fantastisk at få løsnet op i alle muskler og led, inden jeg begynder på studiet igen efter en dejlig, lang sommerferie. 🙂

 24. Jeg ville give denne lækre præmie videre til min bonusmor. Hun har lige været nede med stress i 8 måneder og er virkelig en fighter. Hun er til bage på arbejde nu og det tager hårdt på hende. Hun kunne virkelig godt bruge sådan en eventyrlig behandling ❤️

 25. Jeg synes da helt klart mit fjæs trænger til velvær .. Har MS og alle mine muskler trænger til at blive forløst. Pt bruges alle mine pensions penge på kiropraktor og ryg massage for at komme alle skavankerne lidt til livs. Så lidt luksus til ansigtet ville det helt sikkert blive glad for, min hud er meget stresset! 🙁

 26. Det ville være dejligt med sådan en behandling så ens ansigt ville blive mere frisk og ungdommeligt at se på, krydser fingre

 27. Jeg ville elske at blive forkælet og synes, at jeg trænger til det efter følgevirkningerne af et attak

 28. Sikke en lækker konkurrence! 🙂
  Selvom jeg stadig er i mine unge år (26) har jeg desværre arvet (fra min mors side) grimme poser under øjnene, som jeg allerede nu kan se bliver værre fra år til år. Jeg har prøvet cremer og make-up men intet har hjulpet i længere tid – Er så træt af at folk spørger om jeg er træt! 🙁
  Jeg tænker det er bedre at forbygge værre poser allerede nu – og derfor ville jeg elske at vinde! 🙂

  For resten vil jeg gerne takke dig for dit tidligere rørende indlæg “Jeg sad lige og børstede mit hår, og så græd jeg”. Så ægte og ærligt – og med 3 triste katte-aflivninger i mit liv, kan jeg bestemt relatere.

  Gode tanker til dig.
  Lea.

 29. Jeg runder 45 i år, -giiiisp:-) Da jeg var 27 fik jeg et par små hjerneblødninger efter et overfald og det har desværre betydet, at min venstre side ‘faldet’ lidt. Det ses mest på øjenbryn og mundvig når jeg smiler…. Ikke fordi det holder mig tilbage, men det ku da være rart at blive løftet lidt eller bare blive i vatter.. Smilehullerne må gerne blive, men også blive lidt mindre:-)

 30. Årh suk. Fordi jeg lige er blevet skilt. Og har brugt sommeren på at hyle øjnene tunge og trætte. Det – kombineret med trættende nervesygdom – får mig til at ligne en på 100! Kunne sådan en behandling tage mig tættere på de 40 jeg i virkeligheden er ville det være kærkommen 💜💜

 31. Fordi at, trods at jeg tager godt hånd om min hud, så har jeg spændinger i ansigtet af stress da min store datter været meget syg, og fået en tumor fjernet. Til efteråret får hun sin anden meget store operation og jeg kan allerede føle stresset krible i min krop og hvordan det sætter spor især i panden og kæbemusklerne.

 32. Super Giveaway 🙂

  Jeg syntes efterhånden at jeg ser en smule gammel ud (eeeeek) og kunne godt tænke mig at få et lidt friskere look, så denne behandling ville være guld værd 🙂

  XX fingre

  A x

 33. Jeg vil så gerne vinde – jeg har nemlig læst din anmeldelse på et tidspunkt, og det lød vidunderligt..
  Og jeg er jo en træt dame – og det ses (sjovt nok) på min hud.. Jeg forsøger at passe godt på mig selv, og min hud, men det er ikke altid at det lykkes.
  Så krydser og håber.. Og ønsker alle en god søndag.
  <3 Mia

 34. Oven på en lidt for begivenhedsrig sommer…med lidt for meget fokus på sygdom…hænger både krop og ansigt lidt i tynde tråde. Trods gode råd en masse fra dig, ibbyheart, og lækre cremer, så er det som om mit ansigt ikke helt er med på idéen om at se yngre og friskere ud……måske er en japansk lifting svaret? Det lyder i hvert fald som en himmelsk forkælelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>