Vind et visit hos Ib

Vind et visit hos Ib

Jeg har sagt nej til sådan nogle Meet and Greet’s nogle gange hen over årerne. Det har været NEJ TAK grundet;

 • at det har været “styret” af PR bureau’er med nogle produkter iblandet, det har jeg ikke ønsket
 • at det har været eftermiddage eller aftener, og jeg kan (og vil) kun sent formiddage, for da er jeg den bedste udgave af mig selv
 • at det har været opstillet og IKKE (noget for) MIG

VIND ET VISIT HOS IB-konceptet er udsprunget af mit hjerte. Hjertet har talt*** til mig om det mange gange – men jeg har overhørt de kære ord.

*** og I har ytret ønsker om det et utal af gange på Instagram …

2020 bliver året, hvor det sker (det må briste eller bærer – I have to dare!!!)

Kom herhjem en stund (til 2000 Frederiksberg)

Herhjemme er jeg rigtig god. Dér kan I møde Fjolle, måske Jan the man – og mig… Der vil være en veninde herhjemme, der vil forevige vores møde (og har I ikke lyst til det med foto, så behøves vi ikke fotografere jer).

I kan se vores hjem, og vi kan kramme. Vi skal snakke, og der vil være lidt kage og kaffe eller te.

Har I overhovedet lyst til det? Er jeg på rette spor? Eller skrider det for mit hjerte?

Hvis det er noget, der kunne være interesse for???, så sker det på årsdagen for IBbyheart’s 8 års blog-fødselsdag (den 25.januar – på min mor og fars bryllupsdag).

ALLE der svarer den rette dato for denne begivenhed, er automatisk med i konkurrencen om at vinde en stund herhjemme med mig og mine…

Vi kan snakke om løst og fast. Vi kan lege med makeup og snakke hudpleje. Jeg vil øse ud af min viden – så godt jeg kan. Jeg vil lytte og jeg vil være der FOR JER.

Der vil være en GOODIB-bag – og der vil også være sodavand og lidt slik da…

I betaler selv transport – og skal bare komme til tiden. Adressen får I oplyst via mail.

Det bliver kl 11.30 – 13.00 den 25.januar 2020 – på 8 års fødselsdagen for mit livsprojekts store dag. Der vil være balloner…

TRE heldige kan komme herhjem og se giraffen – og hunden og manden…

Bare smid en kommentar, så er I med i konkurrencen.

Mit og Fjolle’s liv hver dag <3

Fjolle, Jan og jeg trækker vinderne. Vi gør det sammen. Se med hvor sjovt det bliver. De tre vindere trækkes den 13.januar på min fødselsdag. Er vinderne forhindret trækkes nye vindere – indtil den 20.januar, hvor det er last call.

PS: GoodIb-baggen bliver KUN udleveret personligt til dem, der møder op <3 – krammet ligeså høhø

Møs fra Ibbe

63 Comments
 1. Yeaaaaa det ønsker jeg at vinde skatte 🙏🏼♥️
  Knus kys koldbøtter og englehop fra mig 🤪

 2. Kære Heidi. Det vil jeg meget gerne. Det kunne være sjovt at se dig live. Hvor har vi snakket om det mange gange på Insta. Skønt at du gør noget ved det, og modigt. Her er mit lod. Jeg håber, at I trækker mig. Kærlig hilsen Inge i Fredensborg

 3. 25. Januar 2020
  ❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️🐶🤎🐶🤎🐶🤎🐶🤎🐶🤎🐶

 4. Ååååh jeg bliver sådan godt gammeldags star struck 🥰😀🥰😀🥰. Jeg ville elske som i eeeelske at være i dit selskab den 25.januar 2020.
  Møs Tina

 5. Ja tak ville være så hyggeligt at mødes igen også på 8. Års fødselsdag d.25 januar
  Kram fra Mette 😘

  1. Synes det er så fantastisk. Ville rigtig gerne komme og hilse på dig. Jeg er virkelig en tosse til makeup – sp jeg nyder dine blogs og videoer. Elsker st du bare er DIG. Indtil for 1 pr siden arbejdede jeg på Frederiksberg – og kørte på cykel forbi hvor jeg tror du bor 😊

 6. Jeg bliver så rørt, og jeg der troede at INGEN ville – ja fordi jeg er en røvusikker jyde men heldigvis med nogle skønne følgere, der godt gider mig – juhuuuuuuu

  tak tak tak tak

  1. Yahhhh, det kunne være så hyggeligt at sige hej IRL. D. 25. Januar har jeg en tom kalender indtil videre 😊

 7. Hold da op en flot gestus. Havde jeg ikke boet i Jylland var jeg 100% ikke i tvivl om at smide mit lod i puljen. Du er lige min kop te. Jeg vil glæde mig på de andres vegne som får æren. Luftkys og luftkram herfra

   1. Den 25. Januar
    Og det har jeg ønsket mig i flere år… når jeg har passet min datters hunde har jeg haft lyst til lige at komme forbi dig gi en krammer og sige hej til dig og fjolle…det er lige dig med sådan et tiltag …. kram ❤️❤️❤️

 8. årsdagen for IBbyheart’s 8 års blog-fødselsdag (den 25.januar – på min mor og fars bryllupsdag)

  Knusser herfra

 9. ville så gerne men da jeg bor i den anden ende af landet er det lidt svært, men nyder at følge din dejlige side og blog, og det vil jeg da blive ved med, syntes det er så smukt af dig og åbne dit hjem for dejlige pige og misunder dem lidt, håber i får en dejlig eftermiddag, med venlig hilsen en nordjyde. lone

  1. Jeg vil gerne tage turen d. 25. Januar for at møde dig, Kan og Fjolle og give dig en kæmpe krammer. ❤️❤️❤️

 10. Ville sådan ønske at møde dig igen den 25. januar.
  Da jeg mødte dig første gang for mangeee år siden, var du en helt anden “Ib” end i dag.
  Du er nået så langt, og hold da op hvor jeg stadig beundrer dig og dit livsmod 😍
  Kram til en stadig fighter.

 11. Mega god ide – jeg vil så gerne lære at lægge øjen makeup Det er simpelthen aldrig lykkedes mig at lære. Jeg er altså nu 51 år så det må være på tide. Tænker at rammen hjemme hos dig ville være perfekt. Jeg krydser fingre. Kh pernile

 12. Åhhh søtte😍
  Jeg er ligeglad med gaver, bare jeg får en krammer, Det trænger j sådan til at få og give dig.
  Uanset om jeg vinder så håber jeg vi får mulighed for at mødes til kaffe i 2020, det er så længe siden ❤️
  Nå ja. Besøget er hos dig 25 januar 11.30-13 btw. 🙏🏼😄

 13. Ihh vil gerne hilse på dig og Fjolle, den 25. Januar. Møde min navne, fødselsdag og MS “medkæmper”❤️🙏🏻

 14. Awww, jeg vil gerne komme hjem og besøge dig, Og dine dejlige drenge 🥰🥰😘👍🏼 Den 25. January kL. 11:30 😘👍🏼🎉🎉🐶 TIL en sludder om hu(n)dpleje 😁😁😁💄💋

 15. Kære Ib

  Jeg vil meget gerne besøge dig – kunne være så hyggeligt …. ikke mindst også møde Fjolle.

  Det vil også være en fornøjelsen for DIG at møde mig (griner) … det vil du ikke fortryde (griner igen).

  Nyd dagen … håber du er på den anden side af det der snotteri.

  Knus

 16. God formiddag søde 🙂
  Jeg synes det er en super god idé, at du gør hvad dit hjerte siger 🙂
  Jeg vil meget gerne møde dig den 25.jan.2020 og tale med dig live, se dit hjem, give dig et kram, møde Fjolle, din veninde, måske Jan, andre følgere og mærke stemningen 🙂
  Jeg kan så godt lide din ligefremhed, at du er åben, kærlig, omsorgsfuld, ærlig, kæmpende, giver så meget af dig selv 🙂
  Og du har fundet en god ligevægt på din dejlige blog mellem alvor, viden, giveaways mv.
  At du har valgt dagen dine forældre har bryllupsdag og du startede din blog er da bare et hit og skal fejres:-)
  Håber!
  Ønsker dig en god tirsdag og pas godt på dig selv, du må gerne kramme Fjolle fra mig 🙂

 17. Hej Ib Åhhhhh det kunne være spændende, at møde dig og resten af banden (Fjolle og Jan). Jeg tager gerne den lange rejse fra Sønderjylland for at møde dig den 25. januar 🤗

 18. Gode ting skal fejres 🥳🥳 Det er den 25. januar der er 8’års dagen. Vil rigtig gerne komme og hilse på – følger dig pga dit livssyn, din utrættelighed trods modgang. Så inspirerende og så bruger jeg dine input til at støtte op om en kollega med MS. Fik hilst kort på dig i Rigtig hundemad – kommer der desværre ikke længere da jeg mistede mit kæreste eje – ville være en fornøjelse at hilse på Fjolle 🤗

   1. En shih tzu – men hende mødte du ikke, kun mig der fik hilst på Fjolle 🤗 Og jeg ved ikke om jeg får en ny, hjertet er ikke helet og savnet stadigvæk enormt. Men tomheden er ulidelig uden en altid glad og kærlig uldtot 🙈 Så måske 🐶

 19. Heldige jer som vinder en formiddag med Ib 🙂 Jeg kan huske første gang ,jeg besøgte dig Ibbe. Du havde redt op til mig inde i gæsteværelset, og vi lagde ud med et kram og så en middagssøvn. Fandme god stil 😉 Jeg kan også huske, at vi kørte en tur, og at jeg havde nogle legewalkie talkier liggende i bagagerummet, som pludselig opfangede et signal fra en rigtig “voksenagtig” walkie talkie, og vi var ved at skide i bukserne. Og du sminkede mig på øjnene, inden vi tog til møde i Scleroseforeningen – jeg var den med de flotteste øjne til mødet ;-P

  Hey, og jeg nussede både Blob og Fjolle <3

 20. Hej søde Heidi,
  Vil elske at møde dig en dag. Men jeg kan ikke den 25/1-20 Så dejlig en ide og ja selvfølgelig skal det være i din ånd og på dine præmisser.
  Tak for alt du har lært mig ❤️😘
  Knus Mette

 21. Datoen for denne herlighed er den 25 januar 😁 8 års dagen for din blog 🇩🇰 jeg tror at du er en humørbombe at være sammen med og at man vil blive beriget med en masse gode minder samt måske venskab ❤️ tænk at få lov at møde dig og fjolle ❤️ jeg har selv fødselsdag den 27 januar der fylder jeg 40 så manden har lavet planer den weekend, men du nævnte at du måske holdte noget næste år 👏🏻❤️❤️

 22. Kære Heidi

  Jeg har svært ved at se, om du skulle have fået min besked vedr. konkurrencen om et besøg hos dig og skønne Fjolle. Det er bare fra mig … en ældre version med rynker, men som også gerne vil komme i betragtning om et vild oplevelse med et besøg hos dig den 25. januar …. alder har vel ingen grænser (smiler).

  Nu forsøger jeg at sende endnu engang og krydser fingre.
  Ønsker dig, Fjolle og Jan the man en rigtig dejlig weekend.

 23. Åh det ville være skønt at møde dig live💙bare snakke og hygge. Måske min lille hund Bailey kunne komme med,hun skal nok opføre sig pænt🐶💙
  Knus Tine

 24. Jubiiiiiiiiiiiiiiii jaaaaaaaaaaaaaaaa vil så gerne møde lige præcis dig , skønne Tb , kommer så sjælent ud <3 den helt rigtige dato er " 25 -1 – 2020 " kyssssssssssssssssssss & krammmmmmmmmmmmmm herfra Ribe <3

 25. Hej Smukke dig
  Jeg vil elske at komme på visit hos jer alle 3 ♥️♥️🐶 Vinder jeg ikke kommer jeg en anden dag udenom konkurrencen hi hi 🇩🇰🍾🥂 Love you👩‍❤️‍💋‍👩

 26. ❤️ 25. januar ❤️

  Sikke en smuk gave at kunne vinde. De er meget heldige dem som vinder. Tænk at kunne møde Fjolle og dig og hygge. Jeg har jer jo heldigvis i mit liv nærmest dagligt, så jeg behøver slet ikke at vinde. Ville bare lige skrive at det er en fantastisk gave de andre kan vinde og I får en uforglemmelig dag i bedste selskab.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>