Vind fransk hudpleje

Reklame Vind fransk hudpleje // konkurrencen er slut – se vinderen i blogposten

Giveaway

Konkurrencen er slut

Tak til alle der legede med. xxxxxxxxxxxxxxx

I ved, at jeg elsker Yves Rocher. Det er et fransk brand, der kører online-salg – primært. Både Jan og jeg, en del af vores venner og MANGE AF JER – er også fans af Yves Rocher. Lige nu kan I vinde deres julekalender på min Fbside…

MEN HERINDE – kan I vinde DENNE NYE SERIE: ELIXIR BOTANIQUE med fire skønne produkter;

 • serum 50 ml (pris kr 459)
 • dagcreme 50 ml (pris kr 399
 • natcreme 50 ml (pris kr 399)
 • øjencreme // m roll-on-applikator (pris kr 339)
 • SAMLET præmieværdi kr 1.596

Elixir Botanique

Jeg har testet denne skønne serie – og jeg siger jer den er skøn (især serum og natGELE er jeg kæmpefan af). Serien er særlig med gode mikroalger og blomsterkarse fra Bretagne. Blomsterkarsen bidrager til at forbedre iltningen af hudcellerne og styrker dermed huden i dybden. Mikroalgen Tetraselmis stimulerer hudens antioxidative forsvar og hjælper med at beskytte mod skader forårsaget af forurening. Disse to patenterede aktive stoffer af vegetabilsk oprindelse fra Bretagne stimulerer iltningen af hudcellerne og har en detoxificerende effekt. ALT I ALT er serie, som mange hudtyper kan have god gavn af…

For at vinde denne serie

Skal I herinde i kommentarfeltet skrive hvilke to særlige ingredienser, der er i Yves Rocher’s nye serie:

Svarmulighder:

A: MIKROALGEN TETRASELMIS OG BLOMSTERLKARSE

B: TIRRAMISU OG RØLLIKE

SVAR A ELLER B

Vinderen af de fire lækre produkter trækker jeg den 16. oktober 2021

Jeg håber, at I tager godt imod denne lækre giveaway.

Franske kindkys fra Ibbe

– vinderen blev Lea Bjerre DUUS, der er blevet kontaktet.

Ønsker jer en dejlig dag

Ibbe

46 Comments
 1. A er det rigtige svar😍 og udover at jeg er fan af Yves, så får det mig også altid til at tænke på min kæreste mor❤️🥰

 2. Svaret er A jeg har ikke før prøvet produkterne fra Yves Rocher men det vil jeg da gerne have lavet om på 🤞🍀

 3. Svaret på denne lækre give away er A 🙂 Tak for forkælelsen til dig og Yves Rocher 😉

 4. Det er A 😊
  Den serie vil jeg gerne have fingrene i, da jeg er sikker på at den er god for min hud!

 5. A: Microalgen Tetraselmis og Blomsterkarse
  Jeg har godt set den i Yves Rochers nyhedsbreve og den ser virkelig spændende ud. Håber heldet er med min snart 50 årige hud. Om kun 8 dage runder jeg, det er så vildt.

 6. A: MIKROALGEN TETRASELMIS OG BLOMSTERLKARSE

  De produkter lyder rigtig gode og lækre, jeg kender dem ikke, men vil rigtig gerne prøve dem 🍀

Leave a Reply

Your email address will not be published.