Vind en molekule parfume værdi kr 1.090

Vind en molekule parfume værdi kr 1.090

Etheroxyde 100 ml. 1.090 kr.

Alle ved nu, at parfumer ikke bare er fra franske Grasse. Alle ved, at parfumer også kan være skabt af syntetiske ingredienser, der aldrig har været på en lavendelmark, på et rosenblad eller i en hval… 

Molekyle parfumer hitter. Jeg er fascineret af tendensen. I skal også have chancen for at opleve det, jeg beskrev i dette blogindlæg.

Derfor kan een heldig vinder få fingrene (og sjæl og krop) i en Etheroxyde 100 ml Æther parfume til kr 1.090.

Det eneste du skal gøre for at vinde er;

 • læg en kommentar ved dette blogindlæg
 • følg Ibbyheart på FB (det er ikke en betingelse for deltagelse)
 • få et ekstra lod i puljen og deltag OGSÅ på min FB side
 • vinderen trækkes tirsdag den 4.juli
 • alle med dansk postadresse kan deltage

Om:

Æther er molekyle dufte, der leger med vores fantasi. Æther er et et oprør mod den traditionelle parfumeindustri og er en hyldest til de syntetiske molekyler, som udfordrer og overrasker, og som ikke umiddelbart kan associeres med kendte ingredienser. Æther beskriver selv Etheroxyde således: Langt væk, meget langt væk, fornemmer du vagt en smuk duft af frisk og moderne træ; tættere på er der denne mærkelige og vanedannende “ETHER ACCORD” (ethylacetat) og en strøm af kærlighed, et usynligt lys (AMBROXAN, ISO E SUPER).

Etheroxyde er en inciterende, henførende og afhængighedsskabende molekule parfume…  

Læs mere om Æther i mit tidligere indlæg og læs endelig også et indlæg af @lifeisamazing om Æther.

Produkterne fås hos www.magasin.dk og www.stormfashion.dk

194 Comments
 1. Uha hvor vil jeg elske, at være den super heldige kartoffel som løber med den skønne præmie.

 2. Den lyder skøn – hvis jeg ikke er så heldig at vinde den, skal jeg helt klart forbi Magasin og prøve den 😍😍😍

 3. Uhh, hvor vil jeg ønske du eller din kære husbond trækker mig som vinder 🍀🙏🏻 Er så vild med molekyle parfumerne ❤️

 4. Det lyder som en duft man hurtigt kunne forelske sig i.
  Jeg ville blive rigtig glad hvis jeg vandt sådan en lækker parfume. 🙂

 5. Waurw fantastisk har endnu ikke prøvet de skønne parfumer men hørt og læst så meget krydser fingre og sender dig et stort hjertevarmt sommersmil .:-D

 6. Det er genialt når man som jeg er parfume allergiker. Bare en skam at den er så dyr.

 7. Åh Ibbe, den lyder fantastisk! 😍
  Jeg smider et håbefuldt lod i puljen – her fra Roskilde Festivalen hvor solen skinner endnu, inden skybrud i nat…

 8. Hold nu magle… 😱😍😍 Det gad jeg godt nok godt at vinde! 🙏🍀💕💫💫💫 Håber heldet er med mig 🤗 Ha’ en dejlig sommer 💕☀️🌱🌸

 9. Yay!!! Den vil jeg også rigtigt gerne vinde 🙌 Sikke nogle fantastiske give aways du kører i øjeblikket!!! 🎢🎢🎢 super cool !!! 😜

 10. Åhhh hvor ville jeg elske at blive den heldige 🌸💝 har endnu aldrig haft den selv – håber på held denne gang 🍀💚

 11. Jeg deltager ellers aldrig i konkurrencer på de forskellige blogs, men den her er da virkelig værd at forsøge sig med! Iøvrigt følger jeg dig allerede her og på Instagram og beundrer dig for din altid positive tilgang til livet. Håber du snart er helt på den anden side af “angrebet”

 12. Det lyder meget velduftende 😉 Ja tak, jeg vil gerne lægge et lod i denne lækre give away 🙂 Tak til Æther og Ibbe <3

 13. Jeg ønsker mig den sååå meget, og jeg er super picky og kan kun lide ca to parfumer i hele verden!

 14. Fantastisk spændende give-away 😄😍😄vil gerne prøve de nye dufte 😗😙😚😘liket og delt

 15. Jeg har bestået min eksamen og har nu ferie fra studiet! Det ville jeg bare lige sige..
  Lækker præmie 😙

 16. Hvis Ib anbefaler denne, må den være god.
  Er på jagt efter en god parfume, så håber jeg vinder denne “guld” flaske.

 17. Hvor er det bare en lækker præmie!! Det ville være den bedste fødselsdagsgave til mig selv, der fylder 32 (!!! What!?) d.6.juli! Og hvem vil ikke gerne være en tjekket type i trediverne, der dufter eksklusivt!? 😉

 18. Tror den vil være fin hos mig, eller som gave til en god veninde… nogen har lært mig at man godt må give ting videre😀😀

 19. Årh jeg håbede sådan der ville komme en giveaway med denne vanvittigt lækre duft – krydser alt hvad krydses kan 😉

 20. Ville blive glad for at få chancen for at prøve denne parfume som jeg har hørt og læst så meget godt om.

 21. En strøm af kærlighed 💕 lige en duft for en single kvinde 👩 som mig den bør jeg dufte af når jeg går forbi flirtefyren

 22. Åhhhh det lyder bare som en dejlig duft …
  Vil krydse fingre for at det blir mig der blir trukket op af suppe terinen …🙏🏻

 23. Wauw… hvor lyder det spændende, den gad jeg godt at eje 😉 jeg krydser fingre og sender håbefulde tanker afsted ☺💭🍀🍀💕💕

 24. Wauw er fuldstændig vild med molekule parfume😍😍 Krydser fingrer for at prøve en ny og spændende duft🍀🍀

 25. Wauw Fantastisk give away 😍 Den vil jeg Meget gerne eje, har aldrig prøvet Molekyle parfumer. . .
  Knus

 26. Uha den der parfume har jeg ønsket mig så længe, så jeg må straks deltage i din skønne konkurrence 🙂

  Ha’ en skøn sommer dejlige Ibbe 🙂

 27. Sikke du forkæler os med en hel regn af give aways. Det er altså noget sjovere end regnvejret herude i campinglandet😉

 28. Uha, den lyder…inspirerende, simpelthen. Og beskrivelsen leder mine tanker hen på letheden over at have ferie på en sommeraften, duftende træer og så noget mere jordligt, universielt og varmt. Dén vil man jo rigtig gerne have sjælen i, ja. En super parfume indhyller dig i noget sanseligt, der er så svært at beskrive, og det gær virkelig noget for sjælen.
  Mums 💚

 29. Hold op hvor kunne det være lækkert at vinde 🙂
  Krydser fingre og håber heldet er med mig ❤️

 30. Den lyder som en duft der bare SKAL prøves. Jeg håber så meget at det denne gang er min tur til at være den heldige vinder.

 31. Sødeste Ibbe… Jeg har allerede vundet hos dig én gang, og derfor har jeg undladt at deltage i en periode. Dine andre læsere skal jo også have chancen😉 Men omvendt er én gang i løbet af 5 år jo ikke meget, så jeg tillader mig at smide et lod i puljen her! Jeg drømmer nemlig om at vinfremstilling Æther parfumen😉 God sommer til alle ❤

 32. Iiiih, den lyder spændende! Vil da supergerne vinde sådan en lækkerhed 🙂

  God sommer og held og lykke til alle.

 33. Nu MÅ det bare være min tur til at vinde en af dine skønne konkurrencer, for jeg er nok den STØRSTE parfume-freak EVER 😱 Og jeg vil SÅ gerne prøve denne super skønne, fortryllende, magiske parfume, og jeg er virkelig nysgerrig på hele molekyle-konceptet. Jeg var så heldig som musikstuderende at tilbringe hele tre fantastiske år i Paris, hvor jeg virkelig fik lov til at dyrke og leve min parfume-drøm fuldt ud, og det ville jeg også få med denne vidunderlige parfume. Så please kære Ibby, lad mig vinde denne her 😍🙏😍🙏😍

 34. Duften af luksus og velvære <3 Skønneste parfumer 🙂
  Søde Ib, håber, du får den fineste sommer med dine kære med masser is, strand og kærlighed 🙂

  Kh. Julie

 35. Lige min smag for duft😉 ELSKER molekyle dufte, to af Zarkos står på min hylde permanent (nr. 8 og pink molecule). Og derudover har jeg Escentric molecules 01. Tipper at denne også er en vinder. Og i øvrigt også søsteren med citrus (som du skrev Jan brugte). Lige mig altså.

 36. Åh altså …. den vil jeg virkelig gerne eje…. den er i en prisklasse jeg ikke lige kan hamle op med…. tænk at kunne “rulle” sig i den duft❤️❤️❤️

 37. Please har aldrig prøvet disse dufte, alle taler om dem men deres priser er efterhånden blevet skyhøje 🐈

 38. Ih, jeg gad godt forstå hvad the fuss is about med de her molekyleparfumer. Fingers crossed.

 39. Ih hvor er du altså sød til at forkæle os med lækre præmier;) skøn præmie, dejlig duft.
  Krydser alle fingre og håber på held her;)

 40. Ummm
  Har fornylig købt Molekule

  Vil gerne prøve andre dufte også

  Er vild. De dem ❤️❤️❤️

 41. Den vil jeg elske at vinde til min altid trofaste og skønne veninde Lone Charlotte Sørensen 🙂

 42. Lækker parfume 💕😍lige en duft til ferien … ☀️

  Simpelthen nødt til at prøve lykken her 👏🏻🍀🙌🏻💫
  Så kaster med begejstring mit lod i puljen 👏🏻😃😃
  Måske jeg er den heldige 🙈 hvor fedt vil det ikke lige være 😃💕🌸😍

  Skøn sommer til jer ☀️🌳⛱🛫🌴🦋🍺🛵🎶🌅🍒

 43. Hold da helt ferie for en konkurrence 💗🙏😍

  Det ville bare være den ultimative allerbedste præmie at vinde🎁💜🎁

  Krydser ALT og håber, at heldet er med de mindre kloge 😂🍀😂

 44. Spændende, kender ikke denne parfume. Men det kan jeg måske komme til ❤️❤️❤️

 45. Er vild med molekyle parfumer og ville æælske at prøve denne skønne parfume

  Sommerhilsener
  Susanne

 46. Specielt navn til en parfume – håber den dufter bedre end navnet antyder 😉🍀

 47. Har lige duftet denne parfume og er blevet forelsket på stedet, krydser fingre da min pengepung aldrig vil tillade at jeg køber den 😊😊🍀🍀🍀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>