Vind et sæt selvforkælelse fra Jurlique

Sponsoreret (i samarbejde med Jurlique.dk)

Vind et sæt selvforkælelse fra Jurlique

Julen klinger ligeså stille af – også hos jer mon? Jeg ved, at jeg efter december, har brug for ro og dét at være god ved mig selv. Julen er ofte dejlig, mild og givende, men for nogen også fuld af skuffelser, misforståelser og smålighed.

Det skal renses væk med ro og selvforkælelse.

Derfor har jeg lavet denne giveaway til jer. Den giver ro med lavendel. Det er økologiske/biodynamiske Jurlique, der gerne vil forkæle een heldig Ibbyheart supporter/læser.

I kan vinde

Jurlique Calming shower gel

og Calming body lotion med lavendel (værdi kr 565).

Det eneste I skal gøre

Det eneste I skal gøre for at vinde dette selvforkælende, beroligende og skønne sæt fra Jurlique er;

 • skriv en kommentar, og fortæl hvorfor I har brug for RO
 • følg Ibbyheart på IG eller Facebook (eller begge)
 • at følge er ikke et krav for deltagelse
 • alle med dansk postadresse kan deltage
 • vinderen trækkes den 31.12.2017
 • pøjpøj

Jurliques kropspleje

En af mine yndlings kropspleje-serier, er fra Jurlique. Jeg kender dem alle, og er mest til Lavendel eller Citrus. I kan læse om hele kropspleje-serien hos Jurlique.dk.

Et gratis tip

Hvis julen har budt på skuffelser og smålighed, så bare tilgiv og se frem. Vi har dette liv – lige nu. Jeg synes, at vi skal få det bedste ud af det. Kys og husk selvforkælelse

fra Ibbe

113 Comments
 1. Med en hjerneskade kan de mange arrangementer i December som bestemt er hyggelige og jeg slet ikke vile undvære så kan der virkelig være brug for ro og selvforkælelse i januar. Så batterierne lige kan blive ladet op igen

 2. Åhhhh, jeg har bare så mange tanker om fremtiden – finder jeg nu et job, jeg virkelig brænder for? Hvis jeg så finder det, er jeg så også dygtig nok til det? Hvad med alle mine drømme, kommer de til at gå i opfyldelse? Så ja, jeg har brug for lidt ro i mit hoved og bare give tøjlerne fra mig og have tillid til universet ❤️🙏🏻❤️

  Og så elsker-elsker-ELSKER jeg bare lavendel, så det ville være fantastisk at indhylle mig i den skønne lavendelduft ❤️

 3. Jeg er introvert og jule mdr har været en udfordringe for mig i alle mulige henseender.
  I dag har jeg bare brug for ro før jeg skal på arbejde i morgen ❤️👼🏻 glædelig bag jul

 4. Efter nogle dejlige men meget hårde dage har jeg brug for ro både psysisk og fysisk fordi jeg er kronisk syg og venter på en levertransplantation, så selvom jeg nyder julen med min familie, synes jeg også den er drænende og jeg er helt færdig.

  Jeg håber du har haft en god jul med dine nære og får slappet lidt af nu.

 5. Jeg trænger til at blive renset efter årtiers skuffelse, især i julen.
  Men nu har jeg min egen lille familie, som jeg elsker og nyder at hygge med, men derfor dukker der alligevel altid nogle gamle følelser op til højtider..prøver at ryste det af mig 😍😍😍 glædelig jul til dig og manden med det skønne grin..

 6. Jeg har brug for at være rigtig god ved mig selv. Det har været jul med både sorg og glæde. Nu puster vi ud og ser frem af men gad godt finde helt ind til roen i mig selv. Glædelig jul lige på falderebet. Kh Pernille

 7. Efter er laaaaangt år på barsel med to børn under 5, udgivelse af en bog og opsigelse af dårligt job, trænger jeg gevaldigt til et 2018 med RO – og til at sniffe en masse lavendel 🙂

 8. ÅÅÅ jeg har været syg i 14 dage med hoste feber og så lige en jul oven i 🙂 så nu trænger min krop til fred og ro 🙂 ønsker dig en dejlig rolige ugen inden det nye år trænger sig på <3 <3

 9. Har set frem til den lille ferie og sørmer for ro og fred til at læse uden forstyrrelser og forpligtigelser og uden forventninget.
  Har brug for ro til at fungere i eget fortrukne tempo.🤞🎄

 10. Elsker lavendelduften. Har været meget stresset meget længe, så lidt afstressning med et dejlig lavendelbad vil da være et hit. 😊

 11. Efter alle juleforberedelserne, som jeg har hygget mig med, og julens sammenkomster har jeg brug for at få ro på, for uanset hvad, så bliver jeg altså altid stresset i julen, selv om jeg prøver at undgå det. 😀

 12. Jeg har brug for RO, så jeg kan lade op og være en god mor, kæreste, veninde og kollega 🤞🏼❤️🙏🏼✨

 13. Det er da en fornem luksus gave🍃🌸🍃
  RO har jeg brug for, p.g.a. Jeg skal om opereres først i januar, efter en fejloperation.
  Følger på Instagram.

 14. December måned har været virkelig stressende for mig og jeg har virkelig brug for ro nu, så jeg ville elske at vinde de skønne produkter. 🙏🏻💝

 15. Jeg har holdt jul med svigerfamilien hvor der nogle temmelig belastende elementer, så jeg har virkelig brug for for fred, ro og afslapning uden dumme og bedrevidende kommentarer. Godt at jeg ikke behøver at se dem igen lige foreløbigt.

 16. December har bare ikke været så hyggelig som den plejer. Der har været alt for meget stress, skænderier og tårer. Jeg trænger til ro nu hvis ikke det skal ende et sted ingen har lyst til. Jeg skal slappe af og sætte mig selv først.

 17. Jeg har en lille dreng, der er ved at få tænder, og ligger midt i en flytning. Lidt ro ville godt nok være rart. Bare 10 minutter.

 18. ✨ Jeg trænger til skøn og velduftende ro, fordi jeg har haft et travlt og stressende men også helt fantastisk liv det sidste halve år ✨ Jeg har fået job som mentor for en masse unge mennesker, som har det svært i livet, og det er simpelthen det bedste og mest givende arbejde overhovedet 💜 Men det er også benhårdt, jeg bruger mig selv utroligt meget og bliver ofte meget følelsesmæssigt berørt 💜 Så en lækker, beroligende forkælelse med min yndlingsduft lavendel ville være fantastisk ✨ Rigtig glædelig jul samt et fortryllende godt og lykkebringende nytår ✨💜🎉💜✨

 19. Når man trives bedst uden for store og for mange selskaber, kan december være en prøvelse for en introvert personlighed. Så jeg ser frem til mere ro. Lavendel er altid et godt bud på en virksom ro-agent. Sammen med et laaaangt varmt bad, naturligvis. Det er min daglige luksus. Og selvforkælelse.

 20. Selv med den dejligste familie, er det rart med en pause fra alt det sociale, og skifte det hele id med lidt ro ❤️

 21. Jeg har brug for ro, fordi jeg i går fik stress relateret pseudo attak. Julen er hyggelig, men også et kæmpe arbejde og jeg har lovet mig selv, at det ikke er mig, der skal holde den næste år 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😊😊😊

 22. Ro er altid en mangelvare i dagens samfund – og specielt i december, hvor gaveræset er på dit højeste. Sender en kærlig tanke til de, der står i butik disse dage, både lige op til jul, men så sandelig også i dagene lige efter, hvor bytte-marathonet starter.

 23. Jeg har brug for ro, og en succesoplevelse, fordi det bare har været den ene dårlige stressende dag efter den anden for tiden

 24. Min hjerne er lukket ned, magter ikke julestressen 😴 Jeg elsker julen, men efter skaden, holder jeg mest af hverdagen ❤️💞

 25. Luksus 🙂
  Jamen simpelhen fordi, jeg har en 2. Klasse og en 3. Klasse, og det har været december 🤣 Hold nu op, hvor var den sidste uge hård!! Hvorfor er det lige, Tinka blev sendt kl. 20.00!! Der skal de da sove 🙂 Til gengæld sidder jeg lige nu på det skønneste hotel på Tenerife, og her er masser ro ☀️😐 Og varme! Det er fantastisk!!

 26. Jeg har brug for ro, fordi 2017 har været et hårdt år med alt for meget uro og dødsfald i min tætte famile.

 27. Fordi jeg i mit arbejde som sygeplejerske arbejder med klienter med et misbrug – det er ofte kaotisk og uroligt, men jwg elsker det. Så når jeg har fri har krop og sjæl brug for ro for at samle ny energi til familie og job.

 28. Jeg er introvert og har ofte brug for ro og for at skærme mig lidt fra omverden. Jeg elsker min rolige hverdag herhjemme. Og efter en jul med mange gæster , og et lille bitte nyt barnebarn den 19/12 står den på fredelig sofahygge med min nye bog – Ilkas arv , som jeg fik i julegave. Der hvor jeg finder allermest ro og tryghed både når jeg trænger til ro i hovedet men også i sjælen er en god lang tyr i skoven , og ned langs vandet. Det er balsam for sjælen .

  En time for mig selv på badeværelset , hvor jeg forkæler mig selv med gode masker , creme og duftlys er ligeledes noget jeg gør når heg inke vil forstyrres ❤️

 29. Åh hvilken skøn giveaway ✨😍 jeg er vild med lavendel, har aldrig prøvet denne så det er vil på tide 🤩 jeg trænger i den grad til ro for ballancere lige på grænsen kan jeg godt mærke 🤔❤️ Knus og godt nytår til jer 🤗

 30. Efter en hektisk, men vellykket højtid med 7 julegæster i 3 døgn – ville Jurlique være min næste SÅ velkomne gæst 🙏🏻

 31. Ro, fordi mit hoved er fyldt med dumme ting – ting der suger min energi. Ro, fordi jeg nu skal tænke på min krop og være god ved den igen. Ro, fordi januar er mørk og lang og derfor er oplagt til at samle energi 💜❤️🧡💛💚

 32. Jeg har en sjælden form for muskelssvind der blandt andet gør at jeg har kroniske smerter og træthed. Så ovenpå julen, hvor kroppen og sindet har været på overarbejde, så trænger det hele i den grad til at komme helt ned i gear og slappe fuldstændig af 🙂 Godt nytår <3

 33. Jeg ville nyde de skønne produkter og være yderst taknemmelig. Jeg har desværre været igennem ALT for meget, på kort tid.Det er opslidende så ro og selvforkæelse ville være dejlig.❤

 34. har ikke holdt jul i år,alt var stille og roligt, ingen julemad, ingen mavekneb, god løbetur giver mig ro og tid til at tænke over livet:)

 35. Efter næsten 3 ugers sygdom og et kort visit på hospital er min hud tør og kedelig og den trænger, ligesom jeg til ro❤️❤️🙏🏼🙏🏼🤞🏻

 36. Fordi jeg har en meget dårlig ryg og her i december er der jo en masse man skal have lavet også selvom man har en ryg der er bare så øvirreterende så nu har jeg virkelig brug for me time og ro i min seng så ryggen kan komme sig, nå nej det gør den jo ikke.

 37. Efter en travl og hektisk december måned, trænger min krop til forkælelse 💫 En fantastisk præmie som vil være dejligt at vinde 🍀🙏

 38. Det har været helt skørt travlt på arbejde igennem de sidste 9 måneder – efter at firmaet blev overtaget af en amerikansk kæmpekoncern…
  Så skørt, at jeg har måtte kæmpe for at få lov til at holde juleferie. Derfor bruger jeg mine tiltrængte feriedage til at passe på mig selv og hygge med familien – i RO og med absolut ingen planer (andet end at komme ud i den friske luft mindst een gang om dagen)

 39. Kære Ibbe 💖 håber du/i har haft en dejlig jul 🎅 jeg trænger til ro i min krop fordi min mor igen igen svigter mig som hun har gjort hele mit 56 årige liv😞 igen vælger hun min søster som hun har været sammen med 7 gange i december frem for mig til en julefrokost hos os😞 men frem igen med tilgivelse 💖 knus til dig 💖 håber 2018 bliver et godt år💖

 40. Det ville være fantastisk at tage disse lækkerier med på Haslev, og give den hele armen med ro og selvfordybelse i 14 dage her i januar❤

 41. Jeg har faktisk haft en dejlig jul, og uden skuffelser..men har mange tanker og bekymringer om fremtiden, som fylder..og så kan min krop i højeste grad godt bruge lidt ro og afslapning, da der er mange skavanker i øjeblikket – dumme, uforklarlige smerter, eksem, en hysset hud osv

 42. Jeg er sygemeldt på 3 måned med stress og overbelastning, så der skal virkelig ikke særligt meget til, at det bliver for meget for mig. Jeg er hjemme hos mine forældre her i julen, hvor der er fuldt hus hver dag – jeg er velsignet med de 8 dejligste niecer og nevøer, og de hygger sig jo, men gamle moster bliver påvirket og hovedet fyldes hurtigt…

 43. Jeg trænger til fred og ro efter en hektisk december måned ☺
  Super skøn giveaway med en flot præmie ❤

 44. Det ville være skønt at slutte en hektisk julemåned af med så lækre produkter ❤️Hvem ville ikke elske det 🤞

 45. Nyder tiltrængt ro i nogle af disse dage fordi november og december har været spækket med arrangementer.

  Slapper bedst af herhjemme med min egen lille familie❤️

 46. Den vil jeg gerne vinde til min søster, hun lapper mig sammen, så nu må det vist være hendes tur til lidt omsorg fra mig ❤️

 47. Jeg er taknemlig for at have en forholdvis godt helbred, men kan godt have brug for ro og hvile efter en meget hektisk december, såvel på job som herhjemme. Tak fordi du deler så meget af dig selv og din evne til at se lyst på tingende selv i mørke studer og så kan jeg godt lide dine små videoråd, selvom jeg ikke selv bruger så meget andet en den daglige mascara og lidt læbestift. Godt nytår.

 48. Min jul har Heldigvis budt på store glæder, men desværre også sorg. Og jeg kunne virkelig godt bruge noget selvforkælelse til at få ro på tanker og følelser-og måske bedre nattesøvn. Og det sidste tror jeg faktisk godt, at Jurlique kan hjælpe med.

 49. Glædelig bagjul og nu snart et super godt nytår:-)
  Vores jul (min datter og jeg) har været stille og rolig sammen med alle vores dyr.
  Vi har ikke mere familie tilbage, jeg blev invalideret i en arbejdsulykke for 7 år siden, min datter fik kræft for 5 år siden og kæmper stadig.
  Jeg fik ødelagt kroppen og fik blandt andet rygmarvsskade og PTSD, så har i den grad brug for at finde små stunder med ro.
  Lavendel i Jurlique lyder jo bare perfekt og så et langt bad eller sågar et karbad, ahh!!
  Aften sene hilsner herfra og håber din jul var god og rolig:-)

 50. Tænker vi alle har brug for RO ind i mellem, selv om vi nogle gange har brug for at blive mindet om det i den travle hverdag 😘

 51. Jeg har haft et hektisk år med alt for megen sygdom, graviditet, barsel, manglende søvn, travlhed på jobbet osv. Jeg trænger derfor til selvforkælelse og ro (ibdet omfang det er muligt med et barn)! GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR! 🎄

 52. Jeg har ligesom dig brug for ro ovenpå en december der har budt på både eksaminer og flytning. Egentlig har der ikke været så meget jul, så bare dét at få lidt ro i kroppen vil være skønt ❤

 53. Jeg har haft håndværker i huset siden 21. december. Jeg er ved at få renoveret mit badeværelse :-O
  De er nu ved at være så langt at det ‘kun’ er filt og maling tilbage. Derefter skal den helt store rengøring igang, og så SKAL jeg have ro og afslapning. Godt jeg først skal starte arbejde d. 8. Glædelig bag(h)jul.

 54. Jeg har i den grad brug for ro efter min kræftoperation, som gik godt, men følgevirkningerne er er slemme. Mine ben er som blyklumper, huden er ekstrem tør, og ved hvor farligt det kan blive hvis jeg i afmagt kradser min hud til blods. Derfor har jeg brug for virkelig sunde og gode produkter i og efter badet, og Jurlique virker som et fantastisk mulighed jeg frygtelig gerne vil prøve.
  Venlig Hilsen og Godt Nytår
  Liselotte

 55. Jeg er halvsløj, tror jeg – har sovet omkring 14 timer i døgnet de sidste tre dage, så egentlig får jeg jo ro nok 😜 men det stresser mig fordi jeg er ved at skrive et stort universitetsprojekt inden vi går i gang m specialet. Jurliques skønne duft kan selvfølgelig ikke kurere hverken sygdom eller skrive min opgave, men give et skønt relaxpust i løbet af dagen, det kan de!
  God jul, Ibbe 🎄

 56. Wow. Har lige siddet og læst de andres kommentarer. Sikke du kan få folk til at melde ærligt ud – og hvor er der mange, der døjer m alvorlige sygdomme. Tænkte det var spøjst, du skrev at julen også kan byde på skuffelser og smålighed – men det gør den for nogle, og forståeligt nok, med den historie de fortæller. Føler mig lidt naiv at jeg aldrig har tænkt over at julen også kan indeholde de elementer.
  Nogle er heldige og på ferie. Det er lige præcis hvad man skal gøre. Kan du rejse m din ms, Ibbe? Synes ikke at jeg kan mindes at du har refereret til ferier?
  Jeg ønsker alle, der kæmper m sygdom, og dem m tossede familiemedlemmer der er bedst til at svigte eller fylde det meste; et velsignet og helsebringende 2018 😘

  1. tak for dine altid kloge og inderlige og gennemtænkte kommentarer – DU er en stor gave i mit netværk af søde læsere – tak og på årets første dag vil jeg sige, at jeg har som nytårsfortsæt at jeg vil svarer meget mere og bedre på alle jeres søde kommentarer. Godt nytår skønne Eva

 57. Jeg har brug for ro fordi jeg prøver på 2 år at blive gravid. Lider af stress og angst så min krop er udpint. Vi skal igang med fertillitets behandling men lægerne siger jeg skal have mere ro hvis jeg skal kunne holde på et barn og ikke aborterer af stress

 58. Jeg trænger til ro i hovedet og ro i kroppen efter et par hektiske måneder, ahh lavendel er en skøn duft. Lover at trække vejret dybt og nyde duften, hvis jeg er så mega heldig;)

 59. Et lækkert sæt, med en skøn duft! Elsker lavendelduft. Jeg har desværre en indre uro, – den kan de nok ikke hjælpe på, – men at forkæle sig selv med et dejligt bad, og lotion til kroppen er altid rart! 🙂 Godt nytår!

 60. Jeg har arbejdet denne jul, det har været hyggeligt, men det var også hårdt, så er helt flad, så ønsker lidt selvforkælelse💫💫godt nytår

 61. For mig har julen været fyldt med sociale sammenkomster med venner og med min kærestes familie. Jeg lader som regel op på at være blandt mennesker; men har også brug for at trække mig tilbage og bare være mig. Jeg skal gennem en større operation i januar – så har brug for at komme helt ned i gear og få ro på inden da.

 62. Ingen byttegaver eller skuffelser, men ro i sindet er altid tiltrængt. Jeg tænker at den skønne lavendelgave kunne give midlertidig ro og dæmpe spændingen mens jeg venter på at få min skønne hvalp hjem. KH Karin

 63. RO har jeg brug for dagligt – Jeg bliver hurtigt fyldt op, hvis der er mange mennesker. Jeg lader op igen ved at læse i en bog, sidde med en kop kaffe og lade tankerne flyve, måske en powernap, hvis jeg kan få lov til det af børnene, nusse med vores katte. Et varmt bad giver mig også ro…
  Glædelig jul til dig og dine – Må dit nytår være lykkebringende?!

 64. Jeg har haft (dejligt) travlt i hele december, holdt jul for familien og bonusfamilien. I dag er jeg endelig dumpet ned i sofaen og har timer alene til at få ladet op inden nytår. Ro sammen med Jurliques lavendelprodukter lyder som en fantastisk gave til min brugte krop og mit maste sind <3

 65. Jeg har brug for RO fordi jeg har to små drenge med krudt i rumpen, og den ene larmer mere end den anden – til gengæld varer det hele dagen 😉

 66. Jeg har lige som dig meget brug for ro, efter en lang, lidt for travl, men dejlig december måned.
  Sclerosen viser tænder, når jeg bliver stresset. Så glæder mig faktisk til hverdagen igen.❤️🤞😉

 67. Jeg har brug for ro fordi jeg sidder i eksamensræs på uni og ærlig talt godt kunne bruge en god omgang selvforkælelse og RO 😍

 68. Jeg arbejder alt for meget, men trives også bedst sådan. Men sommetider har jeg også bare brug for at have så meget ro om mig som muligt, hvor selvforkælelse er en klar prioritet for at skabe roen.

 69. Jeg har tidligere været sygemeldt med stress og startede igen op på arbejde i sommers og jeg kan mærke at jeg stadig skal passe på mig selv.

 70. Den giver meget glæde, mange smil og gode grin, men december måned tager også hårdt på mig. Jeg træner begrænsningens kunst, men den er bare en energisluger, så nu melder behovet for RO sig – og så i den grad! Godt nytår til alle!

 71. Jeg skal vinde fordi jeg har store problemer med mine ben efter kræftoperation i august i år. Huden klør som en vanvittig og jeg har fået at vide der endelig ikke må gå hul, da det kan skabe infektion, som jeg skal undgå. Derfor tror jeg at netop Jurlique ville virke beroligende på huden og hjælpe med at dæmpe hudkløen. Godt Nytår.

 72. Jeg prøver selv at skabe så meget RO som muligt i min hverdag som (single)mor. Med dreng nummer to på vej kan jeg næsten forudsige tempoet for 2018 – så meget desto vigtigere at skabe små breaks og ritualer, som giver mig ro på i en til tider travl hverdag som mor. Glæder er der masser af, men erfaringen siger mig også, at det er vigtigt at huske sig selv. De skønne produkter fra Jurlique ville i hvert fald være en luksuriøs påmindelse i hverdagen om lige at tage ‘fem’ til at forkæle MIG og få ro på 🙏

 73. Hej Heidi.

  Vi er nogen som ser frem til januar og hver dagen igen. Der er ingen krav i januar, ingen stress om gaver der skal købes og afleveres.

  Jeg elsker bare duften af lavendel, den minder mig om sol og sover.

  God nytår.

  Kh Heidi Myrup.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>