Vind veganske fyldige bryn og veganske lange vipper

DIVADERME GIVEAWAY MED TRE HELDIGE VINDERE

Den er god nok. I kan vinde disse tre veganske produkter venner. Og ja det ene af produkterne, er den der trylle-bryn-frækkert, som jeg brugte på Jan the man (i en video på FB)…

VIND:

En Fiber Wings Mascara kr 219, En Lash Extender kr 249 og En  Brow Extender Ash Blonde (den lyse*) kr 249. (Ønsker vinderne en *anden farve Brow Extender, så får de det 🙂
3 vindere af dette sæt til en værdi af 717 k. vejl – jeg gentager lige, der er tre sæt i spil og dermed
3 VINDERE…

Divaderme er vegansk, og det er en af grundene til, at jeg er fan. Jeg er stadig vild med Brow Extender, og mascara og lash extender giver de flotteste lange vipper – og tætte. Det kræver øvelse at få skabt de lange og tætte vipper, men det er muligt med Fiber Wings Mascara og Lash Extender.

Det eneste I skal gøre for at få et lod i puljen til denne magiske giveaway er;

 • følg gerne Ibbyheart på Facebook – samt Divaderme (hvis I har en FBprofil)
 • skriv en kommentar om bryn og/eller øjenvipper

Alle med dansk postadresse kan deltage. I må gerne dele denne giveaway i Jeres netværk, hvis I har lyst og tid til det. Det vil være så dejligt. Det er dog ikke en betingelse for deltagelse. Nederst i dette indlæg er der et FB-ikon, hvis I har lyst må I gerne LIKE. Det vil også være superdejligt – for mig – for bloggen – og for Jer (så jeg kan blive ved med at forkæle Jer med disse overdådige giveaways…).

Jan the wingman trækker tre heldige vindere den 14.juli 2016. Vinderne bliver offentliggjort herinde – og på min FB-side.

Held og lykke til hver og en af Jer. Stort knus fra Ibbe.

(Der er en video på FB, hvor jeg viser produkterne i brug.)

 

 

 

165 Comments
  1. “skriv en kommentar om bryn og/eller øjenvipper” husk Jenni ❤️❤️❤️🏋🏾

   1. Jeg ville elske den til vipperne. Mine er ikke så lange og fyldige syntes jeg.
    Håber jeg er en af de heldige vindere.
    😍😘👏🇩🇰❤️

  2. God morgen 😃 solen skinner 😎😎
   Kunne rigtig godt 👍 tænke mig at prøve Divaderme mascara 😉 har prøvet øjenbryn fylderne hos min frisør 💇 fantastisk som det ændrer øjenomgivelserne 😃😊😄 rigtig god weekend til alle

  3. Hvor er de fine . Dem vil jeg rigtig gerne vinde. ❤️😊 Har ikke meget bryn og mange vipper ,så det ville være spændende at kunne prøve det. 😜

  4. Jeg har næsten ingen vipper, og usynlig øjenbryn. Så ville være den skønneste præmie, og få rettet lidt op på mangler.

 1. Godmorgen Ib.
  Sikke en lækker forkælelse det ville være at få flotte fyldige bryn, og tætte lange giraf vipper. Held og lykke til alle. Knus fra V.

 2. Sikke en dejlig giveaway, det kunne være så fantastisk og få lange fyldige vipper og mere fyld på øjenbrynene❤️
  Håber at jeg er den heldige😊

 3. Vi bliver så forkælede af dig.
  Sikken smuk sommer vi kan gå i møde med lange tætte dådyr vipper.

 4. Smukke ørestikker, du er heldig, at starte dagen med en gave fra Jan.
  Jeg er vild med dit hårbånd, det er god stil.
  Mine bryn er begyndt at blive lidt grå og tynde.
  👁Vipperne er også lidt sparsomme.😊Ha’ en god dag.

 5. Det kunne være fedt at vinde disse 3 lækre produkter.
  Jeg er blond af natur, så både mine vipper og bryn er lyse.
  Det vil være en drøm at få sådanne flotte Bambi vipper og flotte mørke bryn🙏🙏🙏

 6. Hej. Lækker GAW. 😍🍀
  Mine bryn og øjenvipper, trænger virkelig til hjælp. Dette vil jo være perfekt førstehjælp, til mine trætte bryn og vipper. Også et vegansk produkt, meget interessant. Er selv ved at prøve at leve så økologisk som muligt, set næste skidt ville jo være oplagt at gå vegansk. ❤️❤️

 7. Jamen altså, sikke forkælet vores bryn og øjenvipper kan blive 🤗😀 Hvis altså man er så heldig at vinde 🍀🍀🍀 Ønsker alle en fantastisk sommer ☀️☀️☀️🇩🇰

 8. Så fandt jeg vist ud af at kommentere her også 😉 De lækre produkter vil være kærkomne på mine vipper, der hverken er særlig lange eller tætte fra naturens side – jeg håber og krydser 🍀😇☀️👏🏻💕

 9. Ville da skønt at kunne blive så lækker med “nye” bryn og vipper <3 <3

 10. Fed præmie! Jeg har elsket det mærke til netop at farve mine bryn med, siden du anbefalede det, så jeg håber at vinde! God weekend!

 11. ej hvor er det fedt – det kunne være lækkert at prøve til mine korte vipper og bryn 🙂

  ønsker dig en super fantastisk dag 🙂

  K.H Pia

 12. Hvor er det bare en lækker præmie! Krydser virkelig fingre. Det ville være så lækkert med lidt førstehjælp til brynene. Jeg bliver aldrig tilfreds med mine, især det ene makker aldrig ret ☺️

 13. Skøn gave at vinde. Har ikke selv så lange vipper så det ville være sendt fra himmelen med lidt hjælp. Den til bryn vil jeg forære min mor som godt kunne bruge lidt assistance der (og som tilfældigvis har fødselsdag d. 14 juli).

 14. Ville elske hvis det kunne bryn til at syne mere, for mange års plukkeri betyder desværre at jeg ikke længere har de flotte brede bryn som jeg havde som purung

 15. Jeg ville så gerne vinde det. Efter skrap medicin er mine øjenvipper næsten usynlige og meget og mine øjenbryn kunne også godt bruge lidt kærlighed <3

 16. Mine vipper og bryn kan bruge al den hjælp de kan få for extra fylde mm. 😍 Sikke en lækker give-away ☀️ Go’ weekend!

 17. Whauu endnu en fed konkurrence ❤️ Er så forelsket i Divaerne s produkter, har set gode resultater på deres produkter ,vil så gerne prøve dem . Og kunne se det virkede på Jan 😜 Krydser finger 🍀🍀🍀

 18. Mine vipper er sgu lidt triste. De mangler fylde og wow faktor. Og mine bryn kunne sgu også godt trænge til en overhaling. Kort sagt: jeg krydser xxx

 19. Åh ja tak den kunne være dejligt at vinde 🙂 jeg syntes altid jeg slås med mascara. Jeg har masser af vipper men de har ikke har ingen længde. Skøn konkurrence 🙂

 20. Uhh mine vipper kunne godt bruge noget wauw look for de er godt nok triste at se på

 21. Det mærke kender jeg ikke,men min helsekost forretning forhandler det. Vinder jeg ikke “bambi-øjne” sættet,skal jeg altså have det købt

 22. Synes det er så flot med fyldige øjenbryn samt lange vipper, så behøver man ikke anden make-up, for at få et mere markeret look – krydser fingrene 🙂

 23. Flot præmie 😊
  Jeg har altid tidligere været ret tilfreds med mine vipper, men nu begynder de at være en hel del mindre imponerende desværre.. Og mine bryn er et evigt issue for mig…de er for tynde, forkert formede, uens…øv😕 Det ville være skønt med lidt hjælpemidler til at rette op på sagerne, og ekstra bonus at de er veganske! 😊

 24. Ville være skønt at vinde sådan et sæt, har tynde hår og ret så lyse på mine øjen vipper så det ville hjælpe mig meget til at se frisk ud ☺️

 25. Jeg er lige kommet hjem fra ferie i Italien og må have glemt mine øjenbryn dernede,for de er nærmest ikke eksisterende efter 14 dage i solen 🙁
  Så krydser fingre for at min efterlysning virker og at de bliver sendt tilbage til mig 🙂
  Dejlig dag til jer
  Knus

 26. Jeg kunne især godt bruge lidt fyldigere bryn. Sikke en fantastisk konkurrence jeg min bryn samt vipper krydser fingre☺️❤️🍀

 27. Jeg elsker lange øjenvipper og smukke bryn. Jeg er fra naturens side født med ret lange øjenvipper, men ville rigtig gerne prøve divaderm for at se hvilken forskel den kunne gøre 😍
  Ha’ en vidunderlig dejlig dag 😘

 28. Jeg er meget lys og savner “farve” i ansigtet. Ja, jeg går med makeup, men gør jeg det ikke en søndag, er jeg nærmest helt gennemsigtig. Så lidt fyldigere bryn og vipper, ville være dejligt til at indramme ansigtet de dage, hvor jeg ikke orker at finde den helt store palette frem.

 29. Ville være så dejligt at prøve om jeg kunne få mine øjenbryn tilbage. De er ikke så kraftige og fyldige mere ( nok alderen der trykker ☺️)så ville rigtig gerne prøve denne Jan the man makeup 😉 Det så ud til at virke. Vipperne kunne også godt se bedre ud så følger spændt med i denne super give away.

 30. Jeg bruger næsten ingen make-up, men en mascara har jeg virkelig svært ved at undvære! For snart halvanden år siden tog vi en kæmpe omlægning i vores madvaner og spiser stort set ikke kød Idag – en vegansk mascara ville da være prikken over i’et og endnu et skridt den “rigtige vej” <3

 31. Sikke da en dejlig giveaway!
  Jeg er altid på udkig efter en ny mascara, der giver endnu fyldigere og længere vipper. Jeg ville elske at prøve disse produkter.

 32. Hvem vil ikke gerne have smukke bryn og vipper, og så endda veganske. Win/Win. 💚

 33. flot konkurrence 😍den er super skøn! 😍Hvis man ik prøver lykken, vinder man jo aldrig. Smider lige et lod i puljen. Kunne godt tænke mig det til øjenvipperne☝🏽

 34. Åhr, en lækker præmie, Ibbe! Kender ikke mærket, men ELSKEDE den video, og der fik du mig fuldstændig solgt på det, så havde egentlig planer om at spare op til sådan en, men på dagpenge går sådan noget jo lidt trægt, så krydser mine fede, gravide fingre for, at jeg er heldig denne gang 😀

  Jeg opdagede først det vidunderlige i opregnede bryn for et års tid siden, og nøj, hvor det gør en forskel på, om jeg ligner et menneske eller en zombie, ikke mindst fordi jeg er så bleg, at jeg kunne være Ulrik Wilbeks uægte datter 😉
  Som det er nu, bruger jeg bare øjenskygge, men tror måske, den her vil gøre det bedre 😉

 35. Skønt med produkter, der er veganske OG ligeså godt som dem, der ikke er. Om det så er til bryn, vipper eller noget helt tredje.

 36. Jeg har kæmpet så længe for at få bryn jeg værdsætter. Jeg er gået fra nærmest ingen bryn der bare var en lige streg, til bryn jeg elsker når de tegnes op. Disse produkter ville kun gøre mine bryn endnu mere lækre! Og som veganer kan jeg ikke andet end elske at det er veganske produkter der er på højkant. Skøn konkurrence!
  Og desuden mangler jeg en ny mascra der giver mig lækre vipper. Dette er lige hvad jeg har brug for altså 😀

 37. Jeg ville elske at vinde dette sæt. Jeg vil give øjenbryn pennen videre til min veninde, som pludselig har mistet næsten alle bryn. Så din skønne video med Jan, så ved jo at det virker :O)

 38. Både mine bryn og vipper
  om noget mere fylde tigger
  Især mine hullede bryn
  er ikke et særlig kønt syn
  Hvis jeg denne giveaway vandt
  ville mit ansigt få noget mere kant

  😉

 39. Wiiiii fuldstændig fantastisk 😍😍
  Vil elske at få smukke fyldige vipper🙏🏻🙏🏻
  Krydser fingrer🍀🍀

 40. Kunne godt bruge noget hjælp til fantastisk smukke øjenbryn og vipper 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  God weekend
  Kh Bettina 😘

 41. Er rødhåret så vipper og bryn er en kæmpe udfordring for mig hver dag 💜 kunne godt bruge noget godt grej👍

 42. Det er vidt et produkt der vil være perfekt til mine meget tynde og lyse vipper, vil elske at de kunne få noget fylde😍

 43. Ville være skønt at vinde så kunne de 3 vippebryn måske slutte deres kamp om hvilken vej de vil stritte. Et sæt bambivipper er klart drømmen. Dejlig dag til dig & skøn weekend😀😉

 44. Har købt mig fattig i bryn produkter og Brow Extender er blevet min trofaste ven, efter en omgang kemo i 2012. FANTASTISK produkt!!!
  Kender ikke den til vipper, men er sikker på at den er lige så skøn 🙂

 45. Årh for en drømmegiveaway – for min er vipperne det allervigtigste i min makeup og de kan nærmest ikke få for meget opmærksomhed 😉 Sku’ jeg blive en af de heldige, er jeg til den mørkeste farve da mine vipper er sorte fra naturens side 😊

 46. Jeg har lige fået plukket øjenbryn og synes altid det ser lidt mærkeligt ud 🙂

 47. Hej lækker diva 💃🏼
  Åhhhh yes vil elske at vinde den super skønne giveaway
  Elsker lange vipper og smukke bryn 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😍 krydser alt jeg kan
  Vidunderlig weekend til dig
  Møs fra mig 💋

 48. Hej
  Jeg synes mine vipper er blevet meget tynde på det ene øje og mine brun er ikke så heldige, da jeg som yng ikke var så god til at plukke dem

 49. Jaaaaa
  Jeg har prøvet kokosolie mm… Har lyse vipper og nærmest ingen bryn uden øjenskygge i. Og så elsker jeg vegansk. Li som Mirenesse.
  Elsker dine giveaways og håber jeg en dag bliver den heldige <3

 50. Både mine bryn og vipper trænger til en kærlig omgang. Mine bryn er tynde og mine vipper er spredte og “fælder” en del, så de er også tynde, så vil være skønt at få styr på og se om disse produkter kan hjælpe, så ved jeg hvilke jeg skal købe i fremtiden😊

 51. Jeg har tidligere fået gode råd, omkring produkter til en som jeg der er ret allergisk. Jeg er blevet rigtig glad for mine idun produkter og er klar til at prøve flere nye spændende produkter. Derfor ønsker jeg at vinde denne gang 😉

 52. Min smukke datter er sprunget ud som veganer for et halvt år siden, og sådan et sæt vil give meget høje og glade teenageråb, for hun vil så gerne have kraftigere bryn og vipper. Især de lyse bryn, som ikke er så tydelige, irriterer hende dagligt. Men hun går ikke på kompromis; alt hendes makeup som ikke var vegansk, er smidt ud, så nu mangler hun jo en del, som må indkøbes hen af vejen. Eller, hvor ville det være skønt at være een af de heldige. Jan, find mig 😊

 53. Spændende giveaway – og med fyldige vipper og flotte bryn føler man sig bare rigtig godt tilpas 😀

 54. Super fed præmie. Jeg elsker at gøre noget ud af mine vipper og bryn – særligt når jeg skal i byen. Det understreger virkelig et festligt look

 55. Åhh hvor lækkert❤️ Ville være skønt at prøve det til mine bryn og vipper 😊❤️

 56. Jeg elsker Divaderme. Kan ikke gå ud den at have fyldt mine bryn og den er virkelig super god 🙌🏻
  Har prøvet fibre til vipper, men jeg synes det var lidt svært og jeg fik dem tit ind i mine øjne, så at de har lavet en mascara, lyder skønt. Vil mægtigt gerne prøve den.
  Men én ting er sikkert. Når du har prøvet Divaderme brow extender så er du hooked 😉❤️

 57. Mine bryn og vipper trænger til “en ordentlig én på sinkadusen” 🙂 De er sparsomme, korte og næsten farveløse :'( Vil være dejligt at kunne tilbyde dem lidt lækre produkter og skabe de bedste betingelser for vækst 🙂

 58. Jeg har nået en alder, hvor der bliver mindre bryn og vipper 😝 Hårene flytter i stedet rundt i ansigtet og dukker op på de mærkeligste og mest irriterende steder 😤😳 så det kunne være så dejligt med lidt hjælp 👍🏼😂

 59. Ville elske at vinde dette lækre sæt, da jeg har en stofskifte sygdom som gør at jeg har mistet meget af mine bryn og vipper…..😢så det ville være skønt 🍀👍💖😃

 60. Mine vipper kunne virkelig godt bruge noget førstehjælp, de er så små og skrøbelige at jeg ikke længere kan bruge mascara, fordi de simpelthen falder af når jeg skal fjerne det igen. Så jeg krydser fingre:-)

 61. Er pjattet med lange fyldige vipper, i hvert fald når det ikke er sådan nogle plastikagtige, edderkoppebens lignende kunstige vipper… Og lækre bryn, gør bare en kæmpe forskel 🙂

 62. Har brugt den til brynene en tid, men den er desværre sluppet op og pengene er det ikke til en ny.. Vil sige den er fantastisk! Aldrig har det været så nemt at fixe brynene, det tager maks 2 min, og så er de “on fleek” 😄
  Mine fingre, arme og ben er krydsede! Det ville være SÅ fedt at vinde så lækre produkter!

 63. Vil suuupergerne vinde. Har lyse bryn og mørkeblond hår, så jeg er altid nødt til at farve dem!

 64. Ville være lækkert at vinde, mine bryn er lyse og trænger til et boozt og vipperne er korte og ikke særlig flatterende – den magiske giveaway må kunne hjælpe på dette 😀

 65. Er nået en alder, hvor bryn og vipper kunne trænge til fyld, længde og farve. Så denne give away må da prøves.

 66. Har købt nye briller, så det ville da være fantastisk også at få opgraderet bryn og vipper 🤓😎🤓

 67. Kender godt Divaderme til øjnbryn og den er god, har ikke prøvet til vipper – vil meget gerne vinde.

 68. Jeg er så meget med. Fordi mine vipper er på kur,en sk. “ikke plukke kur”, og venter på at få mere muller (ja hår er det vel teknisk set, men de må gerne vokse er ideen). Så den her slags hjælp på vejen ville være yderst velkomment! 🙂 Og jeg har heller ikke de tætteste og tykkeste øjenvipper heller så fibermaskara-oh yes, det ville være så pænt at flirte resten af sommeren med bambi vipper!

  Spændende at være med!

 69. Wow en dejlig konkurrence.
  Hvor er I gode til at forkæle os følgere. 🌺🌸
  Kunne virkelig godt tænke mig at prøve den til vipper💚💙💜

 70. Ønsker mig fyldige vipper og mere bryn..,. Måske jeg en dag skal “låne” dig Ibber til en Update gennem de sidste 30 år 😂😂😂

 71. Jeg ville elske at have lange og fyldige vipper, som jeg plejer at sige “uden mascara har jeg griseøjne ” – griner <3 er hoppet ind til Divaderme og har liket <3

 72. Vil gerne vinde dem da jeg er rødhåret og derfor har meget lyse vipper og bryn 🙂 <3

 73. Mine bryn har fra naturens side et par “huller”, så ville elske at kunne skjule det og få flotte bryn. 🙂

 74. Mine bryn og vipper er blevet meget sparsomme, efter jeg mistede både hår, bryn, vipper og negle, i forbindelse med fæl medicinsk behandling.

  Det hele er jo kommet igen, men bare ganske tynde, sparsomme og skrøbelige. Så jeg vil vildt gerne prøve de skønne produkter.

  Tænk nu hvis….. 🙂

 75. Mine bryn kunne virkelig godt trænge til en omgang lækker forkælelse – har sådanne trælse “huller”, som er svære at få gjort usynlige…

 76. jeg ønsker mig fyldige øjnvipper og mine bryn er pletvis uden hår, så jeg drømmer om den gevinst – please please

 77. Uhh! Måske dette lækre sæt fra Divaderma, ville være perfekt til at fæstne mine små fine vipper i øjenkrogene? Jeg er desværre også en af dem der har skamplukket mine øjenbryn i mine teenageår – Det var jo “I og Åhhh” så moderne. Men noget jeg fortryder i den grad i dag! Derfor trænger mine øjenbryn også et produkt der er med til at gør dem fyldige og flotte 🙂

 78. Jeg har altid haft rimeligt lange vipper fra naturens side.
  Men på det sidste er de blevet slidte og knap så lange.
  Så vil rigtig gerne vinde den lækre præmie 🍀😉

 79. Det må lige være noget for mine , næsten usynlige bryn . Har læst meget interesseret om det . Men ikke fået mig taget sammen til at købe den . Jeg krydser hvad der krydses kan 👍🏼👍🏼👍🏼

 80. Mine bryn er simpelthen så lyse. Har ledt efter noget som kan give den lidt farve. Ville være fedt at vinde

 81. Har lige været til en omgang hårfjerning med voks og fik at vide, at mine bryn står alt for højt op, de skal vokse så de kan “trækkes” ned, hmm måske kan en brow extender hjælpe visuelt? Og lange vipper ønsker jeg altid.

 82. Ih, det lyder som en skøn præmie. Mine bryn blev ødelagt for 20 år siden, da det var HELT vildt smart at bruge et barberblad til at udrydde så godt som hele brynet. Siden da er der bare ikke vokset noget ud igen. Og vipperne kunne absolut også trænge til lidt TLC!

 83. Divaderme er vegansk, derfor vil jeg meget gerne kaste et lod i puljen efter disse gode produkter … håber lykkens gudinde rammer mig og spændende om det får mine bryn til at se mere fyldige ud … jeg er så heldig at have et ar lige midt i det ene bryn så kunne være rart med lidt at trylle med

 84. Både mine bryn og vipper er tæt på ikke-eksisterende, så gad godt vinde dette i håb om, det kan hjælpe.

 85. Smukke øjenvipper er simpelhen bar noget af det flotteste – vil elske at forkæle min dejlige hustru 🙂

 86. Det er så pudsigt, for 2 år siden, kunne jeg aldrig have drømt om at få lavet noget ved bryn og vipper, og nu er alle enten på vippeserum eller falske vipper, og jeg begynder at overveje, om det er noget for mig! First mover har jeg aldrig været!!!
  Men sjovt at følge, hvordan en trend udvikler sig og bliver allemandseje.
  KH Anne W.

 87. Jeg har nu altid gerne ville prøve nogle af de dersens ting til vipperne, tror bare det er super. Jeg har altid lidt svært ved mascara og sådan, men mon ikke det vil virke perfekt? Jeg er nu også godt nok hevet lidt ind med hele det der veganske noget, det lyder noget så godt.

 88. 😳😜😍 åh kunne være fedt at vinde.. 👅💦 har de mest dødsyge korte vipper 👀 krydser fingre!! 🙏🙏🙏🙏

 89. Mine bryn er så irriterende lyse så kunne være skønt med en god mascara og følger selvfølgelig 🙂

 90. Jeg er så heldig at have lange buede vipper fra naturens hånd, så tænker at de ville bliver ekstra flotte. Til gengæld ejer jeg så kun halve øjenbryn, hårerne er meget sparsomme fra ca midten og ud. Jeg er derfor nødt til at tegne dem op. Så krydser krampagtigt fingre 🙂

 91. 🍃🌺Vil rigtig gerne være den heldige vinder af de lækre produkter da hverken mine bryn eller vipper er noget at skrive hjem om Så jeg krydser alt hvad krydses kan 🍃🌺🍃

 92. Et smukt øjenbryn er fantastisk og det er øjenbryn der giver ansigtet karakter. Jeg har selv været lidt for hård med pincetten i mine yngre dage og kæmper nu for at få bare en smule fylde i brynene. Rigtig dejlig sommer

 93. Lækker giveaway!! Elsker at forkæle mig selv, og mine bryn og vipper har ikke været i førsteprioritet på det sidste. Derfor er det virkelig noget de godt kunne trænge til 🙂

  Erica Schou // schouerica@gmail.com

 94. Tætte lange vipper er en ønskedrøm, mine er bare korte og lige. Min mor kan vende alt til noget positivt, så hun synes de er fine lidt ligesom en kasket…hmm jeg kunne godt ønske meget noget mere og især fine buer.

 95. Jeg har super lyse bryn og vipper, så det ville være vildt lækkert at få lidt ekstra til at få dem til at poppe <3

 96. Uden vipper og bryn
  Er man et sølle syn.
  Men Divaderme hjælper mig
  Og så bliver jeg en steg❤️❤️❤️

 97. Øjenbryn er jo et stort og vigtigt emne når det kommer til at gøre sig lækker! Da jeg var ung (sådan rigtig ung) synes jeg mine var for store og for mørke til resten af mig. Så lærte jeg at trimme dem lidt og holdt op med at farve mit hår lysere. Så passede de ligesom bedre ind og jeg blev helt glad for dem. Da det ovenikøbet blev moderne med fyldige bryn blev det jo ikke dårligere. Efter jeg begyndte at lege makeup i en alder af 31 synes jeg det var flot med knivskarpe øjenbryn men kunne aldrig få det til at virke på mig selv. Det blev for voldsomt igen. Men så fandt jeg en mascare agtig øjenbryns pen fra Gosh som gav dem den smule definition de godt kan bruge når man har resten af ansigtet fuld af makeup. Mine vipper er til gengæld lidt lysebrune og ikke ret lange så det ville være skønt med lidt hjælp i den retning.

  Tidligere i år besluttede jeg mig for ikke at købe flere makeup produkter, der er testet på dyr, så en vegansk linie passer lige ind i mit nye fortsæt!

 98. Mine halve bryn er så besværlige hvad angår ordentlige bryn-produkter. Jeg føler, at jeg har prøvet alt men endnu ikke fundet det rigtige produkt endnu, så det ville være fantastisk at få lov til at prøve Divaderme 🙂

 99. Jeg vil så gerne ha fyldigere bryn og vipper.
  Brynene blev skamplukket i teenage årene og er derefter aldrig heeeelt vokset så meget ud igen, som jeg ville ønske

 100. Det er da så meget den her give-away, jeg skal have et lod i! Trænger til ny (sund) mascara, og så har jeg længe leget med tanken om at peppe mine bryn lidt op, men har ikke turde kaste mig ud i det endnu. Gaven vil være som sendt fra himlen. 😉

 101. Sikke en lækker præmie 🙂
  Mine vipper kunne i den grad bruge lidt kærlig pleje, og brynene faktisk også.
  Jeg krydser fingre. :-*

 102. Jeg følger selvfølgelig dig i forvejen og nu også Divaderme!

  Skøn skøn præmie. Jeg elsker veganske produkter og jeg har virkelig brug for at forlænge og tætne mine vipper, så jeg håber jeg vinder!

 103. Lige noget for mig med lyse bryn og ikke så lange vipper, som man kunne ønske sig.
  Øjenbryn giver jo karakter og frisker ligesom op i hele ansigtet.:-D Krydser fingre og sender en regnvejrshilsen med masser af læbestift og tonsvis af mascara smil til alle:-D

 104. Skøn præmie!
  Jeg har altid ønsket mig længere øjenvipper, så det ville virkelig være fedt at vinde. 🙂

 105. Jeg har vist jordens medst kedelige gennemsigtige bryn og vipper, så jeg ville blive SÅ glad hvis jeg får chancen til at prøve så lækker en gevinst

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>