Vinderen af Begynderyogabogen

Picture Når man er sådan en Oprah-type, som jeg er, en der har lyst til at dele dét jeg har, det jeg ejer, det jeg har lært og den jeg er, med mange, gør det mig så ærgelig at alle deltagere i denne giveaway ikke kan vinde en bog. Det kan desværre ikke lade sig gøre.

Der er blot en vinder. Jan trak hende, da han kom hjem fra job.

Vinderen blev Christina Aros. Stort tillykke til Christina, der har en inspirerende og givende bog i vente. Når den lander i dine hænder Christina, vil jeg anbefale dig at bruge den som opslagsbog i starten. Spring lidt rundt i den, læs små bidder, find skønne billeder der giver dig lyst til en tur på gulvet i en lækker stilling. Giv los. Giv slip. Læs med. Smag på hendes viden og hendes lyst til at give dig en god oplevelse med bogen.

Forfatteren er på ferie lige nu. Hun kommer hjem i næste uge, hvor hun vil signerer bogen, og forlaget vil sende den afsted til den heldige vinder.

Til alle jer, der ikke vandt; lån bogen på biblioteket, eller køb den, for pokker, til jer selv. 
Forkæl jer selv, og lad den blive en ven, en ven du “taler” med hver dag. Kig i den, læs i den, se billeder. Ånd yoga – yoga og ånd. 

Jeg bruger min bog HVER dag, og jeg lærer noget nyt – om mig selv, hver dag, ved at læse Karen Pallisgaards ord og mærke hendes ægte DRIVE. Hendes passion om at vi skal yogaficerer vores hverdag gror på mig. Det giver mening.

Slutteligt vil jeg sige tak for jeres store interesse for denne bog.
Jeg er så taknemmelig.
Det giver mig lyst til at dele meget mere om yoga med jer.
Det kommer på MS bloggen snart !!! …

I bogen skriver Karen Pallisgaard følgende:
“Jeg er ikke fan af rigide regler og dømmende diæter, i hvert fald ikke nogen, der skal forestille at passe til alle på alle tidspunkter. Jeg lever ikke fast efter nogen som helst regler, når det kommer til kost, men har alligevel haft glæde af at lære ayurveda at kende og har med dens simple tips tit kunnet tage en forkølelse i opløbet, få fin fordøjelse eller komme af med væskeophobninger”.

Kan i ikke godt forstå man ikke kan andet end at elske hende og denne bog? 

I bogen står også dette citat:
“Little by little a little becomes a lot” Ordsprog fra Tanzania –
og med dette vil jeg ønske jer alle en dejlig mandag med linket til denne øvelse på Karens blog.

WE can do it. 
Tillykke endnu engang til Christina Aros – send mig din postadresse via mail (heidiankersen@gmail.com) – så kommer bogen dig i hænde asap.

Tak til Forlaget Rosinante (Pretty Ink) for at gøre denne giveaway mulig. 
Jeg har ingen indtægt ved denne giveaway. Der er ingen sponsorerede links i dette indlæg.

Bogen kan bestilles lige HER

#begynderyogabogen
#begynderyogabloggen

2 Comments
 1. Wiiiiii hvor er jeg heldig og taknemmelig
  Glæder mig vildt meget til ny inspiration
  Tusind tak ❤️

 2. Jubiiii tillykke

  Det man siger er man selv 🙂

  Man får det man sender ud …

  Christina din gode karma kommer efter dig ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>