Vinderen af GOODIbbag 2020 05′

Reklame

Vinderen af 05′ 2020 GoodIbbag

Med munden fuld af hvederester (dagen efter efter) har vi fundet en vinder.

Jeg har elsket at læse jeres drømme og ønsker for EFTER CORONA-tiden. Jeg ønsker af hele mit hjerte, at jeres bønner og ønsker bliver hørt/opfyldt. De fleste af jer ønskede blot at kramme og gjorde ønsket om at VINDE i LOTTO til skamme – I ville bare kramme. Det er da smukt…

Vinderen blev;

L.N (vinderen er blevet kontaktet med en mail)

Hjertelig tillykke kære L.N.

L.N. skrev:

“Glæder mig allermest til at se min mor igen, som er syg. Uden sammenligning. 

Og så glæder jeg mig til at kunne tænke og bevæge mig normalt igen. Alt det spritten, vasken og angsten for at blive smittet eller (værre endnu) bringe smitten videre til andre er så massiv en påvirkning af negativ karakter, at jeg ser frem til at det er overstået.”

Send mig din adresse asap, og jeg skal sørge for, at pakken finder dig. Du skal i een besked sende mig flg;

fulde navn, adresse, by incl postnummer, mobilnr og mailadresse.

Tak til jer alle der deltog. Jeg elsker at kunne forkæle jer. L.N kan glæde sig til en overdådig pakke.

Knus fra Ibbe

PS: der er mere end det viste på billedet i pakken. Kære L.N. nyd pakken og spørg endelig, hvis der er produkter, der skal forklares <3

10 Comments
  1. Hej Ib. Kan du anbefale en god vandfast solcreme til ansigtet der ikke svider i øjnene. Den skal være minimum faktor 30. Har prøvet nogle af de billige, og de går enten i øjnene eller fnulrer på huden.

  2. Tusind tak, det er jeg glad for!! Jeg har netop sendt dig en mail😊 Glæder mig til at se min mor igen, så skal hun forkæles med mange af lækkerierne fra denne pakke (Jurlique cremen hapser jeg dog nok😉, elsker Jurlique). Endnu en gang, stort TAK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.