Vinderne af Avène vintergoodies

Annonce i samarbejde med Avène,

-der sender produkterne til jer

Vinderne af Avène vintergoodies

Så fik Jan midt i konens host og snot trukket tre vindere; en vinder herinde og to vindere på Instagram. Der var så mange der deltog, så han skulle have arbejdeshandskerne på, og han elsker det – heldigvis for mig – og jer.

Vinderen herinde blev;

Ruth Christiansen

Vinderne på Instagram blev;

Signewiejacobsen

Dengladekagekone

Stor tillykke fra os herhjemme <3

Avène vintergoodies

Der er vintergoodies fra Avène på vej til jer tre. Det eneste I skal gøre er;

send mig jeres postadresse samt mobilnr asap til heidiankersen@gmail.com (I kan også sende mig jeres beskeder i Messenger eller på IG).

Jeg sidder her med snot, og er så glad for at jeg har Avène cold cream læbebalsam til min næse og mund. Åh, den vil I elske – og bodycremen – åh åh, så skøn. For ikke at tale om håndcremen og den fine bade-sag.

Tak til alle der deltog. Husk I kan købe Avène på udvalgte apoteker i Danmark. I ved, at jeg selv spottede bodycremen, da jeg hentede mine drugs på et apotek i Amagercentret.

Møs og atju og juhu

fra Ibbe

3 Comments
  1. Kender du Hydrance Rich fra Avene? Min hud er endnu mere tør end normal, og ser meget tynd ud. Hvis man kan beskrive en hud sådan… den er nok også ved at være knap så spændstig som man kunne ønske. Mit budget er max 250 kr, er der en creme du vil anbefale? Håber du må få en skøn og sygdomsfri påske.

    1. Bruger du hydrant rich fra Avène? Den er ganske fin, synes jeg, men en hud der mangler lidt spændstighed, vil jeg give lidt mere kapow, har du nogen kendte allergier? hvor gammel er du? bruger du en serum???

      1. Hej Ib. Bruger ikke serum lige nu, men Trillogys olie. Tester nogle produkter fra Comfort Zone bl.a. hyrauronic booster, men synes desværre ikke lige det gør så meget for huden. Bruger ikke Hydrance Rich nu, har lige brugt Q10 cremen fra Nivea. Ingen allergier, supertør men ikke speciel sart – og efterhånden få dage fra de 45 år. Knus L

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>