Vinderne af IdHAIR lækkerier

De her to sæt skal hjem til… #idhair

Annonce

Vinderne af IdHAIR lækkerier

Tak fordi I sprang til og deltog. Det er jeg glad for. Der var over 200 deltagere, og Jan the man har her til morgen fundet to vindere. Vinderne får tilsendt fem lækre hårprodukter fra IdHAIR; shampoo, balsam og tre styling produkter.

I skal glæde jer til at prøve produkterne. De er intet mindre end fremragende.

Husk IdHAIR forhandles hos udvalgte frisører landet over – til supergode priser.

Vinderne

Jan lavede to bunker, der skulle skiftevis i mormors suppeterrin. Først kom Facebookdeltagerne i terrinen. Derefter kom alle blog-deltagere en tur i terrinen.

Facebookvinderen blev; Tina Lykke Holm Thomsen

Ibbyheartblogvinderen blev; Jannie Möser

TILLYKKE til de to heldige og tak for de mange likes på bloggen (275) af selve blogposten. Dét er vigtigt for mig – tak.

Kære vindere – send mig jeres postadresse ASAP samt mobilnr/og eller mailadresse – så vil jeg sørge for jeres produkter finder jer asap.

Tak

Tak til IdHAIR for forkælelse af Ibbyheart’s læsere og tak fordi I var med I denne omgang forkælelse alle jer derude. I er skønne.

Et tip

Hvis I vil prøve en fantastisk frisør kan jeg varmt anbefale både Mie og Cecilie hos The Chair, der er eksperter i bla IdHHAIR-produkter. Jeg er vild med dén salon.

The Chair

 

2 Comments
  1. Det har intet med billedet at gøre. Jeg vil bare sige at jeg på din anbefaling har købt den orange bb creme fra Origins (lige nu er navnet forsvundet for mig 😉 ) – Og må sige TAK! Jeg elsker hvordan den ikke dækker, men bare lige jævner! Ikke er en maske, som jeg ellers godt synes de der “lette” bb/farvet dagcreme kan blive!
    Jeg har altid været fan af Daywear fra Estee Lauder, Men vil sige den her faktisk er bedre, og det er prisen jo også 😉 Den giver lige det helt rigtige Glow. Så tusind tak :*
    Kom endelig med flere af den slags anbefalinger!
    knus Fie

    1. Juhuuu hvor er jeg glad for din respons. Jeg elsker den også og ja bedre end daywear er den også – på mig 🍓❤️ tusind tak

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>