Vinderne af SMUK jaderruller

Vinderne af SMUK jaderruller

Tak for den flotte opbakning af den fine SMUK giveaway med de populære jaderuller. Jeg er helt overvældet. Fedt venner – godt gået.

Der har været mange små sedler at fedte rundt med. Jan har fuld styr på det. Han har haft en masse navnesedler i mormors suppeterrin. Dér har han fundet tre heldige vindere; een af 1.præmien og to, der vinder éen jaderulle hver.

Op af mormors suppeterrin trak Jan the man;

Vinderen af 1.præmien: Maria Martinez Hjørngaard (tre produkter)

Vinderen af 2.præmien: Mette Broskov (en jaderulle)

Vinderen af 3.præmien:  Anja Dürr (en jaderulle)

Tak

Der var cirka 300 deltagere. Vinderne skal sende mig deres postadresse asap samt mobilnummer (til postomdeling). Selve blogposten blev læst af mange, og det er så smukt. Nyd at lege med jeres jaderuller, det er simpelthen så vidunderligt – og alt er tilladt. Der kan rulles på kryds og tværs, og der kan rulles by the book (lymfedrænage-metoden) – når bare I ruller mindst en gang om dagen.

Tak til alle der deltog og tak til SMUK for forkælelse af Ibbyheart’s læsere

Husk I kan vinde Idun Minerals makeup herinde nu og også på Instagram. Prøv lykken. Jan the man styrer udtrækningen med hård og retfærdig hånd.

Tillykke til de tre vindere. Glæd jer til at lege med jeres nye jaderuller. Det er så vidunderligt og udbytterigt. I kan købe jaderullen på Heidi’s hjemmeside

#jaderuller #smukskincare #jaderuller

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>