Vinylux Glacial Illusion vinter kollektion

*

Sponsoreret (fire* af kollektionens 6 farver er sendt til test)

Vinylux Glacial Illusion vinter kollektion

Jeg får ikke sendt så mange lakker mere. Jeg køber dem selv, når jeg vil have nogen. Jeg har lige ryddet op i mine neglelakker, beholdt dem jeg ikke kune leve uden og endte med at give resten (en stor pose) til et plejehjem, der havde efterlyst fine lakker til at pynte damerne med. Det skal de få <3

Glacial Illusion

Jeg blev så glad, da jeg fik lidt Vinylux lakker ind af døren, og Stina og jeg faldt for dem. Vi kan lide blå og gllitter…

Det er nemlig en kollektion med shimmer, glitter og måneskin. Wauh.

Glacial Illusion er en vinter-kollektione. Farverne er allerede i handlen.

Det er smukke farver i dæmpede pasteller med inspiration fra frosten og vinteren.

Kollektionen Glacial Illusion indeholder et spændende udvalg af krystalklare kolde nuancer som giver et blødt og stilfuldt look til vores vinternegle.

Farverne:

Ice bad #262 Lys, fin hvid, transperant og som snefnug

Cashmere wrap #259 Nude og lækker, som fake fur i sneen

Radiant chill #262 Kobber og fyldt med mere fest og farver i kulden

Alpine plum #261 Lille powerprinsesse

Mystic Slate #258 Grå og festlig

Winter nights #257 Mørkeblå nattehimmel

Glacial Illusion

“Træd ind i det arktiske univers hvor Glacial Illusion kollektionen bliver skabt. De bløde og klassiske farver drager tankerne mod et vinterlandskab, hvor sne og krystaller skaber de smukkeste farvespil under solens stråler. Denne vinter kommer Glacial Illusion looket til at drage al opmærksomhed til dig når de bløde og elegante farver bliver kombineret med et råt vinterlook.” Punktum siger jeg bare – og ordene er CND’s…

#Glacial Illusion.

3 Comments
  1. Argh, da osse…🧐 Træls at jeg er bagud og derfor først ser dem i dag! De havde været oplagte fristelser til netshoppingen i går…😘🤩😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.