Voksne kan også lege med makeup

Reklame

Voksne kan også lege med makeup 

Hvis der er en opgave, jeg tager alvorligt, så er det, at vise alle at voksne kan lege med makeup – alle voksne. Makeup er ikke kun for glansbillede-teenageren, der har glat hud. Makeup er også for os med rynker. Vi skal turde lege med vores makeup. 

På disse billeder leger jeg med et look, som Dr.Hauschka lavede i efteråret, som I så mig lege med på Instagram live. I blev modige og mange af jer gik ud i helsekost-butikkerne bla, og der fandt i nogle paletter med øjenskygger fra Dr.hauschka – og I turde lege. 

Jeg er så stolt.

Grå guld

Jeg bruger alle farver på øjnene. Grå, guld, bronze, lilla og grøn er de farver, jeg bruger mest. Grå bruger jeg for sjældent, men det bruger jeg her på billederne med den lækre palette fra Dr.Hauschka. 

Jeg vil bare med dette indlæg vise jer, at close up-fotos med rynker og pigmentpletter er tilladte. Sådan ser jeg ud. Sådan ser vi ud. 

Vi skal turde lege og vise at vi er dem vi er, legesyge kvinder fyldt med rynker og farver – også selvom farven på dagen er grå. Det betyder bestemt ikke, at det er en GRÅVEJRSdag. En grå dag derude kan faktisk blive solrig indeni, hvis jeg putter makeup i mit fjæs. Makeup lindrer gråvejrsdage for mig.

Hvad gør makeup for dig???

Der kommer flere “hvordan putter jeg øjenskygge på-videoer” herinde i år. I har ønsket det, og jeg er jeres “genie in a bottle”…

 

Smukke grålige toner og en lys nude fra Dr.Hauschka
6 Comments
  1. Sikke en dejlig mission. Og ja, jeg leger da hver dag med forskellige øjenskygger. Er også voksen på den rigtige side af 40:-)

  2. Du er pivlækker! Grå klæder dig godt. Makeup får mig til at rette ryggen og jeg føler mig så meget bedre tilpas med makeup på end uden. Samtidig er det så afslappende for mig at sidde foran spejlet og vælge produkter og farver. Før var jeg bedre til at bruge andet end grå, brun og taupe på øjenene. Jeg må ha gang i farverne igen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.