Wedel, Elona og Ib

Christina Wedel har skrevet en artikel om mig. Den finder du HER.
Den handler om en handicappet kvinde, der gerne vil nedbryde grænser og bare for en dag gerne vil modtage et generøst tilbud fra Christina Wedel og Elona Sjögren om at lave noge smukke portrætbilleder af hende med en scooter og nogle høje hæle.

WHAT!!!…

Jeg er så træt af mennesker, der vil sætte hinanden i bås. “Du er handicappet, og du må ikke pynte dig med blomster og læbestift. Du skal se SYG UD.”

WHAT!!!…

Nej, det vil jeg ikke. Jeg vil være mig. 
Nogle dage vil jeg være helt uden makeup og uden rent tøj. 
Nogle dage vil jeg have rent tøj på, blomster i håret og lilla øjenskygge helt op til globelinjen (enddog lidt glimmer også).

Jeg har lært hjemmefra, at vi ikke skal bedømme hinanden på det ydre, men i stedet på handlinger, smilet og øjnene. 

Jeg var ikke en særlig god model. LÆS HER
Jeg var mig selv. Jeg var mig, der havde fået Danmarks dygtigste kvinder til at style mig og “skyde” mig (Wedel og Elona) en helt almindelig tirsdag i marts. De gjorde det gratis. For mig. Til mig. En gave. Fordi de ville give mig oplevelsen af at se mig selv med deres øjne, som en smuk kvinde.

WHAT!!!

Sådan en vestjyde, som jeg er, kunne ikke rigtigt forstå, hvad de dog ville mig. Jeg tog imod tilbuddet med stor taknemmelighed, fordi jeg stolede på deres ord “Du kan godt Ib. Du skal prøve at se dig selv med vores øjne. Du er smuk”.

Når jeg ser mig i spejlet ser jeg jo bare en overvægtig kvinde, der altid gerne vil smide de ti kilo fedt på mave, røv og lår. Jeg ser også, i spejlet, min glæde over at jeg har ben der går, arme der virker og øjne der ser. Jeg ser alt det gode, og også alt det dårlige.

Den dag, en tirsdag i marts, fik de mig til at se mig selv med deres øjne; jeg følte mig lækker, smuk og modelagtig. Det sker meget sjældent for en vestjyde. Ligemeget hvor smukke de er, tro mig, jeg kender mange smukke vestjyske kvinder, der ikke kan se, hvor smukke de er. De fortjener alle, alle kvinder fortjener, at opleve en dag med Wedel og Elona. Det var magisk. 

Jeg vil for evigt være dem taknemmelige for at vise mig, hvem jeg også er og kan være.
De gav mig en gave for livet. De tre timer i deres selskab den 8.marts 2014 var lykketimer, hvor vi grinede, sparede og kyssede. 

Jeg håber det kan ses i billederne, at vi alle tre havde en helt igennem magisk og fantastisk dag.

Bonusinfo:
Tøjet er HER fra.
Skoene er HER fra.
Makeup af Wedel.
Foto af Elona.

3 Comments
  1. Wooooow wuff wuff, piiiiiiiiift. Aoooouuuuuuuuu (det var et ulvehyl) 😉 jamen hold nu op hvor ser du da kanon godt ud. WOW! 🙂 jajaja, en stylist og en fotograf kan meget, men der er noget de ikke kan, og det er at tvinge en udstråling så smuk frem. Kan god forstå at din Jan bliver hos dig. <3 Du er jo så besnærende smuk indefra og helt ud i fingerspidserne 🙂 hvad betyder så lidt spasserben i ny og næ 😉 hvor skønt at du fik den dejlige oplevelse med de to andre dygtige quinder. <3 <3 <3

  2. Hold nu op en modella du er 😀 Hvor er du skideflot og sikke en fantastisk artikel du er blevet interviewet til 🙂 Jeg er glad for jeg kender en så sej Ibbe 😉

  3. SEJT og kanon artikel!!!!
    Pifft piiffftt!!! Fantastisk flotte billeder af et super fantastisk motiv 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.