Weleda en kickstarter til bikinisæsonen

Weleda til sjæl og krop

Jeg bliver HIPPIE-HAPPY af det her sæt. Weleda Birkeekstrakt til krop og sjæl. Tre produkter, der alle har passet perfekt herhjem til. Der står på dem, at de går i clinch med cellulite. For mig har de bare givet huden nyt liv med en skøn duft, effekt og ren natur. I love it. Birkeekstrakten, der kan drikkes, har været i køleskabet i tre uger. Jeg plejer at drikke birkeekstrakt, men har aldrig fået den sådan her. Ih, det var dejligt. Det smager af sundhed og kan blandes op med vand. Det er brunorange i farven, og når jeg plejer at få birkeekstrakt er det hvidligt. I denne Weleda Birch Elixir er der tilsat biodynamisk citron og unge økologiske birkeblade (deraf farven – grønt+gult).

Produktet kan tages som en kur på tre uger (som jeg har gjort- når jeg har husket det). Den kan også fortyndes med juice og te. 200 ml koster kr 155. Det er Detox med biodynamiske, økologiske og grønne energier. Jeg bliver HIPPIE-HAPPY af det.

Bodyscrub koster kr 119 for 150 ml, og olien til kroppen har effekt (hvis og især tørbørsten lige bruges inden badet også). Olien indeholder rosmarin og muserod, der sætter fut i cirkulationen og kan forebygge cellulite (læs mere her). 100 ml velduftende dejlig olie koster kr 199.

Weleda byder op til forårsglad hippie-sundhed, og er du med på den bølge, ligesom jeg, er dette sæt et godt bud på en kickstarter til bikinisæsonen…

FØLG evt WELEDA lige HER

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>