White tea parfume fra Elizabeth Arden

White Tea Parfume

Jeg tror ikke, at der findes en kvinde, der ikke kender Green Tea-parfumen fra Elizabeth Arden. Eller jo der findes nok nogle jo, men den er godt nok vel-eksponeret og tilpas god til prisen. Der findes bodylotion, bodycreme, badegeléer, sommerparfumer, deo, eau de toilette og diverse særudgaver af Green Tea-parfumen.

Den hvide te

Arden har for nyligt lanceret White Tea-serien. Vi er i samme genre som den grønne; god til prisen, let, legende og rar at bære-parfume – men lidt mere fræk og dyb…

White Tea indeholder sprudlende noter af Italiensk mandarin. Duftens hjertenote er med ekstrakt af hvid te og tyrkisk rose. Bundnoterne er indisk træ, ambrettefrø absolute og en beroligende musk runder parfumen af.

Prøv White Tea i butikkerne

Lov mig lige at I prøver at snuse til den, når I møder den i butikkerne. Den er total likeable. Den har mere dybde end Green Tea, og noterne danser lidt mere sexet sammen end Green Tea’s noter.

100 ml koster kr 395 og 50 ml kr 295. Her er en 100 ml klart at foretrække da…

Alle duftnoter

Topnoter; italiensk mandarin, salvie, havbrisenoter, japansk hvid bregne

Hjertenoter; hvid te, hvid iris, sapucaya atmospheric, mate absolute Paraguay

Bundnoter; indisk træ, ambrettefrø absolute, tonkabønne, musk

Sanseord om White Tea

Solgylden hud ·  den første slurk te ·  salig velbehag  ·  

træk vejret ind ·  pust ud 

#elizabetharden #whitetea

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>