Yndlingsmaske til stresset hud fra Avène

Yndlingsmaske til stresset hud fra Avène

Stresset hud er hud, der er i ubalance. Huden afspejler vores livsstil. Punktum. Hvis vi nu, som jeg plejer, tager udgangspunkt i min hud, så bliver min hud stresset, når jeg er stresset. Stress i mig kan skyldes;

 • psykiske sager (som familieproblemer)
 • sclerosen, der viser tænder
 • for mange planer og for lidt tid
 • usund livsstil med for meget sukker eksvis
 • for lidt ro i roen…

(Stresset hud kan også være en tilstand/sygdom som rosacea eller lign.)

Stresset hud viser sig med;

 • rødme
 • tør hud
 • skællet hud
 • fedtet og uren hud
 • kløende hud og ømhed
 • stramhed
 • etc

Avène Tolérance extrême maske

Jeg ville ønske, at denne nye maske altid ville stå på disken, når vi handler på apoteket. Så ville vi blive husket på, at den findes. Jeg husker mine veninder, (og dem der spørger mig) på, at denne maske skal være i husapoteket derhjemme sammen med Avène’s kildevand på spray – fra nu af. Fordi det bare er et par, der dulmer med det samme, og lindrer i sekunderne efter påførsel (jeg har altid en Avène kildevandsspray i køleskabet)…

Avène Tolérance Extrême Mask er helt særlig.

Den intensive behandling er ideel til følsom og stresset hud eller hudtyper, som har rosacea/svær rødme. Masken er formuleret med en hudvenlig “kombo”‘ af blot syv ingredienser. Jeg siger IKKE, at alle vil kunne tåle den, jeg siger, at der er en god chance for, at den vil gavne ved ovennævnte – for langt de fleste – også mænd…

Masken indeholder bla;

 • Avènes termalske kildevand for at give fugt
 • plantebaseret glycerin hjælper til dannelsen af en beskyttende forsegling, så huden ikke strammer og “ømmer”
 • sheabutter beroliger og gør blød

Masken er velegnet til daglig brug, og som supplement til de andre produkter i Tolerance-serien (se HER).

Når jeg bruger den

Jeg har haft så stor glæde af den i de sidste fire uger – under mit attak. Min hud har pludselig blusset, så bruger jeg kildevand-sprayen, og til aftenen har jeg påført masken, og sovet med den – til stor lindring og ro. Den er bare go’…

Pris kr 144,50 for 50 ml. Ja tak.

Ekstra info

Hele Tolerance-serien er udviklet efter det unikke Sterile Cosmetics Koncept. Det kan I læse mere om HER.

5 Comments
 1. Kāre Ibbe. Jeg er helt vild med den maske…og hvis jeg I al beskeden anonymitet må tilføje. At de

 2. Kāre Ibbe. Jeg er helt vild med den maske…og hvis jeg I al beskeden anonymitet må tilføje. At den er rigtig god til at berolige og hele huden hvis man har været extra dum, som mig, og fået pillet lidt for

 3. Kāre Ibbe. Jeg er helt vild med den maske…og hvis jeg I al beskeden anonymitet må tilføje. At den er rigtig god til at berolige og hele huden hvis man har været extra dum, som mig, og fået pillet lidt for meget. … så skynd dig at stoppe, og læg masken på inden sengetid, tryk den nænsomt ind, lad den hvile 15 min. Og tør evt. Rester af, .. brug som håndcreme, og så I seng. Næste morgen vask. … gentag 🙂 det virker I hvert fald super godt på min

 4. Kære Ibbe. Jeg er også helthelt vild med den maske…og hvis jeg I al beskeden anonymitet må tilføje. At den er rigtig god til at berolige og hele huden hvis man har været extra dum, som mig, og fået pillet lidt for meget. … så skynd dig at stoppe, og læg masken på inden sengetid, tryk den nænsomt ind, lad den hvile 15 min. Og tør evt. Rester af, .. brug som håndcreme, og så I seng. Næste morgen vask. … gentag 🙂 det virker I hvert fald super godt på min hud. 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.