Zarkoperfume Ménage à Trois

5712598000328

Sponsoreret* (dvs produktet er sendt til test)

ZARKOPERFUME LANCERER NY DUFT, Ménage à Trois

Zarkopperfume, jeg bliver bare glad, når jeg siger navnet. Jeg kender så mange, der elsker DENNE HER fra Zarkoperfume, og jeg elsker, at “de mange” har mødt den første gang på min blog. Noget jeg s’gu er lidt stolt af.

Jeg var inviteret til den mest overdådige event med De Bedste i branchen, men var desværre syg, og kunne ikke deltage. Jeg skulle have været I Hornbæk hos Zarkoperfume, hvor Zarko ville præsenterer den nye parfume – og vise os sit “værksted”. Af De Bedste hørte jeg, at det havde været sådan en pragtfuld dag, og de var så søde at skrive, at jeg var savnet…

Jeg fik sendt MÉNAGE À TROIS EAU DE PARFUM  med posten, og hvor er jeg taknemmelig for det. Jeg har ikke haft anden parfume på, siden jeg modtog den (hvis I så videoen på FB, ved I, at jeg blev meget glad).

“Selvom navnet på den nye parfume kan virke opsigtsvækkende, er den I virkeligheden mest af alt en hyldest til frihed. Frihed til at forelske os, friheden til at indgå i de relationer vi gør, friheden til at sige, hvad vi mener og frihed til at handle for at forme vores eget liv. Vi gør det! Vi bruger vores frihed!”

“De traditionelle mønstre vores samfund er baseret på, er ikke nødvendigvis facit for, hvordan vi hver især vælger at leve vores liv. Men frihed kræver mod. Modet til at bryde med traditionelle konventioner, at turde tænke nyt, og handle herefter, og deraf navnet på den nye parfume.”
Ménage à Trois har været undervejs i halvandet år. Inspirationen til duften har Zarko Pavlov fundet i at kigge på mennesker og deres interaktion, og i det er der opstået en tanke af taknemmelighed over, at vi har vores nordiske frihed. Samtidig er parfumen kulminationen på den rejse Zarko har været  på med ZARKOPERFUME; et sats om at blive et kendt dansk parfumehus med succes*, er lykkedes.
Parfumen er komponeret af tre store musk molekyler, hvoraf den ene er fraktioneret, så den passer ind i kompositionen og giver en intim og spændende duft. Som en ekstra dimension udvikler duften sig fra at være helt uskyldig og frisk til dyb og sensuel, dog uden at blive overvældende, så intet er som det først giver sig ud for…

Ménage à Trois henvender sig til alle, ikke kun de frihedsssøgende og modige. Den henvender sig til mig, bla. Den er sprudlende og rolig. Den er frisk og varm. Den er ny (da musk og vandmelon er frækt og sassy sammen) og gammel (fordi dens undertone af musk er meget diskret men genkendelig). Den er fuld af modsætninger, og når de mødes, opstår der mange gange noget helt magisk (tænk bare på Jan og jeg…).

Jeg håber, at I vil finde den, bede om en prøve, prøve den, og finde ud af om, (også) I oplever en vidunderlig parfume, der helt sikkert bliver endnu et hit fra Zarkos “trylle-snude”…

Ménage à Trois parfume noter: Aromatisk base af musk noter med et hint af frisk vandmelon.
Parfumen er i butikkerne nu. Vejl. Pris er 700,- for 100 ml og forhandles bl.a i Magasin – lige HER

*Zarko Pavlov og hans team har oplevet en fantastisk interesse for parfumerne ikke bare i Norden, men sælges i dag også i Tyskland (KaDeWe), England (Space.NK) og Rusland (Etoile) og 28 andre lande. Alle parfumer er fortsat 100% håndlavet i Danmark.

#MénageàTrois #zarkoperfume #zarkoparlov #tryllesnude

14 Comments
 1. Nu har jeg lige bestilt de.n i Magasin. Tak Ibber. Du er altid troværdig. Nu glæder jeg mig til at få den herhjem til Vejle

 2. Tusind tak fordi du skrev om historien bag hans valg af navn, for mine associationer var utroskab og seksuel trekant 😉 Frihed er meget bedre at tænke, når jeg får duftet til hans nyeste værk 🙂

 3. Så har jeg også bestilt den Ib, du kan sælge kan du, synd du ikke tjener penge på det, for hvor er vi mange der løber efter de produkter du anbefaler. Kærlig hilsen Marianne Jahnsen, 2100 Ø

 4. Ihh et dejligt indlæg søde Ib. Jeg har i dag fundet ud af jeg er den stolte vinder af netop denne parfume, så blev så glad for at læse dit indlæg.
  Glæder mig så meget til at få den hjem, har nemlig ikke meget erfaring med parfume (og ingen på hylden), så det er jo virkelig en parfume af de store at begynde med. Regner stærkt med det starter et godt forhold til parfume.
  Som en anden skrev er jeg glad for baggrundshistorien, for googlede mig også frem til trekant og tænkte den heller ikke lige passede til mig haha 🙂
  Det er skønt, når personerne der står bag er danske. Det føltes altid ekstra dejligt at støtte danske mærker.
  Fortsat god onsdag <3

 5. Så kom posten med min nye parfume. Men er ikke helt faldet på halen. Den dufter lidt for meget af mand, syntes jeg, og det er jo det, at de dufter så forskelligt, alt efter hvem der tager den på. Så skulle måske nok have prøvet den før jeg købte. Men blev revet med….. Den sorte nr 8 er stadigvæk min favorit :O)

  1. Rie prøv at bruge de to sammen – eller prøv at komme Menage a trois på og så komme en sommerduft over – omg ❤️❤️❤️

   1. Har prøvet med begge sammen, det blev noget bedre. Skal nok bare vende mig til min nye duft :O) Tænker dog at jeg nok bliver nødt til at købe de små fra Clean også :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>